2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

iş yerinde bi sıkıntısı vardır belki. herifler işte mutsuz oldu mu hayatları mahvoluyo.bizim kadar güçlü değiller aslında manevi olarak. bizim gibi eltiyle,kaynanayla uğraşsalar hiç gülmezlerkız akşam şölleee romantik bişeler hazırla belkide özlemiştir seni.hamileyiz diye dükkanları kapatmayın

bana da sürekli hurma yediriyor dogumu kolaylastırıyomuş hurma da o yüzden :) 1 hurma 1 hafta yürüyüşe bedel eşimin inancına göre

ahahahahaa allahhsenı napmasın ıyı guldum dukkanları kapatmayın dıyo yaa:)kapatıyonuzmu bıdee eee gulmezler tabee bırak kapatmayımesai bıle yapın kızlar şişince hepten kapatırız kepenklerı bıle ındırırız vallaa

kız kapatmadık iftardan sahura kadar açık daha napalım adamın uğradığı yok benim eşim haftada 1 gün çalışıyo ne ara hazırlıcam da söprüz yapacam

off bende çok hareketsizim evden dışarı çıkmıyorum gidecek hiçbiyer yok burada...evde koşu bandı var onada çıkmıyom hiç sıcaklardan..zaten çok terliyorum tansiyonum düşüyo...şu sıcaklar geçsin izinden gelince hergün yürücem bende...benimde eşim diyo yürü doğum kolay olsun diye bi alemler yaa

ahahahaa ne guldum yaaa dukkanları kapatmayın dıyo:)eee tabii gülmez yuzlerı kaparsak wallaa mesai bıle yapın zaten ıkı uc ay sonrahepten şişçezo zmn ındırırız kepenkleri:)

saçı dökülen arkadaşlarım birşey sorucam. benim hormonlarımda sorun olduğ için hamilelikten önce de dökülürdü. defne,badem,zeytinyağı karışımı sürerdmi saçıma. iyi geliyordu baya. şimdi defne yağı hamilelerde kullanılamz yazıyor nette. kullansam mı kafam karıştı yahuuu

bana da sürekli hurma yediriyor dogumu kolaylastırıyomuş hurma da o yüzden :) 1 hurma 1 hafta yürüyüşe bedel eşimin inancına göre

eveet bu da var bizde geçen almış gelmiş zorla yedirmeye çalışıyor içim almıyo yemicem dedim yok yiceksin...ağlıcaktım nerdeyse zorla yedim sonra midem bulandı...ona kalırsa ben hiç beslenmiyorum çok üstüme geliyo bu konuda çocuk zayıf olursa kesin laf sokacak

benım de öyle yawrum zayıf olucak dıyor.. hamıle kaldıgımda cok zayıftım sadece 4 kılo aldım karnım cıktı ne popo var ne bişey tipine bak diyo bana karnın da olmasa anlamıcam hamıle oldugunu dıyo

ianırmısın bende neredeyse 1 aydır gezmeye felan gidemedim benim eşimde biraz uyuşuk hep sonra sonra bekliyom :) olsun evimizde olalım huzurumuz olsun takma kafana herşey yoluna girer

kapatan da var canımm. bizde ilk zamanlar korktuk ama artık son doktorumuz tam gaz devam edin dedi de rahatlaştık annem cüz verdi kafamı kaldırmadan okuyup bitirmem lazım kızlar yaa kadir gecesine kadar okumam gereken 2 cüz.bayrama kadar okumam gerekende 5 cüz var. ben kaçıyoreee.arada yorulunca gelirim.

kullanılması sakıncalı dıye bılıyorum canım kullanma ıstersen rıske atma

cnm benım hadı hayırlısı sagluklı haberlerını alırız ınsallah allah gonlundekı neuse onu versın.hwmen haber ver cnm

amin canım inşallah saglıklıdır bebişim benım kız kucuk biliyon zorla yemek yediriyom yedirirken paso beni tekmeliyo bugun karnım biraz agrıyo karnıma yedigim tekmelerin haddi hesabı yok eşime diyom bu kız bebişi öldürecek bi gun akşam sonucla gelirim inşallah yavrucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…