- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.961
kızlar göbişler nasıl ben bugün 13+4 üm ama göbiş hala azcık o da yemek yersem çıkıyor....
evet hamıle olan bızler ama trıp atan eşler nedense benım sogumam gerekırken gergın olmam gerekırken o gergın ve soğuk dün aksam ben de bıraz surat yaptım ama umrunda mı degıl adam kendı havasında.. ınsanın canı sıkılıyor esıyle gezmek ıstıyor ama nerdeeee
eee sende soyle ne varmıs halımde benım de kalk hade senden bıle sağlamım de:)benımkıde tam aksıne sankı hamıle ben değilim her aksam hade yuruyuse saat 10 da 11 de gıdıyoruz gece yarısına kdr yoruldum dıyorum yok yok yurumek ıyıdır bak her gun cıkalım böyle doğum kolayolsun dıyo dıyom daha önce bı kac taneyaptın heralde:)
dogrudur canım belkide oyledir ama ben gecen gittigime su içmiştim bebeiş bayagı oynaktı bence su hareketlendiriyo bebegi bugunde su içiçem
iş yerinde bi sıkıntısı vardır belki. herifler işte mutsuz oldu mu hayatları mahvoluyo.bizim kadar güçlü değiller aslında manevi olarak. bizim gibi eltiyle,kaynanayla uğraşsalar hiç gülmezlerkız akşam şölleee romantik bişeler hazırla belkide özlemiştir seni.hamileyiz diye dükkanları kapatmayın
iş yerinde bi sıkıntısı vardır belki. herifler işte mutsuz oldu mu hayatları mahvoluyo.bizim kadar güçlü değiller aslında manevi olarak. bizim gibi eltiyle,kaynanayla uğraşsalar hiç gülmezlerkız akşam şölleee romantik bişeler hazırla belkide özlemiştir seni.hamileyiz diye dükkanları kapatmayın
eee sende soyle ne varmıs halımde benım de kalk hade senden bıle sağlamım de:)benımkıde tam aksıne sankı hamıle ben değilim her aksam hade yuruyuse saat 10 da 11 de gıdıyoruz gece yarısına kdr yoruldum dıyorum yok yok yurumek ıyıdır bak her gun cıkalım böyle doğum kolayolsun dıyo dıyom daha önce bı kac taneyaptın heralde:)
cnm ne sınavı var 1 ay sonraaa...Allah kolaylık versin zor bu sıcakalrda
bana da sürekli hurma yediriyor dogumu kolaylastırıyomuş hurma da o yüzden :) 1 hurma 1 hafta yürüyüşe bedel eşimin inancına göre
eveet bu da var bizde geçen almış gelmiş zorla yedirmeye çalışıyor içim almıyo yemicem dedim yok yiceksin...ağlıcaktım nerdeyse zorla yedim sonra midem bulandı...ona kalırsa ben hiç beslenmiyorum çok üstüme geliyo bu konuda çocuk zayıf olursa kesin laf sokacak
amin canım.. abartıyorumdur belkı de Ama eşim boyle degıldı karnım cıktı ya gezelım dıyorum bu halınle nasıl gezıcen dıyo sannkı dogurdum dogurucam arasıyım da.. can sıkıntısından evde süslenip gezıyorum
ahahahahaa allahhsenı napmasın ıyı guldum dukkanları kapatmayın dıyo yaa:)kapatıyonuzmu bıdee eee gulmezler tabee bırak kapatmayımesai bıle yapın kızlar şişince hepten kapatırız kepenklerı bıle ındırırız vallaa
kız kapatmadık iftardan sahura kadar açık daha napalım adamın uğradığı yokbenim eşim haftada 1 gün çalışıyo ne ara hazırlıcam da söprüz yapacam
sevgi kaçta doktora gidecen? hadi gitte öğrende gel valla ben merak ettim şurda.
saçı dökülen arkadaşlarım birşey sorucam. benim hormonlarımda sorun olduğ için hamilelikten önce de dökülürdü. defne,badem,zeytinyağı karışımı sürerdmi saçıma. iyi geliyordu baya. şimdi defne yağı hamilelerde kullanılamz yazıyor nette. kullansam mı kafam karıştı yahuuu
o uğramıyorsa sen uğraaa bak her gun evdeymıs bıde adam oooo :)
cnm benım hadı hayırlısı sagluklı haberlerını alırız ınsallah allah gonlundekı neuse onu versın.hwmen haber ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?