- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.081
maşallah sübhnallah kızz kocişin hattrick yapmış
**futbolda 1 maçta 3 gol atma anlamına geliyo
ben inanmıyorum tıbbi bir açıklaması olmadancanım ben de hesaplattım daha önce.hem inanasım var çoğuna doğru çıkmış.hem de inanamıyorum pek.çocuğun cinsiyetini baba belirlemiyor mu
annenin bilgilerini alarak nasıl bilimsel bir yöntem olur anlayamadım pek
isteyen inanır isteyen inanmazguzelim MINURE cikti istersen yerine ben cevap vere bilirim.sen kromosom hastasisin minure ise ultrason doktoru ve benim annemde ultrason doktoru,minure yaptigi hesaplamayi amerikada ogrenmis,bende ilk subhe duydum anneme sordum,evet yurt disinda boyle hesaplamalar yapan doktorlar varmis.zaten ne soylediyse dogru cikmis.her halde sen doktordan iyi bilemezsin.icime dogdu mevzusuna gelince bu lafi hesaplama icin diyil kendi kizi icin soyledi,hesaplama yapmasa bile icine dogmus kizinin olucagi.topikte gerginlik istemiyrum.ozel sorularinizi minureye ozelde yaza bilirsiniz.kendiside soyledi zaten inanmayani inandirmak mecburiyeti yok.HER HALDE YURD DISINDA OKUMUS DOKTORTAN IYI BILEMEYIZ.Bence sorgulamak yerine doktoru arada bir topigimizde bulunca hemen soru sorup yardim alalim.
merhaba sladi topic hayırlı olsun
herkese rahat hamilelik diliyorum
canım beni de listeye eklersen sevinirim
yaş___27
y.yer__bursa
______ilk bebeğim
sat____30 nisan
hafta__6 haftalık
bdt____7 şubat
canım ben de hesaplattım daha önce.hem inanasım var çoğuna doğru çıkmış.hem de inanamıyorum pek.çocuğun cinsiyetini baba belirlemiyor mu
annenin bilgilerini alarak nasıl bilimsel bir yöntem olur anlayamadım pek
ben kimin adina istersem onunda adina cevap vere bilirim hele bu arkadasimsa.sana tavsiyem minure ile ilgili sorularini kendisine onun topiginde sor o seni gerektigi kadariyla tatmin edicektir.burda kimse koru korune kabul etmiyor,benim annemde ultrason doktoru ve ben sordum bana anlatti.kimse burda her soyleneni kabul edicek cahil insanlar diyiller.ve ayrica herkes meraktan soruyor,kimse buna inanipta etkilenmez sen merak etme.yine soyluyorum topikte gerginlik olursa sikayet etmek zorunda kalicam,burda annelrin ne derdi ne sorunlari var,millet bunu paylasirken sende gelmis yurt disinda tahsil almis 1 doktorla ugrasiyorsun.konuyu kapatalim ve minureyle ozelden konus...ben inanmıyorum tıbbi bir açıklaması olmadan
inanan inanabilir tabiki
isteyen inanır isteyen inanmaz
ben gerginlik yaratmadım gayet medeni bir şekilde sordum nasıl olduğunu
illa herşeyi körü körüne kabul etmek zorunda değiliz
kaldıki inanmamakta da serbestim
ben inanmadığımı söyledim zaten başka birşey söylemedim ve kendisinden bir açıklama istedim
başkalarının araya girmesine gerek yokki
olmyan yerden tatsızlık çıkarmaya da gerek yok yani böyle uyarmalar yaparak
ultrason başka bişey kromozom başka bişey.
ben de bu işlerin içindeyim o yüzden sordum zaten
sana mantıklı gelebilir ama bana mantıklı gelmiyor sen tatmin oldun ben olmadım ve tatmin olmak istiyorum
bunun cevabını da bırak da munire versin
onun adına sen verme istersen
HERKES HALINDEN MEMNUN gorduyunuz gibi 1 tane arkadas minurenin yontemini kafasina takmis sorguluyor.yahuu suan 5-6-7-8 haftalık hamılelerız bu haftalarda ogrenmemız mumkun degılken mınurenın tahmnde bulunmasnn ne gıbı sakıncası olr bukadar bılımsellık falan ıstemnn ne anlamı var anlamıyrum tahmn yapıyor bızde mutlu olyruzz tepkılerı anlamyrum
HERKES HALINDEN MEMNUN gorduyunuz gibi 1 tane arkadas minurenin yontemini kafasina takmis sorguluyor.
MINURE sadece tahmin yapiyor ve eyleniyoruz.kimseye yazili,imzali kagit vermiyor.
kocam dan değil tatlım benim tüp bebekti ondan :)
hepinize çok teşekkür ederim kızlar ultrasan 13 şubat gösterdi ama 3 üz olunca erken olucağı için bakalım ne zaman a denk gelicek
yahuu suan 5-6-7-8 haftalık hamılelerız bu haftalarda ogrenmemız mumkun degılken mınurenın tahmnde bulunmasnn ne gıbı sakıncası olr bukadar bılımsellık falan ıstemnn ne anlamı var anlamıyrum tahmn yapıyor bızde mutlu olyruzz tepkılerı anlamyrum
peki canim sanami yazdim.seni rahatsizmi ettim.senin sorunun ne canim?konu kapanmıştır diyorsunuz hala yazıyorsunuz farkındamısınız ?
cinsiyet hesaplamasına isteyen inanır istemeyen inanmaz bu ayrı bi konu,ben bu konunun dışında tutuyorum kendimi
ama sladi topicte gerginlik istemiyorum derken neyi kastettin? burada konu sahibi olmanın tek nedeni çizelgeleri yapıyor olman buna hevesli ve istekli olman, kimin neyi nasıl konuşacağına sen karar veremezsin,yada topiğe girmeyenleri aktif olmayanlarıda silicem demişsin bunada tek başına sen karar veremezsin, burası sana ait değil, eğer usulsüz paylaşım hakaret vs. varsa şikayet butonu var tüm kk üyeleri gibi sende bu hakkını kullanabilirsin,ama burası sana ait değil, hiçkimsenin böyle sen git sen kal ,yada topicte şunu istiyorum bunu istemiyorum gibi bir lüksü olamaz bi kere bunu bir kavrayalım
peki canim sanami yazdim.seni rahatsizmi ettim.senin sorunun ne canim?
canim oncelikle senin benimle 1 sorununmu var bunu bana anlat ben diger topigin sahibiyken oraya ugradin ve yazmaya basladin bende iki topik birlesicek seni listeye alalim dedim hayir herkez kendi topiginde takilsin yazdin ve bilgilerini vermedin.topik birlesince kazen topigi bana devr edince sen simdi geldin sonradan tabloya yazildin.cinsiyet hesaplamasına isteyen inanır istemeyen inanmaz bu ayrı bi konu,ben bu konunun dışında tutuyorum kendimi
ama sladi topicte gerginlik istemiyorum derken neyi kastettin? burada konu sahibi olmanın tek nedeni çizelgeleri yapıyor olman buna hevesli ve istekli olman, kimin neyi nasıl konuşacağına sen karar veremezsin,yada topiğe girmeyenleri aktif olmayanlarıda silicem demişsin bunada tek başına sen karar veremezsin, burası sana ait değil, eğer usulsüz paylaşım hakaret vs. varsa şikayet butonu var tüm kk üyeleri gibi sende bu hakkını kullanabilirsin,ama burası sana ait değil, hiçkimsenin böyle sen git sen kal ,yada topicte şunu istiyorum bunu istemiyorum gibi bir lüksü olamaz bi kere bunu bir kavrayalım
burasi tum subat annelerinin topigi o kouda haklisin kimsenin babasinin mali diyil.tabiki herkes dilediyi gibi konusa bilir.ama sen minure olmasin baskasi olsun her hangi bir arkadasi ben inanmiyorum aciklama istiyorum diye sert bir sekilde yargilarsan bak ortalik boyle karisir.tamam ben yazmasaydim minure yazicakti o benim gibi yazicakmiydi hayir,cunki,onun yontemini yargiladin tabiki,o daha sert yazicakti ve hepiniz 1-1nize giricektiniz,o zaman nolucakti simdi oldugundan bile kotu halde topik karisicakti.burda yalniz minure diyil benim bir kac arkadasim var ve bu 9 ay boyunca hepimiz 1-1mizle tansip arkadas olup paylasimlar yapmak icin geldik.topige gelince benim zaten baska subat anneleri topigim vardi ve baktim burda cetvel yok,guncelleme yok bende aycaya yazdim,topigi bana devr ettiler ve tum subat anneleri burda birlesti,isteyen topige gelir,isteyen baska topik acar,seninde soyledigin gibi burasi benim babamin mali diyil.ben olmuyum baska arkadas olsun oda burda rahatsizlik istemedigini yazardi.aynen benim hislerimi yansıttınız benim demek istediğim de buydu
burada herkes konu sahibinin isteğine göre mi konuşacak anlamadım
minure arkadaşı ise arkadaşı
burada arkadaş kayırılıp da herkesin ağzına mandal mı takılacak anlamadım
kaldıki saygısız bir harekette de bulunmadım konuşmadım
sadece merak ettim ve de sordum
burada özgürce konuşulamayacksa zaten konuşmanın da anlamı yok
ben ayrı bir topik açar özgürce konuşmak isteyenleri toplarım
burası kimsenin babasının malı değil
onceden topik acmak gibi 1 derdin oldugunu soyleseydin,burda sorun cikarmadanda topigini acip gide bilirdin.unutma burasi benim topigim diyil kazen acti ve sonuna kadar gidecek SABIT 1 topiktir.isteyen girer isteyen cikar.2013 şubat anne adayları ..
Herkesin özgürce konuşabildiği ,kendini ifade edebildiği bir topik olsun burası ..
Bu güzel süreçte gerginlikler yaşamdan ,gereksiz tartışmalara girmeden güzel bir hamilelik geçirelim ve birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
Eğer cevabınız evet ise hepinizi bekliyorum ,buyrun herkese kapımız açık ..
benim topiğe gelmek isteyen konuyu açtım bile
haydin eyvallah ..
haklisin canim bence bukadar gerginlik yaranmasinin sebebi sadece herkesin hamile olup pireyi deve yapmasidir.burasi hepimizin topigi.ve hepimiz bebis bekliyoruz.herkes iyi guzel konusurken birinin ufacik sert 1 yazisi teplirei uzerine topluyor.sert yaziyi yazan ve tepkili olanlar hepsi hamistir ve boyle seyler yasanmasinin sebebi suanlik karisik olan psikolojidir.Gereksiz alınganlıklar ve sert çıkışlar yapıyoruz arkadaşlar.
Gerçekten hepimiz burda aynı şeyleri yaşadığımız ve birbirimizden destek aldığımız için buradayız.
Gerginliğe hiç gerek yok.
İsteyen inanır ,isteyen inanmaz ve sorgular merak eder.
Buna tepki vermenin gereği yok.
Gerginlik istemiyoruz ama gerginlik yaratıyoruz.
Kimse burda ağa değil paşa değil.
Bence hepimiz hamile olduğumuzu unutmayalım ve ılımlı olalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?