2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhabalar guzel anne adaylari

Bende kismetse subat annesi olmaya adayim benide araniza alirsaniz sevinirim.
Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum benimle ayni anlari yasayan arkadaslarla o ani paylasmak o an lara sahit olmak cok guzel

Sizlerle paylasmak istedigim bir 'an'im var benim de yaklasik 6 gun once 1 damlacik kan geldigini farkettim saat gecenin 11 i. bende esimde panik olduk ve kostuk acile ben aglama krizlerinde hemen aldilar beni kan tahlilleri, alttan kontroller, alttan ve ustten ultrason tabi benim gittigimde sat gore 4+3. gunumdeydim sadece kese gorundu cok sukur ve ultrason sirasinda kese etrafinda herhangi bir kanama olmadigini soylediler ayni zamanda alttan yapilan muayenede de herhangir bir kan bulgusuna rastlamadilar tabi butun bu sonuclar yaklasik 4 saat sonunda elde edildi o 4 saatte benim 4 yillik omrum gitmistir herhalde. bir daha oyle bir kanamam olmadi ancak o gunden beri surekli pembe akintim var bugun biraz kahverengi kivamina geldi giderek gozum korkmaya basladi 5 gunden beri de adet agrisi gibi hafif bir agrim var surekli degil ama ara ara yurtdisindayim o yuzden her an bir doktoru arayip konusabilme imkanim yok. benim dururmumda olan yada bana bu konuda bilgi verebilecek arkadas varmi korkmalimiyim bu durumdan ( suanda pazartesi tekrar ultrasonum var ama o gune kadar kafayi yiyecegim herhalde surekli lavobaya girip kontrol etmekten kendimi

bugün banyoda çok fena düştüm.umarım birşey olmamıştır.

Tatlım çok geçmiş olsun.Bişeycik olmamıştır merak etme :)

kızlar dün yazdım ama bir daha yazıyorum İSTANBUL DA OLANLAR HANGİ HASTANELERE GİDİYORSUNUZ? Ben dün yazmıştım.paylaşım yaparsak birbirimize yardımcı oluruz

Tatlım yazdığını görmedim.hangi hastaneye gidiyorun ve doktor.
Ben Göztepe medikal park Can şener ilk defa gidicem.

benimki de bi saatlik bişey kesin hamile denmediği için sormayıda düşünmemiştim, burda ki arkadaşlar sayesinde şuan bi umudum var ama :))

Ben 4-5 haftalıkken uçak seyaheti yaptım.Bişeycik olmadı canım. 55 dakika kadardı.

anadolu yakasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben.. Hastane seçerken yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunması çok önemli dediler, ona göre tercihini yap canım sen de istersen.

Canım daha evvel sordum bilmiyorum ama ücretleri nasıl

canım inşallah herşeyin hayırlısı olur... Allah sana şimdi ya da sonra sapsağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

canım yazını okudum beğendim ve çok heycanlandım benimkinide hesaplarmısın sat 18 mayıs,siklus 30 gün, 03-12-1990 bekliyorum :) tşkr ederm :)

SLADI ben de senin cevabını okuduğumda gözlerim doldu. :) İletiyi yazdığım akşam konuştuk eşimle. ben hep ona şakasını yapıyorum, çok istiyorum hamile kalmayı falan diye, onu kandırdığımı sanıp ona kızmış, gerçekten anlamamış hamile olduğumu, inanmamış. yoksa hamilesin diye ben sana niye kızayım dedi. :) böylece aramız düzeldi biraz daha. ben de giderek bağlanıyorum sanki bebişe. sanırım doğurucam. :)

bende merak ettim şimdi:))
sat 25 nisan yaş 29 ilk bebiş (10-08-83 doğumluyum)

canım geçmiş olsun. bence hiç endişelenmene gerek yok. benim iki damla kanım adetimin geciktiği 3. gün falan gelmişti. tutunma kanamasıymış. senin de öyle olabilir sat tarihine göre. ayrıca benim geçen hafta da oldu yani 6. haftamda gebeliğimin. hemde kahverengimsi 8-10 damla ve 3 gün içinde 5 kere oldu. ben 3.sünden sonra acile gittim. düşük tehlikesi dedi ve progesteron verdi. ama bebekte bi sorun varsa zaten düşük oluyor. biz de işi şansa bıraktık ve ilacı almadım. ama hala sımsıkı tutunmuş biçimde, :) bi daha da kanamam olmadı. içini ferah tut...

bende merak edenlerdenim canım hesaplarsan çok sevinirim.6 mayıs:sk-28 gün:23.08.1987...merakla bekliyorum..

Canim cok tesekkur ederim tavsiyen icin. sanada cok gecmis olsun... insallah benimde gecer bir an once her gun bir umut bugun belki durmustur diye uyaniyorum ama... dedigin gibi zaten bir sorun varsa onun onune gecebilecek bir sey yok. Pazartesi ultrasonum olacak insallah guzel haberlerle donerim evime. esimde bende 3 yildir bekliyoruz melegimizi. insallah rabbim bize bagislar...

slm amin çok teşk ederim benimkide çok yeni ve acaip bel ağrım ve kasık ağrılarım oluyo özellikle gece kramplar girio bunlar çok normal dedi doktor yavaş hareket ediceksin dediii çok aşırı olmadıkça bi sorun olmaz zannetmiorum cnm

kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIII 3UZLERIMIZ OLACAK... bende okudum ve sok oldum.tebrikler canim benim ne guzel ya senin karninda tam 3 tane findik var.simdi bir-birleyle ugrasip dururlar 9 ay boyunca beraber vakit gecirecekler.3 annesi olmak kim bilir bnasil 1 his.birden bire 3 tane bebis.eh artik dogurunca.erkek kiz olurlrsa .noktayi koyarsin ve bidaha hamile kalmazsin.

iste buna sevindim,ne mutlu ozaman kocisle araniz duzeldi ve gunahsiz nohut artik olmeyecek.cok guzel haber bu.

slm normal cnm hepimizin aynı problemi var kese büyüyene kadar olucakmış

anadolu yakasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben.. Hastane seçerken yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunması çok önemli dediler, ona göre tercihini yap canım sen de istersen.

ben de onu duymuştum canım doğru söylüyorsun ama başka bildiğim de doğum yapılan her hastanede yeni doğan ünitesi olmak zorundaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…