- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.041
bugün banyoda çok fena düştüm.umarım birşey olmamıştır.
kızlar dün yazdım ama bir daha yazıyorum İSTANBUL DA OLANLAR HANGİ HASTANELERE GİDİYORSUNUZ? Ben dün yazmıştım.paylaşım yaparsak birbirimize yardımcı oluruz
benimki de bi saatlik bişey kesin hamile denmediği için sormayıda düşünmemiştim, burda ki arkadaşlar sayesinde şuan bi umudum var ama :))
anadolu yakasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben.. Hastane seçerken yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunması çok önemli dediler, ona göre tercihini yap canım sen de istersen.
merhaba kızlar bu gün kesemizi tekrar gördük lakin büyüme hızı normal değilmiş
sağlıklı bir gebelik değil dedi doktor pazartesiye göre artış var ama istenilen düzeyde değilmiş
sizce artar mı büyümesi yoksa...
bir hafta verdi bu devam ederse alalım diyor
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
aaa inanmıyorum süpriz oldu desenekızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
aaa inanmıyorum süpriz oldu desene
hayırlı olsun ..
kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
canim benim okudugumda cok kotu oldum.gozlerim doldu,suan esine cok sinirlendim,senin yerinde olsam ya bosanirdim,oyle biriyle evlenirdimki,hamile oldugumu duydugunda sevincten ucsun.yada 5 yil beklemissem.bebisimi dogururdum.sakin canim sakin kurtaj yapma.bak ALLAH ikinciye verdiyse bir bildigi vardir.yalnis karar verip sonradan cok uzulursun.inan bana bebis dogsun zamanla bebisi cok sevicek,hatta sana yaptirdigi ilk kurtaj icin coookkkkkk pisman olucak.bu bebeyi ALLAH vermis.ona sahip cikip yasatmak senin borcun,o senin 1 parcan.suan sana okadar tutunmuski? okadar sana muhtacki,istermisin simdi o0 bebisi oldurmek,sakin bunu yapma.bize katil ve 9 ay boyunca bizimle paylasimlar yap,inan bana ruhun,dusuncen degisecek.onu dogur ve ona bak .ve ianan bilirsin o bebek dogdugunda ona bakan yalnis sen olmuyacaksin,esin kendi cani gibi sahiplenicek,nasil 5yil sonra evlendiyse,5 ay sonra senin karnin buyudukce zaman gectikce onun dusuncesi degisecek.bebek fikrine alisacak,belkide dogmasi icin sabirsizlanicak.SEN HERGUN ALLAHA DUA ET.ve bebisinie simsiki saril.kiyma ona annesi.onun tup-tup yapan kalbini durduran sen olma annesi.nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar doktordan şimdi geldim ve şok yaşadım üçüzlerim in kesesini gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
Merhabalar guzel anne adaylari
Bende kismetse subat annesi olmaya adayim benide araniza alirsaniz sevinirim.
Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum benimle ayni anlari yasayan arkadaslarla o ani paylasmak o an lara sahit olmak cok guzel
Sizlerle paylasmak istedigim bir 'an'im var benim de yaklasik 6 gun once 1 damlacik kan geldigini farkettim saat gecenin 11 i. bende esimde panik olduk ve kostuk acile ben aglama krizlerinde hemen aldilar beni kan tahlilleri, alttan kontroller, alttan ve ustten ultrason tabi benim gittigimde sat gore 4+3. gunumdeydim sadece kese gorundu cok sukur ve ultrason sirasinda kese etrafinda herhangi bir kanama olmadigini soylediler ayni zamanda alttan yapilan muayenede de herhangir bir kan bulgusuna rastlamadilar tabi butun bu sonuclar yaklasik 4 saat sonunda elde edildi o 4 saatte benim 4 yillik omrum gitmistir herhalde. bir daha oyle bir kanamam olmadi ancak o gunden beri surekli pembe akintim var bugun biraz kahverengi kivamina geldi giderek gozum korkmaya basladi 5 gunden beri de adet agrisi gibi hafif bir agrim var surekli degil ama ara ara yurtdisindayim o yuzden her an bir doktoru arayip konusabilme imkanim yok. benim dururmumda olan yada bana bu konuda bilgi verebilecek arkadas varmi korkmalimiyim bu durumdan( suanda pazartesi tekrar ultrasonum var ama o gune kadar kafayi yiyecegim herhalde surekli lavobaya girip kontrol etmekten kendimi
canım geçmiş olsun. bence hiç endişelenmene gerek yok. benim iki damla kanım adetimin geciktiği 3. gün falan gelmişti. tutunma kanamasıymış. senin de öyle olabilir sat tarihine göre. ayrıca benim geçen hafta da oldu yani 6. haftamda gebeliğimin. hemde kahverengimsi 8-10 damla ve 3 gün içinde 5 kere oldu. ben 3.sünden sonra acile gittim. düşük tehlikesi dedi ve progesteron verdi. ama bebekte bi sorun varsa zaten düşük oluyor. biz de işi şansa bıraktık ve ilacı almadım. ama hala sımsıkı tutunmuş biçimde, :) bi daha da kanamam olmadı. içini ferah tut...
slm kızlarr BURCU cum Rabbım saglıkla kucaklamayıda nasıp etsın sana...
bende nasipse 2013 şubat anne adayıyım kızlar...hamıleyım daha cok yenı..dr a bıle gıtmedım daha..
ıkıncı bebeğim olacak kısmetse...bi sorum olacak size`;
kasık agrınız oluomu...benım sağ yumurtalıım sancıo ara ara hatta bel agrısı yapıo kımızaman.bole bişi oturuo sankı sağ yumurtalıımda sızdede varmı ole bı hıs..
benıde eklermısınız aranıza...
iste buna sevindim,ne mutlu ozaman kocisle araniz duzeldi ve gunahsiz nohut artik olmeyecek.cok guzel haber bu.SLADI ben de senin cevabını okuduğumda gözlerim doldu. :) İletiyi yazdığım akşam konuştuk eşimle. ben hep ona şakasını yapıyorum, çok istiyorum hamile kalmayı falan diye, onu kandırdığımı sanıp ona kızmış, gerçekten anlamamış hamile olduğumu, inanmamış. yoksa hamilesin diye ben sana niye kızayım dedi. :) böylece aramız düzeldi biraz daha. ben de giderek bağlanıyorum sanki bebişe. sanırım doğurucam. :)
herkese tekrardan hayırlı olsun hamişler :) Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. 2 hafta sonra biz de gidicez tekrar. inşallah kalp atışlarını duyarız. ancak benim kasıklarım ağrıyo ara sıra. sizde de var mı.? doktorum normal olduğunu söyledi gerçi ama
anadolu yakasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben.. Hastane seçerken yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunması çok önemli dediler, ona göre tercihini yap canım sen de istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?