2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
göbeği bi küçülüp bir nüyüyen var mıı yoksa tek benmiyim ??:26:

Bi sabah kalkıyorum kocaman 1-2gün devam ediyor bu şekilde sonra bi bakıyorum küçülmüş.
Sanırım hazımsızlık ya da beslenme ile alakalı olmalı diye düşnüyorum

benim gün içinde değişiyor...mesela şu an çok şiş ve gergin...sana katılıyorum..artı yorgunluk da etkili bence...

Bi sabah kalkıyorum kocaman 1-2gün devam ediyor bu şekilde sonra bi bakıyorum küçülmüş.
Sanırım hazımsızlık ya da beslenme ile alakalı olmalı diye düşnüyorum

işte benım de oyle 1 2 gün küçük 1 2 gün büyük ve gergin..

Bu doktorları anlamıyorum.Ben bu sebeple ilk doktorumdan vazgeçmiştim.Şimdi ki doktorum normal doğum taraftarı.

canım onların zamanları çok değerli..normal doğum vakit kaybı..normal doğum saatler sürebiliyor..onun yerine kaç hasta muayene eder...ohhh paralar da indra gandi tabiii...

kızlar sizinde karnınızda peki sertlik oluyor mu benim oluyor bir bakıyorım göbeegimin sag tarafında bi bakıyorum göbegimin sol tarafında hayırlısı

benim gün içinde değişiyor...mesela şu an çok şiş ve gergin...sana katılıyorum..artı yorgunluk da etkili bence...

Akşamları genelde sert ve şiş oluyor dediğin gibi.Hafta olarak önde olan bir arkadaşım 6.ayda birden bire çıkacak afallayacaksın demişti :) Bizimde pek kalmadı şurda:))

bende 2 seçenek arasında kaldım canım tam olarak karar veremedim epitural yada sezeryan hayırlısı bakalım

Zaten biz ne karar versekte ufaklıklar son kararı verecek :)) Sağlıkla gelsinler de

merhaba arkadaşlar , ben bugün ilk defaa puset baktım bebeğime cam diye bi italyan markası , kadın kesinlikle kanserojen madde içermiyor filan dedi söktü taktı baya rahat bişeye benziyordu. ama adını ilk defa duydugum için araştırmadan pek güvenemedim. aranızda bu markayı kullanan veya duyan var mııı?

canım onların zamanları çok değerli..normal doğum vakit kaybı..normal doğum saatler sürebiliyor..onun yerine kaç hasta muayene eder...ohhh paralar da indra gandi tabiii...

Ben pek öyle düşünmüyorum :)) Sonuçta düzenli gidip ona bi bedel ödüyorum.Kendi rahatı için sezeryan yapması hoşuma gitmiyor.İlk doktorum sezeryan taraftarıydı dediğin gibi.Ama ben ona nasıl para veriyorsam o da bana emek ve zaman vermeli.Elbette şartlar sezeryanı gerektirirse başka, ama normal olanı kendi rahatı için es geçmemeli.Bu doktorumda da son anda bi değişiklik sezersem değiştiririm.

iyi akşamlarrr.. bugün arkadaşla gezerken bir mağazaya girdik adam kapatıyormuş dinarsu nun bebek battaniyesini satıyordu kadife, şu kalın olanlardan 20tl dedi..ve naptımmm almadım :26: şimdide pişman oldum sanki.. krem rengini alacaktım ayy güzeldi de hemde uygun ama adam yarın öğlende kapatıcam dedi acaba aynı fiyata o tarz birşey bulabilirmiyim? yoksa yarın erkenden gidip alsammı :)))

bende sezeryan olmayı düşünüyorum canım ama sezeryan olan tanıdıklarım epitural normal dogumu öneriyorlar oyüzden kafam karışık perşembe günü 2 hastaneye kontrole gideceyim bakalım aydan aya kontrole gelmemi istemişti doktor bu ay 3lü taramam olacak bakalım

Hiç duymadım arkadaşım ama illa nette vardır araştırıp al derim .

Kalın battaniye ise rakam olarak çok iyi geldi çünkü ince battaniyeler 25-30 arası diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…