- Konu Sahibi papatya3459
-
- #12.941
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar epitural normal dogum yapan varmı?
göbeği bi küçülüp bir nüyüyen var mıı yoksa tek benmiyim ??:26:
kızlar epitural normal dogum yapan varmı?
Bi sabah kalkıyorum kocaman 1-2gün devam ediyor bu şekilde sonra bi bakıyorum küçülmüş.
Sanırım hazımsızlık ya da beslenme ile alakalı olmalı diye düşnüyorum
Valla ben epidural normal düşünüyorum ama hayırlısı
benim ilk gebeliğim..ve sezeryan düşünüyorum..doktorum normal doğuma girmiyormuş...
Bi sabah kalkıyorum kocaman 1-2gün devam ediyor bu şekilde sonra bi bakıyorum küçülmüş.
Sanırım hazımsızlık ya da beslenme ile alakalı olmalı diye düşnüyorum
ben sezeryan olucam canımmbende 2 seçenek arasında kaldım canım tam olarak karar veremedim epitural yada sezeryan hayırlısı bakalım
Bu doktorları anlamıyorum.Ben bu sebeple ilk doktorumdan vazgeçmiştim.Şimdi ki doktorum normal doğum taraftarı.
benim gün içinde değişiyor...mesela şu an çok şiş ve gergin...sana katılıyorum..artı yorgunluk da etkili bence...
bende 2 seçenek arasında kaldım canım tam olarak karar veremedim epitural yada sezeryan hayırlısı bakalım
canım onların zamanları çok değerli..normal doğum vakit kaybı..normal doğum saatler sürebiliyor..onun yerine kaç hasta muayene eder...ohhh paralar da indra gandi tabiii...
merhaba arkadaşlar , ben bugün ilk defaa puset baktım bebeğime cam diye bi italyan markası , kadın kesinlikle kanserojen madde içermiyor filan dedi söktü taktı baya rahat bişeye benziyordu. ama adını ilk defa duydugum için araştırmadan pek güvenemedim. aranızda bu markayı kullanan veya duyan var mııı?
iyi akşamlarrr.. bugün arkadaşla gezerken bir mağazaya girdik adam kapatıyormuş dinarsu nun bebek battaniyesini satıyordu kadife, şu kalın olanlardan 20tl dedi..ve naptımmm almadım :26: şimdide pişman oldum sanki.. krem rengini alacaktım ayy güzeldi de hemde uygun ama adam yarın öğlende kapatıcam dedi acaba aynı fiyata o tarz birşey bulabilirmiyim? yoksa yarın erkenden gidip alsammı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?