- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.961
Ay sen bi de bizim şaşkınlığımızı görseydin daha neler eler dedi ya..kan alıyo benden eşime diyoki sen karını azcık düşünen bi adam olsan burda car car kavga etmezdin falan diyo..Halbuki beni düşündüğü için çıktı kavga ama onu bile idrak edemedi ya çok afedersin ama mahalle kadınları vardır ya herkesle kavga eden ağzı bozuk tipler bu da onun gibiydi..ha bu arada herkese karşı böyle azarlıya azarlıya konuşuyo.bundan sonrasıyla o uğraşsın artık umarım bakanlık soruşturma başlatmıştır.
benim gögüslerim küçüktü ve göbeğim yoktu popom vardı.o yüzden tüm kıyafetlerimin üst beden küçük alt büyüktü.
şimdi 3-4 kiloyu gögüs ve göbege aldımm.
ayın 22 sinde yakın arkadaşımın birinin 2 hafta sonrada diğerinin düğünü var.ve tabiki hiç bi kıyafetim olmuyor.
bizdiginiz güzel hamile kıyafetleri varmı?????????????????????
.uzun kapalı tarzda ama amele şeyler değilll istediğim.yardın lütfen.ankaradayım nereler bakmamı tavsiye edersizniz???????????
dünaydin arkadaslar dün kahve rengi leke olmusdu demisdim ya sbah kalkdm allah cok sükür bisey yok yine ins bidaha hic olmaz. aranizda benim gibi sadece bir gün kahve rengi lekelenme olan varmi ?? ne yapmaliyim doktorada gitmek istemyiorum cuma günü gitmisdimk kontrolum vardi SIK SIKDA IYI DEGILMIS ZARARLIYMIS BEBEGE
canım geçmişi okurken gördüm..geçmiş olsun..bugün olmaması sevindirici..bende hiç olmadı ama okuduğum kadarıylaa pekçok kişi bubu yaşamış ve mühim bişi değilmiş...doktora sık gitmek konusuna gelince..ben doktoruma sordum..sık ultrasona girmek zararlı mı idye..bana bu konuda kanıtlanmış bilimsel olarak bişey yok...zaten bişey olacaksa ne yaparsak yapalım olur demişti...benim doktor da benim gibi kaderci biraz galiba...
o dedigin kisiler doktora gittilermi yoksa ne yaptilar, bilmiyorum ne yapyiim gitsem bi türlü gitmesem bi türllü simdi kontrolümde 05.10.
daha cuma günü gitmisdim bir ay daha var kontrollüme
Selam kızlar, 1 aydır yoktum.. kimse de merak etmemiş ama olsun neyse geldim işte.. özlemişim burayı ve sizleri. hepinizin iyi olmasına sevindim.öpenziiii
cediciğim, ben dün ankara Antares C&A dan bir eşofman altı, bir pijama takımı ve çok tatlı bir hamile bluzu aldım mevsimlik.birçok seçenek ve her bedeni var. Kentpark ta da varmış. buraya bakabilirsin..
Günaydınlar herkese
benim Aile hekiminin hemşiresi tel açacaktı tetanoz aşının zamanı geldi die bu saat oldu hala aramadılaraz kaldı sinirlencem yaaa
birde karnımın sağ tarafı sızlıyor sanki şiş batırılıyor:26:sizlerde de böyle olan varmı:26:kardeşimi aradım abla olur tabi bunlar normal diyor
bazıları çok gıçık oluyorlar ben ilk hamileliğimde hiç gitmedim aile hekimine doğum dan sonra gittim bi kızdılar niye heber vermemişim yok takip ediyorlarmış falan filan bu hamileliğimde gittim ne arıyorlar ne soruyorlar takip için bide kan tahlillerimi orda yaptırmıştım bi çıktı verdiler hiç bişey okunmuyo dedim bunun neyinden anlayacak doktor anlar anar dedi doktorum hiç bişey okuyamadım tekrar gittim yeniden çıkarsınlar diye yazıcıda toner yokmuş sinir oldum tekrardan kan tahlili yaptırdım başka yerde
slm hnmlar şimdi okuldan geldm yemeğimi yedm ve sol tarafıma yattım dinleniyorm bebişimi iyice hissetmeye başladm çok gzl bir duygu allah herkese yaşatsn inşallah
slm hnmlar şimdi okuldan geldm yemeğimi yedm ve sol tarafıma yattım dinleniyorm bebişimi iyice hissetmeye başladm çok gzl bir duygu allah herkese yaşatsn inşallah
doğum tarihimiz aynı ama ben hala hissedemiyorum.. erkek olduğu için mi acaba hissedemiyorum...
Allahım ben de hissetmek istiyorum artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?