2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canm senn lekelenmen noldu doktora gttnmı

gittim bebek iyi ama 3-4güne4 kadar durmaza hastaneye yatacam ama cok az gelior yani kilotumda bisey yok sadece peceteyle sildimi geliyor az bisi leke. cinsiyetini sordum cok kücük dedi gözükmyior ama benim haftamda olanarin cogu bilyior onlarinki gözükdü benimki niye gözükmiyor. bide bol bol dinlenmem lazim dedi doktor bide cok su icmem lazimis

Son düzenleme:

Ben kaynana düşmanı değilim olsunlar tabi ama doğru düzgün insan olsunlar. Iyi olsa da güzel güzel anlaşsan ne iyi olur tabiki ama genelde anlaşmazlık çok oluyo o da bencilliklerinden kaynaklanıyor

bak ya biz bu kız nerde diyoz o yabancı dizilerden fırsat bulup bize yazamıyo

kuşummm ya şansıma bak işte bugün de oturdum geçmiş sayfaları
okuyayım bi dedikodu edelim die pat die eşimin arkadaşı geldi
elinde bi paket dolu baklava maç izlemeye gelmiş, buraya yazmamla çıkmam bir
oldu, ama özledim sizi artık bu saatten sonra kimse gelmez
şimdi kaçırdıklarımı okuyayım :)

Selam kızlar bugün şehit olan polisimiz bizim sokakta oturuyordu. Çok üzüldüm nişanlısıda her zaman gittiğim eczacı kız:-( allah sabır versin akşam kuran okudular polisler bekliyor sokak başlarında. Allah onları kahretsin. Pazar günü düğünleri varmış çok üzüldüm ne hayallerle kurmuşlardir evlerini 5 gün kala ölüm ayırdı çok üzgünüm uyku tutmuyo:-(

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü ne denir ki..

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü ne denir ki..

Evet canım ya evlenme hayalleri kurarken düğün heyecani yaşarken bir bakıyorsun sevdiğin kişi ölmüş. Hainler tarafından öldürülmüş giden gitti anne babası nişanlısınin yandı ciğeri. Allah sabır versin. Hala uyuyamadim. Allah tez zamanda yok etsin onları. Nasıl hesap verecekler allaha bu dünya gelip geçici hergün birinin ocağına ateş düşüyor. Elbet bunun hesabı sorulacak bu dünyada olmasada ahiret var:-(

bütün annelere ve bebişlere günaydınnnnn
bugün köpeklerimizin alt sokaktaki köpeklerle ağız dalaşı sonucu bebişimle güne erken başladık

17. haftama girdim yuppiiiiiiiii 1 hafta daha geride kaldı ve ben de bebeğimi kucağıma almama 1 hafta daha yaklaştım...hepinizi ve bebişlerinizi öptüm kızlarr

ne ızledın bayılıyorm yabancı dızılere bır cok dızıyı takıp edıyorum bende ama yabancı
çeşmealtına yazlıga gıttı babanne ve halasıyla malum p.tesı okul acılacak son vurus yapıyor bende gıtmek ıstemesım ılk defa ayrıldık oğluş ıle

Maalesef bi çok kayınvalide oğlunu kıskanıyo...Benimkide öyle ama ben artık umursamıyorum.Beni benimsiyemedi gitti.Hala bana nispet yapmak için uğraşırlar..Cevap bile vermiyorum en güzel cevap bu oluyo..

günaydınnn annişler ve bebişleri

Benim hep normaldi ama gebelikte dusmus;( neyse ki tedavisi var, Allah dermansiz dert vermesin.

bende de var canım benim gebelikte çıktı çok yüksekti doğuma kadar ilaç kullanıcam her ay bakılıyor. amin canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin

Ben kaynana düşmanı değilim olsunlar tabi ama doğru düzgün insan olsunlar. Iyi olsa da güzel güzel anlaşsan ne iyi olur tabiki ama genelde anlaşmazlık çok oluyo o da bencilliklerinden kaynaklanıyor
öyle maalesef kendileri de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar. annem babannemden çok geçmişti rahmetlik etmediği koymazdı. şükür ben babannem gibisine denk gelmedim ama benimki de çok aşırı ilgisiz o da beni sinir ediyor ama yapacak bişey yok eşimi çok seviyorum o yüzden görmezlikten geliyorum çoğu şeyi

ohhh afiyet olsun yarasın bebişe biz de seni özledik zuzumm bırak dizileri de gel arada acık

Allah rahmet eylesin haberi okurken çok üzülmüştüm. Allah sabır versin gerçekten

ben yazmıştım :)

günaydınnn

oyy kıyamam ben sanaa e sen de gitseydin dicem ama gitmek istemediğine göre vardır bi sebebi neyse canım üzme kendini bak pazar yakın hemencik gelir

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydınnn

gunaydınnnn sağlık ocagına gıdeyım bende kayıt yaptırdım hazıranda bı daaaa gıtmedım
yarın sabah bende gidicem gitmicektim ama akşam arkadaş ikna etti. eh gidelim bakalım nasıl bir yermişşşş

günaydınlarrrrrr
ohhh maşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın bacım :)

benim bi sorunum var gece yatarken hep sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama uyku hali işte dönüyoruz tabi dün gece de yine aynı yattım neredeyse tükürüğümle boğuluyodum nefes alamadım böyle boğazımı sıktılar sanki gözlerimden yaşlar aktı o derece oldum bunu daha önce de yaşamıştım birkaç defa bi çözüm bulmam lazım ama ne ödüm koptu çocuğa bişi olcak die tekmeledi durdu sonra bebişim ama aklım çıktı resmen :26::18:

günaydın canım . yastığın alçak geliyordur bana da olmuştu bi de ben yüksek yastıkta yatamam ama yata yata alıştım. kafana çift yastık koy o zaman daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…