- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.141
benim tsh yuksek olduğundan hamile kalabilmem için düşürülmüştü hamile kalıncada her ay kan verip bakılıyor değerlerimeona göre ilaç kullanıyorum..
canm senn lekelenmen noldu doktora gttnmı
Allah Allah:18:Rabbim ıslah etsin onubenim kayınvalidem yok olmasını çok isterdim herkes olunca görürdün diolar ama cidden isterdim kayınvalidem rahmetli hakkında 1 kötü konuşan yoktur böylede duydukca olsaydı neler yapardık hayal ediorum
bak ya biz bu kız nerde diyoz o yabancı dizilerden fırsat bulup bize yazamıyo
Selam kızlar bugün şehit olan polisimiz bizim sokakta oturuyordu. Çok üzüldüm nişanlısıda her zaman gittiğim eczacı kız:-( allah sabır versin akşam kuran okudular polisler bekliyor sokak başlarında. Allah onları kahretsin. Pazar günü düğünleri varmış çok üzüldüm ne hayallerle kurmuşlardir evlerini 5 gün kala ölüm ayırdı çok üzgünüm uyku tutmuyo:-(
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü ne denir ki..
ne ızledın bayılıyorm yabancı dızılere bır cok dızıyı takıp edıyorum bende ama yabancıslm kızlar nasılsınız
bi kaç gündür foruma giremiyorum ya
okul başladı kitaplar toplantılar derken çok yoruldum
bide bi kaç gündür bi yabancı diziye başladım iki üç günde
bir sezonu bitirdim ikinci sezona başladım :) siz neler yaptınız?
bu arada bi geçmişi okuyup geleyim.
çeşmealtına yazlıga gıttı babanne ve halasıyla malum p.tesı okul acılacak son vurus yapıyor bende gıtmek ıstemesım ılk defa ayrıldık oğluş ılerica ederim canım ne demekhadi bakalım hayır haberle gelirsin inşallah
nereye gönderdin meltem kıyamam ben ona bana gönderr
hadi gözün aydın canım sonunda :) darısı başıma
bak ya biz bu kız nerde diyoz o yabancı dizilerden fırsat bulup bize yazamıyo
Hayır cinsiyetini öğrenmedık üstelik ilk torunları benden hoşlanmıyorlar sorunları benimle. Kayinvalidem oğlunu kıskanıyo kocasını da bana karşı dolduruyo sonuç olarak torununa bile sevinmedi kadın :)
Benim hep normaldi ama gebelikte dusmus;( neyse ki tedavisi var, Allah dermansiz dert vermesin.
öyle maalesef kendileri de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar. annem babannemden çok geçmişti rahmetlik etmediği koymazdı. şükür ben babannem gibisine denk gelmedim ama benimki de çok aşırı ilgisiz o da beni sinir ediyorBen kaynana düşmanı değilim olsunlar tabi ama doğru düzgün insan olsunlar. Iyi olsa da güzel güzel anlaşsan ne iyi olur tabiki ama genelde anlaşmazlık çok oluyo o da bencilliklerinden kaynaklanıyor
ohhh afiyet olsun yarasın bebişekuşummm ya şansıma bak işte bugün de oturdum geçmiş sayfaları
okuyayım bi dedikodu edelim die pat die eşimin arkadaşı geldi
elinde bi paket dolu baklava maç izlemeye gelmiş, buraya yazmamla çıkmam bir
oldu, ama özledim siziartık bu saatten sonra kimse gelmez
şimdi kaçırdıklarımı okuyayım :)
Allah rahmet eylesin haberi okurken çok üzülmüştüm. Allah sabır versin gerçektenSelam kızlar bugün şehit olan polisimiz bizim sokakta oturuyordu. Çok üzüldüm nişanlısıda her zaman gittiğim eczacı kız:-( allah sabır versin akşam kuran okudular polisler bekliyor sokak başlarında. Allah onları kahretsin. Pazar günü düğünleri varmış çok üzüldüm ne hayallerle kurmuşlardir evlerini 5 gün kala ölüm ayırdı çok üzgünüm uyku tutmuyo:-(
[selam kızlar rica etsem sizde yazarmısınız ben açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...gi-doktor-hangi-hastane-kadar-paylasalim.html
bütün annelere ve bebişlere günaydınnnnn
bugün köpeklerimizin alt sokaktaki köpeklerle ağız dalaşı sonucu bebişimle güne erken başladık
17. haftama girdim yuppiiiiiiiii 1 hafta daha geride kaldı ve ben de bebeğimi kucağıma almama 1 hafta daha yaklaştım...hepinizi ve bebişlerinizi öptüm kızlarr
ne ızledın bayılıyorm yabancı dızılere bır cok dızıyı takıp edıyorum bende ama yabancı
çeşmealtına yazlıga gıttı babanne ve halasıyla malum p.tesı okul acılacak son vurus yapıyor bende gıtmek ıstemesım ılk defa ayrıldık oğluş ıle
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yarın sabah bende gidicem gitmicektim ama akşam arkadaş ikna etti. eh gidelim bakalım nasıl bir yermişşşşgunaydınnnn sağlık ocagına gıdeyım bende kayıt yaptırdım hazıranda bı daaaa gıtmedım
ohhh maşallahbütün annelere ve bebişlere günaydınnnnn
bugün köpeklerimizin alt sokaktaki köpeklerle ağız dalaşı sonucu bebişimle güne erken başladık
17. haftama girdim yuppiiiiiiiii 1 hafta daha geride kaldı ve ben de bebeğimi kucağıma almama 1 hafta daha yaklaştım...hepinizi ve bebişlerinizi öptüm kızlarr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın canım . yastığın alçak geliyordur bana da olmuştu bi de ben yüksek yastıkta yatamam ama yata yata alıştım. kafana çift yastık koy o zaman daha rahat edersinbenim bi sorunum var gece yatarken hep sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama uyku hali işte dönüyoruz tabi dün gece de yine aynı yattım neredeyse tükürüğümle boğuluyodum nefes alamadım böyle boğazımı sıktılar sanki gözlerimden yaşlar aktı o derece oldum bunu daha önce de yaşamıştım birkaç defa bi çözüm bulmam lazım ama ne ödüm koptu çocuğa bişi olcak die tekmeledi durdu sonra bebişim ama aklım çıktı resmen :26::18:
günaydın canım . yastığın alçak geliyordur bana da olmuştu bi de ben yüksek yastıkta yatamam ama yata yata alıştım. kafana çift yastık koy o zaman daha rahat edersin
kuzum yastık yüksek ondandır die değiştirmiştim zaten ama hala oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?