2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaaaa bende istiyorum kestirip boyatmak ama çevremdekiler hamileyken yapma diyorlar batıl inanç ama kafam karıştı

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün boyatmıştım devamında 2 kere daha boyattım ve kestirdim..Onlar batıl inanç hamileykende güzel olmak lazım..Herkesi boşver içinden ne geliyosa onu yap..Ben netten araştırdım hiç bi sakıncası yok diyo..

Kestirmenin sakıncası olduğunu sanmıyorum ama doktorum hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün saçlarını hamileyken boyatma bebeğine zarar verir demişti

benim tsh yuksek olduğundan hamile kalabilmem için düşürülmüştü hamile kalıncada her ay kan verip bakılıyor değerlerimeona göre ilaç kullanıyorum..

Bugun endokrin uzmanina gittim, sonuclarimi gorunce 'bence lab. Hatasi' dedi. Tekrar test istedi. Ve sonuclar cok iyi cikti. Devlet hastanesinde yaptiriyorum testlerimi, simdi hep supheyle yaklasacagim((( ozellerde cok pahali. N'apacagim bilmiyorum.

Bugun endokrin uzmanina gittim, sonuclarimi gorunce 'bence lab. Hatasi' dedi. Tekrar test istedi. Ve sonuclar cok iyi cikti. Devlet hastanesinde yaptiriyorum testlerimi, simdi hep supheyle yaklasacagim((( ozellerde cok pahali. N'apacagim bilmiyorum.

hımmm neden öyle olduki:26:benim araştırma hastanesi kaç tane lab.var ben guveniorum esas sağlık ocağına guvenmiorum bendearaştırma hastanesi yokmu oraalrda yoksa devlet dediğin araştırma hastanesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…