- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.261
saclarımı kestırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kac aydır ılk defa suslendım puslendım akşamkı dugune hazırım:)))
amiiiiiiin hepimizinkini korusun rabbim...kızı ya da oğlu henüz bilemiyoruz...her ne kadar bütün sülalenin içine erkek gibi doğsa da bana kız gibi geliyo bakalım kim haklı çıkacak
yaaaaa bende istiyorum kestirip boyatmak ama çevremdekiler hamileyken yapma diyorlar batıl inanç ama kafam karıştı
Bende bilmeden kız dedim ama içimize mi doğdu ne :44:
ay hadi bakalım inşallah
Hürrem başlasın artık yeni bölüm için sabırsızlanıyorum..........
Hürrem başlasın artık yeni bölüm için sabırsızlanıyorum..........
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün boyatmıştım devamında 2 kere daha boyattım ve kestirdim..Onlar batıl inanç hamileykende güzel olmak lazım..Herkesi boşver içinden ne geliyosa onu yap..Ben netten araştırdım hiç bi sakıncası yok diyo..
benim tsh yuksek olduğundan hamile kalabilmem için düşürülmüştü hamile kalıncada her ay kan verip bakılıyor değerlerimeona göre ilaç kullanıyorum..
Bugun endokrin uzmanina gittim, sonuclarimi gorunce 'bence lab. Hatasi' dedi. Tekrar test istedi. Ve sonuclar cok iyi cikti. Devlet hastanesinde yaptiriyorum testlerimi, simdi hep supheyle yaklasacagim((( ozellerde cok pahali. N'apacagim bilmiyorum.
kızlar detaylı ultasonu ne kadara yaptırdınız yada yaptıracaksınız
slm kızlar doktor bana bir ilaç yazdı DHA 250 omegaymış kullanan var mı faydaları neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?