2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

20 ile 22 haftalar arası olması gerekiyormuş ben eve dönünce tam sınırda olucam yanı 22 içindeyken detaylıya giricem inş.

bende hamıle kladıgımda bakıldı tam 1 di degerım
sağlık ocagına tekrar gideceğim yarın ası ıcın
bu arada bazı hamılelerın karnı neden daha erken cıkar ve buyuk olur onu öğrendım ıc karın dar demek iç organların karın boşlugunda kı yerlesımınden dolayı bebege yer kalmazmış oda hemen pırtlarmış:)

değerin çok iyi canım benimde en son 2 ye düşmüştü..sen ilaç kullanıyormuydun:26:

yok canım hiç ilaç kullanmadım açıkcası tsh ne anlama geldiğinide bilmiyordum şimdi bakıyorum sonuçlara da
kan da
wbc yüksek
rbc düşük
neut yüksek
neut yüksek
idrar da
gulukoz eşit değil
dansite yüksek
çıkmış bakalım doktorum ne diyecek

sevındım adına mutlu olmana yenı okulunda, bende 22 eylulde 4d detaylı usgye gıreceğım20+6 da gırecegım detaylıya

valla benim baya pırtlamış :)) herkez anlıyo hemde kendi kilom olduğu halde gerçi doktorum yeni doğum yaptığım için olduğunu söylemişti

Aynen öyle canım ama kardeşi kırmamak için bizi feda ediyo bu da benim zoruma gidiyo..Evet kaç kere hamile kalıcam ki kaç kere bu mutluluğu yaşıcam..

Üzülme demek çare değil biliyorum ama bebeğini düşünmek zorundasın canım..Bence iyi bi avukat bulun derim belki para cezasına dönüştürülebilir.Peki arkadaşı eşinin olayla bi ilgisi olmadığını söylememişmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…