- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.221
kızlar bende bilmiyordum TSH şimdi baktım sonuçlarıma daha doktoruma göstermedim ama normal çıkmış değerlerim
REF.ARA. 0.57 5.6 BENİMKİ 1.06
selam kızlarcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm
okul açıldı yeni okulumdayım ortamımız güzel çok şükür
arkadaşım da geldi çok yoğunum
istanbul a gittik arada bir de yoğun geçiyor günlerim
biz 18 haftalık olduk bugün çoook şükür ve de maşallah
tekmelerimiz güçlü değil ama ara ara atıyor ben burdayım diyor kuşummm
20 haftalık olunca detaylı kontrolümüz var inşallah onu da sıkıntısız atlatırız düşününce heyecanlanıyorum valla
sizin detaylı kaçıncı haftalarda olacak?
değerin çok iyi canım benimde en son 2 ye düşmüştü..sen ilaç kullanıyormuydun:26:
sevındım adına mutlu olmana yenı okulunda, bende 22 eylulde 4d detaylı usgye gıreceğım20+6 da gırecegım detaylıyaselam kızlarcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm
okul açıldı yeni okulumdayım ortamımız güzel çok şükür
arkadaşım da geldi çok yoğunum
istanbul a gittik arada bir de yoğun geçiyor günlerim
biz 18 haftalık olduk bugün çoook şükür ve de maşallah
tekmelerimiz güçlü değil ama ara ara atıyor ben burdayım diyor kuşummm
20 haftalık olunca detaylı kontrolümüz var inşallah onu da sıkıntısız atlatırız düşününce heyecanlanıyorum valla
sizin detaylı kaçıncı haftalarda olacak?
bende hamıle kladıgımda bakıldı tam 1 di degerım
sağlık ocagına tekrar gideceğim yarın ası ıcın
bu arada bazı hamılelerın karnı neden daha erken cıkar ve buyuk olur onu öğrendım ıc karın dar demek iç organların karın boşlugunda kı yerlesımınden dolayı bebege yer kalmazmış oda hemen pırtlarmış:)
valla benımde kocaman ve yukarı vıktı hobusum artık gogus altımdan baslıyor göbuşvalla benim baya pırtlamış :)) herkez anlıyo hemde kendi kilom olduğu halde gerçi doktorum yeni doğum yaptığım için olduğunu söylemişti
valla benımde kocaman ve yukarı vıktı hobusum artık gogus altımdan baslıyor göbuşvalla benim baya pırtlamış :)) herkez anlıyo hemde kendi kilom olduğu halde gerçi doktorum yeni doğum yaptığım için olduğunu söylemişti
valla benımde kocaman ve yukarı vıktı hobusum artık gogus altımdan baslıyor göbuş
Tabi insan eşinden destek bekliyor, başka kimse göstermezse göstermesin eşim göstersin diyor. Ama dediğin gibi ailede yaşca biri var dedin belki eşin o nedenle sevincini veya duygularını dışarı yansıtamıyordur, hani nispet yapar gibi olmasın diye,bir de o yönü ile düşün. Diğer insanlara gelince onlara inat mutlu olmalısın bence, her geçen gün bebeğin ve karnın büyüyor,bunun sevincini yaşa, insan kaç kere hamile kalır. Onu da mutsuzlukla geçirme
çok kötüyüm bennapcamı bilmiyorum... eşim hapse girecek (((( 7 sene önce araba kullanırken arkadaşı arabayı durdurmuş bir kızla binmiş. geziyoruz demiş ama biraz ilerleyince biz aslında kaçtık demiş. nasıl olur falan filan neyse indirmiş eşim bunları arabadan. kız 17 yaşındaymış. babası kızı almış sonra kıza baskı yapıp şikayetçi olacaksın. zorla kaçırdılar diyeceksin demiş. eşimi de çağırmışlar. sen kullanıyormuşsun kaçırdığı arabayı demiş. o da benim olayla ilgim yok falan derken inanmamışlar. neyse 4 ay tutuklu kalmış. temyize göndermişler davayı ve üzerinden 8 yıl mı ne geçti. dün köye ilam gelmiş. 1 yıl 9 ay ceza kararı.... ((( avukatlara falan soruyoruz kimi 4 ay kimi 2 ay yatar. yok erteletsin 6 ay cezayı 6 aya kadar yasa çıkacak girmeyecek bile içeri... allahımmm ne bu başıma gelenler bu halimle... işinden gücünden olacak. herşeyimiz altüst oldu. ev kredisine girdik. herşey altüst ne olacak belli değil... ben napcam (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( işin acı tarafı ben ilk defa bu kötü haberi aldığım gün 11 eylülde bebeğimin 10 tane minik tekmesini hissettim ((((((((( ben bu tarihi nasıl kaydedicem ((((((((((((((( ben napcam bu üzüntüyle bebeğime zarar gelir mi???? üzülme demeyin denedim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :2:
burzu M:nazar:erhaba arkadaşlar bende araniza yeni kaıldım. 19 haftalık hamileyim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin.:nazar:[/QUOTE .!.:hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
hosbulduk canım.
burzu M:nazar:erhaba arkadaşlar bende araniza yeni kaıldım. 19 haftalık hamileyim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin.:nazar:[/QUOTE .!.:Aramıza hoşgeldin canım..
Aramıza hoşgeldin canım..
hoşbulduk tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?