2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar bu benim ilk bebeğim. hala hareketlerini pek hissedemiyorum siz ne kadarda hissettiniz ya da hiseden var mı?

Ben hala doğru dürüst hissetmiyorum.19.haftamızdayız ama küçük pıtpıtlar oluyo sadece meğer bebeğin pıtlarıymış.onuda 2-3 kere hissettim :44:

ben de deneyim bunu tarçını çok severim zaten :)

ben de deneyim bunu tarçını çok severim zaten :)

Bende çok severim hemde bağırsak hareketlerini düzenliyo şekeri dengeliyo ayrıca doktor tavsiyesi başka bişii daha söyliim meyvelerini bi tabağa doğrayıp üzerine tarçın serpebilirmişsin doktorum bi de onu önerdi..

Ayy ne güseell ama çok kıskandık sizii

belki de hissediyosun farkında değilsin başlarda öyle eşinin de hissedeceği gibi tekmeler bekleme yavaş yavaş kasları güçlendikçe olacak o benim eşim hala hissedemedi mesela denk gelmedi hiç...bende de 3-4 sağlam gerçekten acayip hissedilen tekmeden başka dışardan hissedilen hareket olmadı...ama az önce bebişimle müzik açıp dansettik mesela hala içimde kıpırdandığını hissediyorum

Belkide..ayırt edemiyorum muhtemelen yada sağlam tekme bekliyorum diye anlamıyorum..Bebişin hala dans ediyo muhtemelen süper ya

Ben hala doğru dürüst hissetmiyorum.19.haftamızdayız ama küçük pıtpıtlar oluyo sadece meğer bebeğin pıtlarıymış.onuda 2-3 kere hissettim :44:

aynen ben de 18 haftayı bugün doldurduk küçük pıtpıtlar şeklinde hissediyorum ki 2. bebeğim yani..
kızım bu haftalarda daha güçlüydü hiç durmazdı
bu kızım hem daha narin hem de daha az hareket ediyor
günde 3-5 kez hissediyorum ya da işte düz yatıp beklersem derinden hareketler geliyor

Sen günde 3-5 kez ben hepi topu o kadar hissettim.. galiba kızım uyumayı çok seviyo hissedicem diye kıpırdaman bile yattım pıt oldu sadece herkes hissediyorum falan yazınca ben sağlam tepikler olucak sanıyodum meğer öyle değilmiş

yaa 1-2 gündür işte ne bileyim sabah bi kıpırdanıyo akşam bi kıpırdanıyo falan ööle hafiften o da
ikinci hamileliğim çok daha fazla hissederim sanıyordum
uyuyo hanım herhalde kızım hep hareketliydi garip geliyo bu cadı bana
1-2 haftaya güçlenirler sabredelim artık başka yapacak bişi yok

Sabredip beklemekten başka yapçak bişii yok tatlım ya..

Belkide..ayırt edemiyorum muhtemelen yada sağlam tekme bekliyorum diye anlamıyorum..Bebişin hala dans ediyo muhtemelen süper ya

annesine de çekmiş olabilir tabi annem bana hamileyken ultrason çok nadirmiş girememiş...o kadar hareketliymişim ki doğana kadar beni ikiz sanmışlar bi sağa bi sola geçip annemi sabahlara kadar uyutmuyomuşum bebeğim de bana çekti heralde şimdiden içerde parti yapıyo

Hadi yaa Maşallah anasının kızı desene..Rabbim nazardan korusun

Hadi yaa Maşallah anasının kızı desene..Rabbim nazardan korusun

amiiiiiiin hepimizinkini korusun rabbim...kızı ya da oğlu henüz bilemiyoruz...her ne kadar bütün sülalenin içine erkek gibi doğsa da bana kız gibi geliyo bakalım kim haklı çıkacak

kızlar birşey soracağım doktorum kan değerlerime bakmadan kan ilacı vegaferon verdi wsizde kullanıyormusunuz iştah artışı yapıyormu
birde ne isim vereceksiniz düşündünüz mü :) benim şuan aklımda erva betül var sizce nasıl

sevtapcım cok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce durum düzelir.. bizde dua edelim inş bi an önce hallolur sen bebişi strese sokma güzel düşün herşey geçer allahın izniyle

pardon canım erva nın anlamını merak ettim baktımda cesur erkek adam yazıyor birde betül demişsin kız ismi olarak mı düşünüorsun yada ikizlerin mi olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…