- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.401
Esin bende alıcam bütün tetkiklerimi falan öğlene kdrda izin alayım ozaman.Ama dün okumuştum galiba sizlerden tsh kontrollerini fln görmek için sürekli kan alıyolarmış ya benden böyle bişey istemiyolar 2 li için kan verdim 3 lü için verdim hatta 3 lüde değildi daha önce belirttim ya sadece omurilik açıklığımı ne onun için tekli bişi yapmıştı 2 liye ek olarak.Oyüzden benim bişeyler ekskmi yapılıyor diyede düşünmüyo değilim ve telaşlanıyorum doğal olarak
tamam canım yaptırayım çoğunluk yaptırıyo zaten demekki yaptırmamız gerekiyor.
hiç sıkma için o testlerde neler neler yapılıyo da haberimiz yok bizim ilaç kullandığımız için haberimiz var. mesela en son gittiğimde dr um demir haplarını sakın ihmal etme sütünü de gece yatmadan iç demişti demir biraz düşük çıkmış bense tahlilde ona bakıldığını o an anladımbakıyorlar ama yine de içine şüphe düşerse sağlık ocağına gittiğinde belirt demirine , şekerine, troidine hepsine baksınlar. ebe bana hepatit e bi de şimdi bakılsın bi daha bakmış olalım emin olalım dedi. iki tüp kan veriyorsun zaten söyle hazır vermişken hepsine baksınlar canım senin de için rahat eder hem
tamam kuzum ben yine elimde ne var ne yok götüreyim illaki ihtiyaç duyarsa ona göre yapılması gerekenleri zaten yapacaklardır.Benden kan almak zaten sıkıntı damarlarım bulamıyolar kolumda elimin üzerinde yada bileiğimin kenarından alıyolar canım yanıyo tabi ama alta tüpü koyup iğneden damla damla akıtarak dolduruyolar çok zorlanıyorum tabi alanda aynı şekilde çok zorlanıyor alsınlar ne kdr almak istiyolarsa bide şimdi pazartesi diyelim kayıt için gittim testleri yapmaları gerekiyorsa aşımı yapmıcaklarmı yoksa hertürlü aşım yapılacak ama aynı zamanda tetkiklerde yapılacakmı neden soruyorum 2 gün izin almam gerekecek diğer türlü
bana 2 saat içinde kan aldı , bebişin kalbini dinledi. duyunca tetanoz u vurdu. sonrasında da idrar tahlili yaptı. sonuçların ertesi gün çıkıyor ama o sonuçlar sana lazım değil sonuçta dr una giderken bi ara sen ya da eşin geçerken alabilir sonuçları. zaten ebe söyleyecek sana ters bir durum olursa ben sizi ararım dedi bana o yüzden 2 gün izin alman gerekmeyecek canım
seni sewiyoreee esinn aydınlattın beni tşk.ederim arkadaşım
selamlarrrr
tetanoz ben kızımda 2 doz olmuştum bunda ne zaman olmam gerek acaba?
ben vurulacam yaa doktora sormayacam Türkiye burası insanların içinde gazlı bez unuttuklarını bile duyuyoruz tetanoz direk öldürüyo Allah korusun
seminer dönemimiz bittiii
hamişlikle birlikte yorucu bir dönem bizleri bekliyor örtmen arkadaşlarrıııııımmm
5lere de gireceğiz bu sene ilk defa bakalım nasıl olacak
dinleneyim biraz kızım kreşten gelmeden
bir de kızım 18 hafta 2 günlük falan ama her daim hareket halinde değil
az hareket ediyor böyle olan var mı? sürekli bişey mi oldu modunda onu dinliyorum
evet sizin seminerler bizim de sınavlar bitti..şimdi kurul toplantısına gideceğim..artık kaçta biter allah bilir...sizin 4+4+4 hayırlı olsun canım..
şu hareket olayını da çok kafana takma...önemli olan 20. haftadan sonrası..
Çok geçmiş olsun canım,inşallah sonuç temiz çıkar.Bi yakınımda yaptırdı,3 gün mutlaka yatmalısın sonrasındada dikkatli olmalısın,zaten doktorun söylemiştirde sen kimseye hizmet edecek durumda değilsin,vücüdunun o iğne deliğini kapatması gerekiyor,tuvalet harici sakin yerinden kalkma Allah korusun bebeğin suyu azalabilir
Keşke misafir kabul etmeseydin
günaydın annişlerrr.ben bugün rüyamda düşük yaptım.kan falan gördüm:))))) kan rüyayı bozar derler ,rüyalarda tersine çıkar zaten dimiiiiii???????
az önce ilk defa bende hissettim kızlar bebişimin hareketlerini çok güzel bişey ya şimdi uyudu galiba
gözünnaydınn :))))))))))
az önce ilk defa bende hissettim kızlar bebişimin hareketlerini çok güzel bişey ya şimdi uyudu galiba
canım wenice ten bişeyler aldık yazmışsın bizim burdaki wenice mağazası kapalı batmış falan dediler de merak ettim özel deilse hangi şehirdesin sen acaba malları satmak için mi açtılar öyleyse akşama bende gidip bi bakim
gözün aydın canım gerçekten çok güzel bişey
kızlar yaaa unnadoda çok güzel ve uygun takımlar var bugün ben cinsiyet belli olmadığı için cesaret edemedim almaya ama bakmak isteyen olursa fiyatları da çok uygun bugünkülerin
unnado.com damı tatlım??? geçen gün pahalı gelmişti bana baktığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?