2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç sıkma için o testlerde neler neler yapılıyo da haberimiz yok bizim ilaç kullandığımız için haberimiz var. mesela en son gittiğimde dr um demir haplarını sakın ihmal etme sütünü de gece yatmadan iç demişti demir biraz düşük çıkmış bense tahlilde ona bakıldığını o an anladım bakıyorlar ama yine de içine şüphe düşerse sağlık ocağına gittiğinde belirt demirine , şekerine, troidine hepsine baksınlar. ebe bana hepatit e bi de şimdi bakılsın bi daha bakmış olalım emin olalım dedi. iki tüp kan veriyorsun zaten söyle hazır vermişken hepsine baksınlar canım senin de için rahat eder hem

tamam kuzum ben yine elimde ne var ne yok götüreyim illaki ihtiyaç duyarsa ona göre yapılması gerekenleri zaten yapacaklardır.Benden kan almak zaten sıkıntı damarlarım bulamıyolar kolumda elimin üzerinde yada bileiğimin kenarından alıyolar canım yanıyo tabi ama alta tüpü koyup iğneden damla damla akıtarak dolduruyolar çok zorlanıyorum tabi alanda aynı şekilde çok zorlanıyor alsınlar ne kdr almak istiyolarsa bide şimdi pazartesi diyelim kayıt için gittim testleri yapmaları gerekiyorsa aşımı yapmıcaklarmı yoksa hertürlü aşım yapılacak ama aynı zamanda tetkiklerde yapılacakmı neden soruyorum 2 gün izin almam gerekecek diğer türlü

bana 2 saat içinde kan aldı , bebişin kalbini dinledi. duyunca tetanoz u vurdu. sonrasında da idrar tahlili yaptı. sonuçların ertesi gün çıkıyor ama o sonuçlar sana lazım değil sonuçta dr una giderken bi ara sen ya da eşin geçerken alabilir sonuçları. zaten ebe söyleyecek sana ters bir durum olursa ben sizi ararım dedi bana o yüzden 2 gün izin alman gerekmeyecek canım

seni sewiyoreee esinn aydınlattın beni tşk.ederim arkadaşım

sevtaporhan vardı ya herkes geçmiş olsun falan demiş kötü bişeyi yok dimi arkadaşımızın benim okuyamadığım dönemlerde heralde görmedim

merhebe hamiş arkadaşlarım...herkes iyi mi...ben de sağlık ocağından geldim...şu meşhur tetanoz aşısını vurdular...ayrıca bebişimin kalp atışını da dinledik...

geceleri ben de rahat uyuyamıyorum..ama benimki karabasan değil..bildiğiniz karnım ağrıyor ve acıyor...bi şişkinliktir gidiyor...dönerken,nefes alırken zorlanıyorum artık...çok erken başladı...hemen her gece kramp da giriyor...dediğini gibi ben de yorgun uyanıyorum...

selamlarrrr
tetanoz ben kızımda 2 doz olmuştum bunda ne zaman olmam gerek acaba?
ben vurulacam yaa doktora sormayacam Türkiye burası insanların içinde gazlı bez unuttuklarını bile duyuyoruz tetanoz direk öldürüyo Allah korusun

seminer dönemimiz bittiii
hamişlikle birlikte yorucu bir dönem bizleri bekliyor örtmen arkadaşlarrıııııımmm
5lere de gireceğiz bu sene ilk defa bakalım nasıl olacak

dinleneyim biraz kızım kreşten gelmeden
bir de kızım 18 hafta 2 günlük falan ama her daim hareket halinde değil
az hareket ediyor böyle olan var mı? sürekli bişey mi oldu modunda onu dinliyorum

evet sizin seminerler bizim de sınavlar bitti..şimdi kurul toplantısına gideceğim..artık kaçta biter allah bilir...sizin 4+4+4 hayırlı olsun canım..
şu hareket olayını da çok kafana takma...önemli olan 20. haftadan sonrası..

öfff kolay gelsin valla
yaa zaten geç döllenme olduğundan hni ilerden gitmiyo tam haftasında falan diye avunuyorum
20den sonra da sık hareket etmezse yandım pinpirikten valla

teşekkür ederim yıldızcım. dikkat ediyorum. bugün veya yarın ilk sonuçlar gelecek heyecandan ölücem. bebeğim de 2 gündür kımıldamıyor. iice telaşlanmaya başladım.. misafirin gelceği ta 1 ay önceden belliydi iptal edemedim. napalım gelecekleri varsa görecekleri de vardır ( yatan bir gelin )

günaydın annişlerrr.ben bugün rüyamda düşük yaptım.kan falan gördüm:))))) kan rüyayı bozar derler ,rüyalarda tersine çıkar zaten dimiiiiii???????

canım ben de gördüm rüyamda aynılarını ama kan görmedim...tedirgin de olmadım rüyamdan çünkü bilinç altımızda hep bu var..aman bebişin hareketini hissetmedim,çok ağrım var niye acaba,kramp giriyo bi sorun mu var.........liste uzar gider demek istediğim gün içinde elimizde olmadan bilinç altımıza bu düşük yaşar mıyım sorusunu yerleştiriyoruz haliyle rüyalar da öyle görülüyor...kafana takma yani bunlar normal şeyler..daha 9 aylık falan olduğumuzda her gün doğum yapcaz geceleri mesela

az önce ilk defa bende hissettim kızlar bebişimin hareketlerini çok güzel bişey ya şimdi uyudu galiba

gözün aydın canım gerçekten çok güzel bişey

kızlar yaaa unnadoda çok güzel ve uygun takımlar var bugün ben cinsiyet belli olmadığı için cesaret edemedim almaya ama bakmak isteyen olursa fiyatları da çok uygun bugünkülerin

canım şuan msj atamıyorum hakkım yokmuş az sonra yazıcam sana

unnado.com damı tatlım??? geçen gün pahalı gelmişti bana baktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…