2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kız senn bütün hepsini dolaşıyon bacımmmm süpersinn yaaa

geçin gün çok güzel fistolu bebek takımları vardı ama cinsiyet kesinleşmediği için alamadım
dün bide morhipoda adidas ve nike kids vardı kızlar fiyatlar çok uygundu tşörtler aldım ben bitmediyse bi bakın

kızlaaaar napıosunuz nasılsınız
biz bugün tetenoz aşımızın ilkini vurulduk geldik şimdilik
bi ağrı yok inşallah olmaz, valla ebemiz merdivenlerde karşıladı bizi
bide ben d&r kitabevinde anne ve bebek bakımı kitabı bakmıştım
40 tlydi almadım sonra d&r ın internet sitesinde aynı kitap ama 2007
basım olarak görülüyodu 29 tlydi ben de sipariş vermiştim
bugün geldi ama 2007 değil 2012 göndermişler çok sevindim
çok güzel herşeyi resimli koca bi ansiklopedi ama nerdeyse her sayfasında
çıplak kadın var

hoşgeldinnnnnn inşallah ağrısız atlatırsın bugün forum sessiz bikaç kişi kaldık burda herkese bebeleriyle gezmelerde heralde

kız senn bütün hepsini dolaşıyon bacımmmm süpersinn yaaa

ben hergün bi tur atıyorum bütün alışveriş sitelerinde istersen haberdar edebilirim

evet yaa onları ben de gördüm ve ben de alamadım artık nası moralim bozuluyosa güzel ve uygun bebek eşyaları görüp görüp alamıyorum diye,eşim teselli etmeye başladı üzülme aşkım yine indirime girerler daha güzellerini buluruz zaten bunlar yazlık bak hepsi sıfır kollu vs diye canım benim yaa

geçmiş olsun inşallah ağrın olmaz bende kayıt oldum çağırmalarını bekliyorum hala banada vurulmadı daha
kitabınıda güle güle oku

bundan sıonra hergün senden bilgileri alıcam kuzum ona göre alışveriş yapıcam, nerde , ne nekadara güzelmi diye

hoşgeldinnnnnn inşallah ağrısız atlatırsın bugün forum sessiz bikaç kişi kaldık burda herkese bebeleriyle gezmelerde heralde

hoşbulduk cnm inşallah ağrımaz zaten
doktorum da herkeste ağrıyacak die bişey yok
ama çok ağrın olursa minoset kullanabilirsin dedi, ben de
okuldan geldim yemek yiyip sağlık ocağına gittim anca geldim
benim de annem gezmeye çağırdı ama uykudan ölüyorum
o yüzden gitmedim :)

geçmiş olsun inşallah ağrın olmaz bende kayıt oldum çağırmalarını bekliyorum hala banada vurulmadı daha
kitabınıda güle güle oku

saol cnm ben de aile hekimimi değiştirmiştim
beni de aramamışlardı bugün ben aradım 20. haftamdayım
hala aramadınız die doktorum da dedi bakanlığın sistemi
hata verdiğinden henüz kaydınız tamamlanmadı bu yüzden sistemde
görünmüyorsunuz ama siz bugün gelin dedi, oraya gidince de sizin gibi
bilinçli ailelerinin böyle konuları takip etmesi çok güzel dedi
eğer 19-20. haftandaysan sen ara gel derlerse aradan çıkartmış
olursun aşı işini.

Kızlar şimdi sağlık ocağını aradım tetonoz aşısı nezaman vuruluyo dedim bayanda 18 hafta da başlıyo dedi beni kimse aramadı dedim aaaaaaa dedi :) hafta içi gitcem vurulacam giden arkadaşlar bebeğin kalp atışlarını nasıl dinliyorlar bide 18 hafta da hangi tahlilleri istiyor doktorlar ben kızım da fazla bişey yaptırmadın doktorum istememişti bunda ister mi bilmiyorum

Kızlar ilk sonucumu aldım amniyosentezin.şükürler olsun ki bir anormalliğe rastlanmamış.Allahım hiç bir anne adayına bu duyguyu yaşatmasın, acabalarla sınamasın...insanın aklına binbir türlü şey geliyor. oh beeeeeeeeee. ohhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…