- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.441
kızlar ilk sonucumu aldım amniyosentezin.şükürler olsun ki bir anormalliğe rastlanmamış.allahım hiç bir anne adayına bu duyguyu yaşatmasın, acabalarla sınamasın...insanın aklına binbir türlü şey geliyor. Oh beeeeeeeeee. Ohhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlar ilk sonucumu aldım amniyosentezin.şükürler olsun ki bir anormalliğe rastlanmamış.Allahım hiç bir anne adayına bu duyguyu yaşatmasın, acabalarla sınamasın...insanın aklına binbir türlü şey geliyor. oh beeeeeeeeee. ohhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlar ilk sonucumu aldım amniyosentezin.şükürler olsun ki bir anormalliğe rastlanmamış.Allahım hiç bir anne adayına bu duyguyu yaşatmasın, acabalarla sınamasın...insanın aklına binbir türlü şey geliyor. oh beeeeeeeeee. ohhhhhhhhhhhhhhhh
Bebek haraketlerini hisseden anne adayları ya ben hala hissetmiyorum yaaaaa 21. haftaya girdim bugün. Ama böyle karnımda bir kıpırdı var tamam ama sürekli bir gaz sıkışıklığımda var, gaza benziyor, ama böyle bir yerde oluyor sonra hemen başka yerde bir hareket oluyor bu bebek mi gaz mı
Kızıma cici nevrsim aldık teyzeleri..
aslında bebiş hareketleri de gaza benziyo onların bazıları bebektir,ayıramıyosundur çok gaz oluyosa sende...ama arka arkaya 2 yerde oluyosa büyük ihtimal onlar gazdır..
çok güzelmiş yaa güle güle yatsın uyusun
Selam bebişler ve anneleri bugün 3'lü test in sonuçlarını aldım Allaha şükür değerler iyi çıktı...- Desica senin adına da çok sevindim canım, inşallah bundan sonra önümüzdeki haftaları ve doğumlarımızı sorunsuz bir şekilde hepimiz atlatırız... doktorum istersen detaylı usg yaptırabilirsin dedi 200tl miş...arkadaşım yeni doğum yaptı sonuçların iyise gerek yok dedi zaten doktorda illa yaptır demedi...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar ? aranızda yaptıracak yada yaptıran varmı ?
Bebek haraketlerini hisseden anne adayları ya ben hala hissetmiyorum yaaaaa 21. haftaya girdim bugün. Ama böyle karnımda bir kıpırdı var tamam ama sürekli bir gaz sıkışıklığımda var, gaza benziyor, ama böyle bir yerde oluyor sonra hemen başka yerde bir hareket oluyor bu bebek mi gaz mı
ayyyy gözün aydın desica bebişin sapasağlam demekkibundan sonra rahat rahat hamileliğinin tadını çıkarmaya bak...inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar
alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
Selam bebişler ve anneleri bugün 3'lü test in sonuçlarını aldım Allaha şükür değerler iyi çıktı...- Desica senin adına da çok sevindim canım, inşallah bundan sonra önümüzdeki haftaları ve doğumlarımızı sorunsuz bir şekilde hepimiz atlatırız... doktorum istersen detaylı usg yaptırabilirsin dedi 200tl miş...arkadaşım yeni doğum yaptı sonuçların iyise gerek yok dedi zaten doktorda illa yaptır demedi...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar ? aranızda yaptıracak yada yaptıran varmı ?
canım benim çok saol,hepimize nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli yavrularımızı..canım benim inan ki o kadar sevindim ki seninle beraber sonuçu bekliyordum allahım hepimize sağ salim sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin ay çok mutlu oldum hamileliğinin tadını çıkar canım benim
testte 1/109 risk oranı çıkmıştı, çok şükür down sendromu yokmuş.sorma ne rahatladım tam yarım saat mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağladımoh canım yaaaa inanılmaz sevindim sana bakmak için girmiştim nasıl bi rahatlama olmuştur şimdi sende
bu sonuç kesin gibi bişi zaten gözünaydınnnnn
testte kaç çıkmıştı peki?
teşekkürler mucizemaminnn canımmm gözünaydınn olsun çok şükür çok sevindimm
yeniden doğmak ne kelime , bulutların üstündeyim şu anda :)))amin canım aminCanım gözün aydınn valla o kadar iyi anlıyorum ki yeniden doğmuş gibi olmuşsundur eminim, inşallah kimsenin hiç bir sorunu olmaz, sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
saol gökçecim inşallah hepimizin tüm sonuçları sonuna kadar temiz çıkar, stresimden bebişimin hareketleri kesildi valla. üzmicem bir daha onuayyyy gözün aydın desica bebişin sapasağlam demekkibundan sonra rahat rahat hamileliğinin tadını çıkarmaya bak...inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar
bana ebe 19-20.haftalar arası demişti. kalp atışını telsiz e benzeyen bi cihazları var onunla dinliyorlar canım.Kızlar şimdi sağlık ocağını aradım tetonoz aşısı nezaman vuruluyo dedim bayanda 18 hafta da başlıyo dedi beni kimse aramadı dedim aaaaaaa dedi :) hafta içi gitcem vurulacam giden arkadaşlar bebeğin kalp atışlarını nasıl dinliyorlar bide 18 hafta da hangi tahlilleri istiyor doktorlar ben kızım da fazla bişey yaptırmadın doktorum istememişti bunda ister mi bilmiyorum
ben yaptırıcam canım benim gittiğim hastanede 50 tl . ben merak ediyorum bebişimi herşeyiyle görmek istiyorumSelam bebişler ve anneleri bugün 3'lü test in sonuçlarını aldım Allaha şükür değerler iyi çıktı...- Desica senin adına da çok sevindim canım, inşallah bundan sonra önümüzdeki haftaları ve doğumlarımızı sorunsuz bir şekilde hepimiz atlatırız... doktorum istersen detaylı usg yaptırabilirsin dedi 200tl miş...arkadaşım yeni doğum yaptı sonuçların iyise gerek yok dedi zaten doktorda illa yaptır demedi...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar ? aranızda yaptıracak yada yaptıran varmı ?
oyyy güle güle yatsın içinde huzurlaKızıma cici nevrsim aldık teyzeleri..
alerjiden kuru öksürük başladı bende kızlar. hamileler öksürük için napabilir, neler zararsız bize?yardım edin boğulucam...
boğazın tahriş olmasın diye strepsilsin ya da bephantene in pastillerinden kullanabilirsin o boğazın yırtılacakmış gibi olan hissi geçiriyo...balı ben denemiştim daha çok öksürttü...sonuç olarak ilaçsız kendiliğinden geçti ama bol bol ıhlamur elma-tarçın çayı gibi bitki çaylarından iç ılık ılık bana çok iyi gelmişti...bir kaç gün devam ederse mutlaka doktora git belki antibiyotik gerekiyodur..çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?