günaydın kızlaaaar sabah sabah yine uyandım uyuyamıyorum yaa bi sancıyla kalktım tırstım da tabi sancım olunca ama sonra geçti çok şükür gaz sancısı falandı heralde

hamileyken annede olmak ne kadar güzelmiş yaaa hep ailesiyle aynı şehirde olanlara gıpta ederdim artık daha da çok ediyorum

dün de teyzemi ziyaretteydi sıra ama bi gittik bikaç gün önce kayınvalidesi düşüp kafayı yarmış morali bozuktu zaten bi de komşusunun ablası da kanserdi o kadıncağız da vefat etmiş deyince benim de moralim bozuldu üstelik küçücük de çocuğu varmış

allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbimmm
sen bir an önce doktora git sakın bekleme canım gittikçe kötü oluyosun güçten kuvvetten düşeceksin...
pimpiriklenmeyeceğim diyosun ama o işi çoktan yapmışsın canım yaa maşallah girmediğin bakmadığın yer kalmamış

netteki açıklamaları zaten hiç okumayacaksın insanı 2-3 güne düşük yaptırırlar
canım aynısı bende de vardı iyi oldu öğrendiğim gerçi bende sancı yoktu ama olsun hepimiz panik yapmamamız gerektiğini öğrendik sayende çok sağol canım
ayyyy çok mutlu oldum inşallah anlamıştır hatasını bi daha aynısını yapmaz...ah bu kocişler yok muuuu kızıyoruz ediyoruz ama allah yokluklarını göstermesin...
canım ben de aynı senin mantığındaydım sezeryana ne gerek var ki herşeyin doğalı güzel hem solunum sistemi kuvvetleniyo bu konuda hastalık yaşaması daha zor falan diyodum ama 1 sene içinde 2 kuzenim 1 arkadaşım doğum yaptı hepsi normal doğum isteyerek gitti...1.si nin suyu erken gelmiş rahim açılmasına rağmen(o da hemşirelerin doktorlarının kolunun sokulmasıyla) bebeğin normal doğamayacağına karar verip sezaryan yaptılar.2.sinin sancısı gelmedi doğum zamanı geçti(ısrarla normal doğum istiyo diye sezaryana ikna edip bebişi alamadılar) ama en son kendi kakasını yeme durumuna gelince mecburen yaptırdı.3.sü de sancısı çok az vardı 12 saat hastanede perişan olarak sancıların iyice artmasını bekledi artmadı suni sancı verip arttırdılar kendisi ağrıdan bitkin düşmesine rağmen maalesef bebeğe yeterli olmamış 28 saat sancıdan sonra sezeryana aldılar...kalan arkadaşlarımın hepsi sezeryan zaten...ben şimdi nasıl cesaret edeyim normal doğuma....en güzeli gün alıp sezeryana girmek gibi geliyor şu anda....