2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım yorum yapmaktan anlamam da ikinci üç aydan itibaren bu tür rüyaları her gün görecekmişiz, öyle deniyor.

canım yorum yapmaktan anlamam da ikinci üç aydan itibaren bu tür rüyaları her gün görecekmişiz, öyle deniyor.

daha benim 2. ay dolmadı yaa :..( bütün şikayetlerim bir anda uçtu gitti dün. hamile değil gibiyim. noluyo anlamadım. kanama olmadı ama endişeliyim bu gariplik dolayısıyla.

daha benim 2. ay dolmadı yaa :..( bütün şikayetlerim bir anda uçtu gitti dün. hamile değil gibiyim. noluyo anlamadım. kanama olmadı ama endişeliyim bu gariplik dolayısıyla.

o bende de oluyor bazı günler, belirti olmayınca endişe ediyorum. hamileliğin dönemleri ile ilgili internetten de kitaplardan ve dergilerden de okuduğum kadarıyla bu tür endişeler olurmuş. 4. aydan itibaren hiç şikayet olmazmış ama bu bebeğinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben doktora gitmek için temmuzu bekliyorum ama içim rahat değil dersen doktorunu ara ya da randevu al canım.

günaydınnn kızlar yavaş yavaş haftaları deviriyoruz ama bende hala mide bulantısı aş erme felan yok tek hissettiğim şey hafif bel ağrısı birde sürekli tokluk hissi anormalmi bu

günaydın arkadaşlarr :)) ben bugün sağlık ocağına gidicem aşı kartı doldurmak için acaba bana ilk aşılar ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?

aşı kartı mı ayol hiç duymamıştım anneler için de olduğunu bende yarın bi uğrim sağlık ocağına bakalım ne dicekler detayları anlatırım size de:)

Missed Abortion nedir?

Hamileliğin akışında, fetusun veya ceninin artık yaşamaması fakat rahimde tutunma durumudur. Yine de her durumda bir uyarma vardır. Bazen, bu uyarı hamilelik belirtilerinin aniden durmasıyla gelebilir. Eğer hamilelik 2. trimestr dönemine kadar ilerlemişse, bazı kadınlarda sütümsü hafif bir akıntı görülebilir.

... diye birşey buldum netten şimdi. umarım öyle olmamıştır. gerçi düşük tahdidim vardı. hayırlısı artık..

"gamzelihatun
günaydınnn kızlar yavaş yavaş haftaları deviriyoruz ama bende hala mide bulantısı aş erme felan yok tek hissettiğim şey hafif bel ağrısı birde sürekli tokluk hissi anormalmi bu "

sanırım 7. hafta başlıyo bulantılar normal cnm endişelenme

İçin rahat değilse git tatlım doktora, ben teyzemle konuştum şimdi, benim de bugun hiç belirtim yok, ona söyledim. Bende de oluyordu öyle, panikliyordum dedi. bi de onun ilk bebeğinin 10 haftalıkken kalbi durdu. doktor kalbi durdu diye mi aldı yoksa belirtin var mıydı dedim. kahverengi kanama kırmızıya dönüşünce kalbi durmuş dedi. yani bebeğe bişey olursa vücut onu yabancı madde diye algılayıp dışarı atmaya çalışırmış.

arkadaşlar ben cuma güne kadın doğuma gittim devlet hastanesine 5 buçuk aylık hamileyim ama doktor pek ilgilenmedi sadece hamilelik kesen görünüyor dedi birde ikiz olma ihtimali var dedi ve hemen kalktım vitamin hapı verdi resim falan vermedi o kadar acaba bütün doktorlar mı böle benim doktorum mu böle çıktı?birde özeller nasıl?fiyatı falan nasıl kı?

canım kesinlikle değiştir doktorunu. ben özel hastaneye gidiyorum 12 tl muayene ücreti, 30 tl test ücreti, 15 gün içinde 2. kez gidersen ücretsiz. hem muayene hem testlerin. Özel muayenehaneler nasıldır bilmem, iyi bi doktor tavsiyesi alsam özel muayenehaneye gideceğim

Bir de benim anlamadığım nokta 5.5 aylık hamilesin sadece keseni mi gördü 5.5 aylık mı 5.5 haftalık mı

10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım tekrar gidicem bu seferde aynı olursa değiştiririm yaa olmaz böle

10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım tekrar gidicem bu seferde aynı olursa değiştiririm yaa olmaz böle

canım aslında en güzeli özel muayenehane sanırım ilgi olarak. ben özel hastaneden de pek memnun değilim belki benim doktorum böyledir. bilemiyorum. kaç haftalık olduğunu bile söylemedi sordum 3-4 haftalık demişti. kesin değil

o zaman doktor ilgisiz bıkmış bazısından duyuyorum nasıl beslenmesine kadar anlatıyorlar. benim muayene 5. dakikada bitiyor :) ama keseyi gördüyse fotoğraf vermesi gerek ya da yüzsüzlüğe vur iste

benim muayenede 5 dk bile sürmedi ve ayrıca beenımkıde kac haftalık falan söylemedi netten hesapladım yaa :)

benim muayenede 5 dk bile sürmedi ve ayrıca beenımkıde kac haftalık falan söylemedi netten hesapladım yaa :)

ben de netten hesapladım ama benim sat 24 nisan yani ona göre 2. ay bitecek yarın :)) ama yumurtlamaya göre 5+4, ultrasona göre aşağı yukarı bu tutuyor :)) bu doktor kafamı karıştırıyor :))

inşallah canım ya... söylediklerinizi okuyunca rahatladım biraz inşallah kesilir. ama garip tarafı sadece sabahları geliyo, gün içinde bi daha yok.. sonra da sarıya ve beyaza dönüşüyo..:44:

canım kişiden kişiye değişiyor olabilir. Senin yapacağın şey doktoruna güvenmek ve strese girmemek inşlh iyi haberlerini duyarız ilerleyen zamanlarda..

günaydın arkadaşlarr :)) ben bugün sağlık ocağına gidicem aşı kartı doldurmak için acaba bana ilk aşılar ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?

canım benim de ilk gebeliğimde 2 veya 3 tane aşı yaptılar sanırım bir tanesi tetanoz aşısıydı ;ama ilk üç ayın içinde ve ikinci üç ayın içinde olması lazım. zaten 10. haftada mutlaka sağlık ocağına gidin ordan sizi yönlendirirler.

ben de netten hesapladım ama benim sat 24 nisan yani ona göre 2. ay bitecek yarın :)) ama yumurtlamaya göre 5+4, ultrasona göre aşağı yukarı bu tutuyor :)) bu doktor kafamı karıştırıyor :))

kızlar bende aynı durumdayım gecen çarsamba gittim kese var ama kalp atışları yok daha cok küçük normal haftaya çarsamba gel dedi burdaki hesaplarıma göre 7.haftada ama doktora göre geç döllenme hiç bi net acıklama yapılmadı banada çarsamba günü umarım duyarım zor yaa işimiz allahım iyi doktorlarla karsılastırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…