- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.501
canım yorum yapmaktan anlamam da ikinci üç aydan itibaren bu tür rüyaları her gün görecekmişiz, öyle deniyor.
daha benim 2. ay dolmadı yaa :..( bütün şikayetlerim bir anda uçtu gitti dün. hamile değil gibiyim. noluyo anlamadım. kanama olmadı ama endişeliyim bu gariplik dolayısıyla.
günaydın arkadaşlarr :)) ben bugün sağlık ocağına gidicem aşı kartı doldurmak için acaba bana ilk aşılar ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?
Missed Abortion nedir?
Hamileliğin akışında, fetusun veya ceninin artık yaşamaması fakat rahimde tutunma durumudur. Yine de her durumda bir uyarma vardır. Bazen, bu uyarı hamilelik belirtilerinin aniden durmasıyla gelebilir. Eğer hamilelik 2. trimestr dönemine kadar ilerlemişse, bazı kadınlarda sütümsü hafif bir akıntı görülebilir.
... diye birşey buldum netten şimdi. umarım öyle olmamıştır.gerçi düşük tahdidim vardı. hayırlısı artık..
"gamzelihatun
günaydınnn kızlar yavaş yavaş haftaları deviriyoruz ama bende hala mide bulantısı aş erme felan yok tek hissettiğim şey hafif bel ağrısı birde sürekli tokluk hissi anormalmi bu "
sanırım 7. hafta başlıyo bulantılar normal cnm endişelenme
arkadaşlar ben cuma güne kadın doğuma gittim devlet hastanesine 5 buçuk aylık hamileyim ama doktor pek ilgilenmedi sadece hamilelik kesen görünüyor dedi birde ikiz olma ihtimali var dedi ve hemen kalktım vitamin hapı verdi resim falan vermedi o kadar acaba bütün doktorlar mı böle benim doktorum mu böle çıktı?birde özeller nasıl?fiyatı falan nasıl kı?
canım kesinlikle değiştir doktorunu. ben özel hastaneye gidiyorum 12 tl muayene ücreti, 30 tl test ücreti, 15 gün içinde 2. kez gidersen ücretsiz. hem muayene hem testlerin. Özel muayenehaneler nasıldır bilmem, iyi bi doktor tavsiyesi alsam özel muayenehaneye gideceğim
Bir de benim anlamadığım nokta 5.5 aylık hamilesin sadece keseni mi gördü5.5 aylık mı 5.5 haftalık mı
10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım tekrar gidicem bu seferde aynı olursa değiştiririm yaa olmaz böle
ayyy padon haftalık yaa k.b heycandan :))
o zaman doktor ilgisiz bıkmışbazısından duyuyorum nasıl beslenmesine kadar anlatıyorlar. benim muayene 5. dakikada bitiyor :) ama keseyi gördüyse fotoğraf vermesi gerek ya da yüzsüzlüğe vur iste
benim muayenede 5 dk bile sürmedi ve ayrıca beenımkıde kac haftalık falan söylemedi netten hesapladım yaa :)
inşallah canım ya... söylediklerinizi okuyunca rahatladım birazinşallah kesilir. ama garip tarafı sadece sabahları geliyo, gün içinde bi daha yok.. sonra da sarıya ve beyaza dönüşüyo..:44:
günaydın arkadaşlarr :)) ben bugün sağlık ocağına gidicem aşı kartı doldurmak için acaba bana ilk aşılar ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?
ben de netten hesapladım ama benim sat 24 nisan yani ona göre 2. ay bitecek yarın :)) ama yumurtlamaya göre 5+4, ultrasona göre aşağı yukarı bu tutuyor :)) bu doktor kafamı karıştırıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?