- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.481
canım benim daha önceden 3 düşüğüm vardı.4 tane de dış gebeliğim..adetim 3 gün geçtiğinde kese görüldü.hemen tedbir olarak başlandı.yoksa bana daha önceden konan bir teşhis falan yok.(her türlü araştırma yapılmıştı,bişey çıkmamıştı)sen de hiç korkma karından yapıldığında hiç acımıyor.zaten iğne çok ince..insülin iğnesi gibi düşünsene küçücük çocuklar vuruluyor ondan...hem bebiş için değer..inan bana...ya canım ben daha başlamadık bu hafta başlayacağız inşallh doktor bebği görmeden iğneye başlamak istemedi siz ne zamn başladınız.ama cok korkuyorum kendime nasıl yapacağım offf
canım benim daha önceden 3 düşüğüm vardı.4 tane de dış gebeliğim..adetim 3 gün geçtiğinde kese görüldü.hemen tedbir olarak başlandı.yoksa bana daha önceden konan bir teşhis falan yok.(her türlü araştırma yapılmıştı,bişey çıkmamıştı)sen de hiç korkma karından yapıldığında hiç acımıyor.zaten iğne çok ince..insülin iğnesi gibi düşünsene küçücük çocuklar vuruluyor ondan...hem bebiş için değer..inan bana...
kizlar sacimi boyatmak istiyorum ama cok korkuyorum acaba yapsammi,taktigim saclar siyah kalmis sacimin rengi acilmis,sari cikiyor,simdi ben o saclari takamiyorum ve kisa saci hic sevmiyorum.ne yapsam ya.gecen hamileligimde 2.ayinda saclarimi sariya boyatmistim,simdi avatara koydum resimdeki,sacti.gecen defa risk yaptim ama simdi ne yapicagimi bilmiyorum.avatardaki,resimde 3 aylik hamileydim.
Canım çalışma bakanlığına şikayet etsene şirketini..
olur mu öyle hamilelik nedeniyle kimse çıkarılmaz işten..
allah kahretmesin onları yaaa hamilesin die ne olmuş yani bi çok insan hamileden kötü iş yapmıyolar bile ama yalakalıkla göz bebekleri oluyorlar üzülme canım benim bebeğin herşeyden önemli boşver o sağlıklı olsun herşey yoluna girer
yok canım deme öle, hepimiz acemiyiz valla:)
bugün baktım da hamilelik takviminden. 17.02.2013 ya bizim bebişlerin doğumu. ona göre bugün 5+0 yani 6 haftalık.
Bugün susam tanesi kadarlarmış düşünsene..
Ay bayılcam şimdii
benim de diplerim çıktıama en azından ilk 3 ay kesinlikle boyatmamak gerek diye duymuştum ben, o yüzden sabrediyorum. Sonra belki dayanamazsam bitkisel boyayla boyarım bi kez doktora sorup
kizlar sacimi boyatmak istiyorum ama cok korkuyorum acaba yapsammi,taktigim saclar siyah kalmis sacimin rengi acilmis,sari cikiyor,simdi ben o saclari takamiyorum ve kisa saci hic sevmiyorum.ne yapsam ya.gecen hamileligimde 2.ayinda saclarimi sariya boyatmistim,simdi avatara koydum resimdeki,sacti.gecen defa risk yaptim ama simdi ne yapicagimi bilmiyorum.avatardaki,resimde 3 aylik hamileydim.
SEKER HAMISLER GOBISLER BURAYA TIKLAYIN VE HAMILELIYE KAC KILO ILE BASLADIGINIZI ASAGIDA YAZIN.DOGAN BEBEK LISTEMIZI DUZENLEMEM LAZIM.HANI HANIMLAR GELSIN KILOLAR,YAZIN BAKALIM.http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...k-listesi.html (2013 subat annelerının dogan bebek lıstesı)
ya canım ben daha başlamadık bu hafta başlayacağız inşallh doktor bebği görmeden iğneye başlamak istemedi siz ne zamn başladınız.ama cok korkuyorum kendime nasıl yapacağım offf
günaydın arkadaşlarr :)) ben bugün sağlık ocağına gidicem aşı kartı doldurmak için acaba bana ilk aşılar ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?
ay bi de aşı mı yaptırıyomuşuz?onu bile bilmiyodum ben. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?