- Konu Sahibi papatya3459
-
Arkadaşlar satım 4 mayıstı,bugün kan verdim değerim 228 çıkmış,bana az gibi geldi,sizlerin nasıl?
kızlar hepinize hayırlı olsun inş bu listeniz uzasın dolsun prensesler prensler yazılsın sağlıkla listenize:) şubatta doğum yapmış biri olarak gerçekten çok güzel bi dönem olduğunu söylemek istedim paşam 16 aylık ve ikinciyi düşünmüyo değilim:) hamişliğin bu heyecan dolu günlerin tadını çıkarın inş2013 ŞUBAT ANNELERİ
5 haziran itibariyle hafta hafta gebelik
1-carmen..............1 şubat...........5+4
2-lzcnr.................2 şubat...........5+3
3-figencim........... 3 şubat............5+2
4-papatya-ozmen...4 şubat............5+1
5-şifacı.................5 şubat............5+0
6-yağmur melike.....5 şubat............5+0
7-alya...................5 şubat...........5+0
8-acıbiber .............6 şubat.............4+6
9-belfü..................7 şubat............4+5
10-ayça..................7 şubat...........4+5
11-drKlub................7 şubat...........4+5
12-tuze.................9 şubat...........4+3
13-60gelsin............9 şubat...........4+3
aldım kuzum daha çok küçük dediler 158 çıktı, perşembe tekrar kan vereceğim, inş yükselir kuzmmm
ismim perihan bu arada canım..
sat.a göre az ama belki geç döllenme olmuştur, perşembe günü testi tekrar et 2' ye katlaması lazım
kızlar sağlıklı olsun diyeceksiniz biliyorum ama yinede ben kızım olmasını çok istiyorum ya siz..tamam tamam peki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun
teşekkürlerr kızlarr..
listemiz dolacak inş
hafiften karnımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı geldi bugün kötü bir şey mi
Benim de oldu canım,ara ara sanki kasılıyor ve kanama olacakmış hissi yaşıyorum.İnşallah sımsıkı tutunmuştur yumucakımda tüm bu endişelerimiz yersizdir.
kızlar beni de ekleyin listeyeaslında ben de çok korkuyorum :18: ilk gebeliğim ve bir tanıdığımız 6.haftasında düşük yaptı.hayırlısı artık.umarım yavrularımız bizi bırakmaz ben de bu topikten ayrılmak zorunda kalmam.hepimizden hayırlı haberler gelri inşallah.ben 5.haftamdayım sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?
ben 6 bitsin 7 ye başlarken gideyim diyorum.hem kese rahat gözükür hem de kalp aışını duyarız.
kızlar beni de ekleyin listeyeaslında ben de çok korkuyorum :18: ilk gebeliğim ve bir tanıdığımız 6.haftasında düşük yaptı.hayırlısı artık.umarım yavrularımız bizi bırakmaz ben de bu topikten ayrılmak zorunda kalmam.hepimizden hayırlı haberler gelri inşallah.ben 5.haftamdayım sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?
ben 6 bitsin 7 ye başlarken gideyim diyorum.hem kese rahat gözükür hem de kalp aışını duyarız.
2013 şubat anneleri
5 haziran itibariyle hafta hafta gebelik
1-carmen..............1 şubat...........5+4
2-lzcnr.................2 şubat...........5+3
3-figencim........... 3 şubat............5+2
4-papatya-ozmen...4 şubat............5+1
5-şifacı.................5 şubat............5+0
6-yağmur melike.....5 şubat............5+0
7-alya...................5 şubat...........5+0
8-acıbiber .............6 şubat.............4+6
9-belfü..................7 şubat............4+5
10-ayça..................7 şubat...........4+5
11-drklub................7 şubat...........4+5
12-tuze.................9 şubat...........4+3
13-60gelsin............9 şubat...........4+3
Bende oyle gitmeyi düşünuyorum.14 haziranda gitmeyi planlıyorum. Ins kalp atışıni duyarim o zaman tam olarak anlayacağım hamile oldugumu
benide ekleyin listeye bende şuabt annesi olacağım inşallah daha ne kese gördük ne bişi ama korkuyorum bu benim 3. Tüp bebek tedavim ve tuttu 10. Gün değerim 154 12. Gün 297 14 gün 543 çıktı haftaya c.tesi doktordayım inşallah sağlıklı gidiyordur boş değildir çok korkuyorum
ilk iki gebelikte 4 ay bulantim oldu ve kustumAslında kafama takılan birşey var. Mide bulantısı olması demek hamileliğin yolunda gittiğini gösterirmiş. Benim mide bulantım yok. Yani sorun mu var demek?
kızlar actıgım konuya nasıl resım yukleyebılırım yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?