2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar sağlıklı olsun diyeceksiniz biliyorum ama yinede ben kızım olmasını çok istiyorum ya siz..tamam tamam peki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun

canım bende hep kız derdim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri herhes erkek diyor we iyice erkek fikrine alıştım
aslında ikisinede alışmamak şartlanmamak lazım galiba :26:

Benim bir oğlum var hayırlısi bakalim bu sefer ne gelecek..merk ediyorum kac kisi olacağız ve kacimizin kizi kacimizin oglu olacak.ay cok erken bunlar icin var iste heyecan yapiyor insan

kızlar hepinize hayırlı olsun inş bu listeniz uzasın dolsun prensesler prensler yazılsın sağlıkla listenize:) şubatta doğum yapmış biri olarak gerçekten çok güzel bi dönem olduğunu söylemek istedim paşam 16 aylık ve ikinciyi düşünmüyo değilim:) hamişliğin bu heyecan dolu günlerin tadını çıkarın inş

teşekkürlerr kızlarr..

listemiz dolacak inş
hafiften karnımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı geldi bugün kötü bir şey mi

aldım kuzum daha çok küçük dediler 158 çıktı, perşembe tekrar kan vereceğim, inş yükselir kuzmmm

ismim perihan bu arada canım..

İnşallah canım ya,onu asla kaybetmek istemem.Çok memnun oldum perihanım,inşallah burda çok güzel arkadaşlıklarımız olur.

sat.a göre az ama belki geç döllenme olmuştur, perşembe günü testi tekrar et 2' ye katlaması lazım

Öyle mi dersin alya,dediğin gibi haftaya bir daha bak

kızlar sağlıklı olsun diyeceksiniz biliyorum ama yinede ben kızım olmasını çok istiyorum ya siz..tamam tamam peki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun

Benim de oğlum var.Ben de kızım olmasını çok isterim ama Allahım var maddi açıdan düşününce erkek olması giyim açısından avantajlı olacak.5 yılda çok pahalanmış erkek kıyafetleri.Rabbim neylerse güzel eyler,onun da rızkını verir diye düşünüyorum.Cinsiyet açısından şuan nötrüm.Ama düşünsenize ağustosa kadar sırayla öğreneceğiz cinsiyetlerimizi.

teşekkürlerr kızlarr..

listemiz dolacak inş
hafiften karnımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı geldi bugün kötü bir şey mi

Benim de oldu canım,ara ara sanki kasılıyor ve kanama olacakmış hissi yaşıyorum.İnşallah sımsıkı tutunmuştur yumucakımda tüm bu endişelerimiz yersizdir.

Selam kizlar,but in Anne adaylarini tebrik ederim,Ben de Anne adayligina adayim ))) Ben hic bi sey anlamadim ayin 3 u test pozitiv cikti,ikinci hamileliyim AMA ilki Gigi heyecanlandim Sabah bi daha yaptim negativ ardindan bi tane de negativ aksami iki tane daha onlar da negativ,dun aksam Birinci de yaptim bu kez de pozitiv cikti,anlayaccaginiz piyasada Benim yuzumde idrar testi kalmadi )) hamile miyim acaba,kaftan cok karisti (((

günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu
bu 4. gebeliğim ama 1. ve 3. nün kalp atışları durduğu için 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim meleğimi
yeniden gönderdi sağlıkla ve hayırla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 17,5 aylık bir oğlum var
allahım hepimize meleklerimizin yüzünü görmeyi nasip etsin

kızlar beni de ekleyin listeye aslında ben de çok korkuyorum :18: ilk gebeliğim ve bir tanıdığımız 6.haftasında düşük yaptı.hayırlısı artık.umarım yavrularımız bizi bırakmaz ben de bu topikten ayrılmak zorunda kalmam.hepimizden hayırlı haberler gelri inşallah.ben 5.haftamdayım sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?
ben 6 bitsin 7 ye başlarken gideyim diyorum.hem kese rahat gözükür hem de kalp aışını duyarız.

aminn canım inş bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur

ben de senin gibi düşünüyorum doktora gitme konusunda hakkımızda hayırlısı....

Bende oyle gitmeyi düşünuyorum.14 haziranda gitmeyi planlıyorum. Ins kalp atışıni duyarim o zaman tam olarak anlayacağım hamile oldugumu

benide ekleyin listeye bende şuabt annesi olacağım inşallah daha ne kese gördük ne bişi ama korkuyorum bu benim 3. Tüp bebek tedavim ve tuttu 10. Gün değerim 154 12. Gün 297 14 gün 543 çıktı haftaya c.tesi doktordayım inşallah sağlıklı gidiyordur boş değildir çok korkuyorum

Bende oyle gitmeyi düşünuyorum.14 haziranda gitmeyi planlıyorum. Ins kalp atışıni duyarim o zaman tam olarak anlayacağım hamile oldugumu

Ben de nasipse 6.haftada gitmeyi planlıyorum.

Ben de dün kan verdim,229 çıktı,inşallah sağlıcakla alırız kuzuları.

Aslında kafama takılan birşey var. Mide bulantısı olması demek hamileliğin yolunda gittiğini gösterirmiş. Benim mide bulantım yok. Yani sorun mu var demek?
ilk iki gebelikte 4 ay bulantim oldu ve kustum
3. gebeligimde ise sadece bas donmesi vardi hic bulantim olmadi herkeste olacak diye birsey yok guzelimmm

kızlar actıgım konuya nasıl resım yukleyebılırım yardımcı olurmusunuz

cnm ceavp yaz diye genis cevap xyazmak istediginde eklenti ekle diye buton var oraya tikla ve bilgisayardan sec resmini sonra yukle ve cevabi yolla resim cikacaktir

Gurbetgüzeliii canım çok tebrik ederim,
Sizi PKO dan takip ediyordum,burda görünce çok çok sevindim arkadaşım,,
Hayırlara vesile olsun hamileliğin,hayırlı uğurlu gönlünce olsun bebeğin arkadaşımm..

Merhaba hatunlar bende 05.02.2013 annesi olacağım inşallah beni de listeye eklermisniz?

Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…