2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bulantılar hamilelik hormonlarının iş başında olduğunun
ve hamileliğin normal seyrettiğinin en önemli belirtilerinden biri olmakla beraber, sağlıklı
bebekleri olan ve hiç bulantı yaşamamış çok sayıda anne vardır. Hamileliğinizin bu döneminde bulantı dışında sık idrara çıkma, karında gaz birikimine bağlı şişkinlik, yorgunluk, uykuya eğilim, baş ağrıları gibi belirtiler ortaya çıkabilir. Baş dönmesi de bu dönemin tipik belirtilerindendir. Yorgunluk ve uykuya eğilim, sizin vücudunuza hamilelik öncesi dönemden olan borçlarınızı kapatmaya yönelik belirtilerdir.

İnsallah asar 1400 kesenin görünmesi icin bi topikte degerin 5000 olması gerekdigni duydum ama başka bı topikte bı arkadas doktoruyla konuşmuş kese görünmesi icin degerin en az 1000 olması gerektigni solemis insanlah kesemizi görürüz kalp atışlarını duymadan icim rahat etmeyecek

canım ikiside yanlış abdominal (karın) usg de kesenin görülmesi için 1500 ü aşması lazım ama yine mutlak kural değil tabi, bu değerin altında yada üstündede görülebilir, kişiye göre değişir

Beğenim 4-5 gündür bası, cok şiddetli donuyor yatmaktanmi hamilelikten mı anlamadım bugün kokulara karsı cok azda olsa hassasiyet başladığını farkettim her gün içtiğim ilaçlar bugün biraz zorlandım suda hoşuma gitmedi ben ilk hamileliğimde nerdeyse herseyden tuksinmeye başlamışsın sudan bile eğer bu beta hormonunun yükselmesi belirtisi ise sevinmem gerekiyor sanırım

kızlaaar evliliğimde 1ay sonra 7.yılımızı bitiriyoruz ve 7 yıldır bebiş istiyorduk çok şükür bende hamileyim...
5yıl önce bir düşük yapmıştım ondan sonra olmamıştı en son çikolata kisti çıkmıştı 4.5cm büyüklüğünde bende bu ay kesin karar vermiştim artık ameliyat olucam diye işte çok şükür gerek kalmadı hamişim cumartesi keseyi gördük bu cumartesi tekrar gidicem dr inşallah kalp atışınıda bi duysam...ama çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye kızlar karnım ağrıo yaa bu arada sat 27nisan

Valla ben de inananamıyorum,hala şoktayım,bu sabah öğrendim.Benim de göğüs ucum koyulaşmaya başlamış,pütürükler artmış,ilk hamileliğimde bulantım olmamıştı,inşallah bunda da olmaz.

Aaaa ne güzel,çok sevindim gerçekten.Bebeğin sana kıyamamış demkki,ameliyattan kurtarmış.Kendini strese sokma,ağrıması düşeceği anlamına gelmez,lütfen rahat ol,anın tadını çıkar.

allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 3 yıl uğraştım sonunda hamile kaldım çok şükür
aynı endişeler bendede var
hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysak biraz rahatlarız
benimde sat 28 nisan
tekrardan hayırlı olsun

allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 3 yıl uğraştım sonunda hamile kaldım çok şükür
aynı endişeler bendede var
hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysak biraz rahatlarız
benimde sat 28 nisan
tekrardan hayırlı olsun

Bugün sonuclarımı aldım bu 3. Kan testim 2346 doktor normal demiş ama lekelenmem oldug ici dış gebelikten şüpheleniyor hala sevinemiyorum hamileligme keseyi görüp kalp atışlarını duysaydım offff icim rahat değil hala

çok güzelll hepimiz içimizi ferah tutalımki herşey yolunda gitsin. Benim dünden bu yana bulantılarım yemek yerken başladı. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum, yerken tiksiniyorum.

kızlar merhaba :) hamile olduğumu bugün öğrendm ben de :) o kadar mutluyum ki .Rabbim isteyen harkese nasip etsin.çift çizgiyi gördüğümde inanamadım :) güzel paylaşımlar olur inşallahhh

Arkadaşlar satım 4 mayıstı,bugün kan verdim değerim 228 çıkmış,bana az gibi geldi,sizlerin nasıl?

ben de geldimm kızlarr daha doktoruma gitmedim ama sanırım şubat ayı annesiyim
dün öğrendim hamiş olduğumu

kızlarrr nerelerdesiniz inş sağlıklı tutunur bebişlerimizçok heyecanlıyımmm listeye ben de girebilir miyimm

bu arada benim doğduğum ayda bebişim de doğacak kısmetse şubat annesi ve bebişi olacağız...

hayırlı olsun perihan.hemen seni de ekliyorum.varmı başka eklenmesi gereken

2013 ŞUBAT ANNELERİ
5 haziran itibariyle hafta hafta gebelik

1-carmen..............1 şubat...........5+4
2-lzcnr.................2 şubat...........5+3
3-figencim........... 3 şubat............5+2
4-papatya-ozmen...4 şubat............5+1
5-şifacı.................5 şubat............5+0
6-yağmur melike.....5 şubat............5+0
7-alya...................5 şubat...........5+0
8-acıbiber .............6 şubat.............4+6
9-belfü..................7 şubat............4+5
10-ayça..................7 şubat...........4+5
11-drKlub................7 şubat...........4+5
12-tuze.................9 şubat...........4+3
13-60gelsin............9 şubat...........4+3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…