- Konu Sahibi papatya3459
-
değerin iki günde bir ikiye katlaması lazım regli gününde 350 desek 4 gün sonra ortalama 1400 lerde olmas gerekir bu değer sağlıklı olduğu anlamına gelir, en azından betaya bakarak değerlendirilirse, ama bence çok daha yüksek çıkar genelde öyle oluyor
kızlar hala inanamıyorum hamile olduğuma
çok rahatsız etmeyen hafif hafif bulantılarım var ve göğüs ucumda koyulaşma başlamış
bunları farkedince dedim gerçekten bana bişeyler oluyo,, ne değişimler yaşicaz acaba daha
kızlaaar evliliğimde 1ay sonra 7.yılımızı bitiriyoruz ve 7 yıldır bebiş istiyorduk çok şükür bende hamileyim...
5yıl önce bir düşük yapmıştım ondan sonra olmamıştı en son çikolata kisti çıkmıştı 4.5cm büyüklüğünde bende bu ay kesin karar vermiştim artık ameliyat olucam diye işte çok şükür gerek kalmadı hamişim cumartesi keseyi gördük bu cumartesi tekrar gidicem dr inşallah kalp atışınıda bi duysam...ama çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye kızlar karnım ağrıo yaa bu arada sat 27nisan
kızlaaar evliliğimde 1ay sonra 7.yılımızı bitiriyoruz ve 7 yıldır bebiş istiyorduk çok şükür bende hamileyim...
5yıl önce bir düşük yapmıştım ondan sonra olmamıştı en son çikolata kisti çıkmıştı 4.5cm büyüklüğünde bende bu ay kesin karar vermiştim artık ameliyat olucam diye işte çok şükür gerek kalmadı hamişim cumartesi keseyi gördük bu cumartesi tekrar gidicem dr inşallah kalp atışınıda bi duysam...ama çok korkuyorum yine bebeğimi kaybederim diye kızlar karnım ağrıo yaa bu arada sat 27nisan
çok güzelll hepimiz içimizi ferah tutalımki herşey yolunda gitsin. Benim dünden bu yana bulantılarım yemek yerken başladı. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum, yerken tiksiniyorum.kızlaaar evliliğimde 1ay sonra 7.yılımızı bitiriyoruz ve 7 yıldır bebiş istiyorduk çok şükür bende hamileyim...
ben de geldimm kızlarr daha doktoruma gitmedim ama sanırım şubat ayı annesiyim
dün öğrendim hamiş olduğumu
Hayırlı olsun 60gelsin,ben de geçen gün öğrendim.Kan sonucu aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?