2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
güle güle
yaparsan güzel olursa tarifini yaz ben de yapayım :17: ben çok severim ezogelin i ama hiç yapmadım :17:

kolay gele

ben hazır çorba yapıyorumm oda güzel oluyo tarifini verebilirim hehehee :1:

bana da öyle dediler de valla hastaneye bile yatırdılar
bu özel hastaneler para tuzağı inan ki
boşuna mı korkuttular beni ya !
elinle dokunduğunda bebeğini nerde hissediyosun canım sen
o kız benim oğlumla evlenecek ! :9: nokta :1:

elimle dokunduğumda sezaryan çizgimin oralarda hissediyorum tam olarak. hatta afedersin en aşağıda bile hissettiğim oluyor..takılma yani sen de boş yere o zaman..
babası duyarsa fena olur haa ona göre:1:

evet çıkıyorum canım çok su içmeye çalışıyorum o yuzden:9:önceden de su ile aram iyi değildi şimdi kendimi zorlayarak su içiorum tabi hemen wc:9::9:birde bu elevit beni kabız yapmıştı çok fena:5:sabahları aç karna ılık su ile ya incir ya kayısı yiyordum artık gına gelmişti bana:27:geçen gittiğimde doktoruma söyledim sana magnezyum yazalım dedi:26:ayyy iyiki demişim bir iyi geldi anlatamam:9::9:neden önce sölemedim ki aylardır eziyetteydim :27::27:yakında basur olucam die söyleniordum hep:9::9::9:bilmm sizlerde öyle oldumu??? tavsiye ederim dr nize söyleyin:40::40::40:

ay ben de kızımda hiç olmazdım bunda kabız oldum ne beter bir şeymiş o yaaa...duphalac şurup verdi doktor ama ben de kuru kayısı falanla idare etmeye çalışıyorum..magnzeyum hiç demedi bi daha olursa söyleyim bari

sarı akıntı bende de var:5::5:kız çocuklarında daha çok olur dedi doktorum:27::27:birde bende kaşıntı var genitalimde ne yapcam bilmiorum geçmio bir türlü birde akıntı gidince ıslak kalıyor daha çok kaşıntım oluyor:5::5:doktoruma dedim napcaz die oda saten bıktı bu durumdan:9:cildiyeciye yollayalım seni dedi bende randevu aldım bakalım ne dicekler:27::27:bekarken hiç böle bir sıkıntım yoktu yaaaaa:53::37::37::37:

mantar gibi geldi bana da ben kızımda olmuştum fitil kullanmıştım.bişi olmuyo ama mantarsa önlem almak çok önemli

ortasına dalayım muhabbetin :1:

anane yöntemi bu ben 26 yaşındayım ama genç kızlığımızda da akıntım çoktu benim ama o dönemler günlük ped diye bişey bu kadar yaygın değildi. benim annemin de öyleymiş o da atletlerden ufak ufak bezler yapar 50-60 derecede yıkar bi de sıcak sıcak ütüler buzdolabı poşetlerine koyup iç çamaşırı gözümüzde saklardı. ben aynı geleneği devam ettiriyorum ama işte kullanamıyorum kayarsa kötü görünür dar pantolonlar malum ama hafta sonu ve evde tek tercihim bu gündüz işteyken de 3 saatte bir günlük pedi değiştiriyorum ben bakteri mantar vb olmasın bebişe diye hamile kalmadan önce de 2 kez değiştiriyordum. şimdi 3-4 e çıktı :17:

aman canım günlük ped kesinlikle yanlış hava alamıyo onlarla...bol bol çamaşır değiştirces aynı dert hepimizde var malesef

90 derece çok kuzum ya naptın ??? ben iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum kuzum valla :17: sadece o bezlerimi ütülüyorum

ama bebişiminkileri ütüleyeceğim daha ufacık kuzum :16:

ben çorap hariç makinadan çıkan her şeyi ütülerim.çamaşırlarımızı 90 derecede yıkarım..kızım 4,5 yaşında hala ayrı yıkarım 2 yıl sabun tozuyla yıkadım..
bebişlerin çamaşırları içten ütülüyoruz dikiş yerlerine özellikle ütü basıyoruz ki deterjan kalıntısı falan kalmasın diye

ama kendi çamaşırlarımızı her zaman ütülememiş gerekiyo canım mantar falan olmasın diye hamilelikle de alakası yok yani

Canım inan çok sevindim, inşallah hepimiz hiç kötü haberler almayız, benimmde yarın ayrıntılı ultrasonum varr, çok endişeleniyorum, dua edin benim için

selam kızlar berineciğimmmm çıkıyormuşsun hastaneden çok şükür Allah ' a evet gidincede yat dinlen sakın iş yapmaya kalkma yorma kendini çok oğlunuda senide öpüyorum çok :16:

kızlar sabahtan beri inanılmaz bulantım var doğru düzgün bişey yiyemedim sabah kahvaltımdan 1 2 lokma anca bişey yedim. şimdi de yemek yicektim onda da aynı zorladım ama çıkarıcak gibiyim neden böyleyim bugün ya :5: minikbebek sagol canımm

Canım inan çok sevindim, inşallah hepimiz hiç kötü haberler almayız, benimmde yarın ayrıntılı ultrasonum varr, çok endişeleniyorum, dua edin benim için

inşallah canım bişey çıkmıcak Rabbimin izniyle. benim de 3 hafta sonra ayrıntılım.. şimdilik evde dinlenicem..dualarım seninlee

ben hazır çorba yapıyorumm oda güzel oluyo tarifini verebilirim hehehee :1:
kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zaten :1:

aman canım günlük ped kesinlikle yanlış hava alamıyo onlarla...bol bol çamaşır değiştirces aynı dert hepimizde var malesef

ben çorap hariç makinadan çıkan her şeyi ütülerim.çamaşırlarımızı 90 derecede yıkarım..kızım 4,5 yaşında hala ayrı yıkarım 2 yıl sabun tozuyla yıkadım..
bebişlerin çamaşırları içten ütülüyoruz dikiş yerlerine özellikle ütü basıyoruz ki deterjan kalıntısı falan kalmasın diye

ama kendi çamaşırlarımızı her zaman ütülememiş gerekiyo canım mantar falan olmasın diye hamilelikle de alakası yok yani

maşallah sana valla günlük pedi bilmiyodum canım bundan sonra kağıt havlu kullanıcam o zaman :50:
aman kız ben bebişinkiyle uğraşırım da bizim donumuza kadar ütülemeye kalksam ütücü açsam daha iyi benim herif biraz asortik elinden gelse 3 öğün kıyafet ve çamaşır değiştiricek :1:

hayır haberlerle gel inşallah

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri inanılmaz bulantım var doğru düzgün bişey yiyemedim sabah kahvaltımdan 1 2 lokma anca bişey yedim. şimdi de yemek yicektim onda da aynı zorladım ama çıkarıcak gibiyim neden böyleyim bugün ya :5: minikbebek sagol canımm

ben sabah işe gelirken yine kustum geçmiyo o maalesef sen şimdi hastanedesin ya iyice tik olmuşsundur biraz kuru kuru ekmek ye bekle iyice azalsın sonra üstüne yemeğini ye. yemeğin üstüne su içmeyeye çalış o zaman kusmazsın

kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zaten :1

maşallah sana valla günlük pedi bilmiyodum canım bundan sonra kağıt havlu kullanıcam o zaman :50:
aman kız ben bebişinkiyle uğraşırım da bizim donumuza kadar ütülemeye kalksam ütücü açsam daha iyi benim herip biraz asortik elinden gelse 3 öğün kıyafet ve çamaşır değiştiricek :1:

kız yasak mı ben bilmiyodumm yaa yedim valla çok yorgun olduğum da işten gelir gelmez onları yapıyoduumm anaaam :(( neyse artık yapmam.. ben kocamın boxerlarını giyiyoorum gecelerii sıkıyo kendi çamaşırlarım..

kız yasak mı ben bilmiyodumm yaa yedim valla çok yorgun olduğum da işten gelir gelmez onları yapıyoduumm anaaam :(( neyse artık yapmam.. ben kocamın boxerlarını giyiyoorum gecelerii sıkıyo kendi çamaşırlarım..

yasak dediğim bana dr um yeme dedi. hazır çorba , hazır puding , hazır toz puding , hazır konserve , hazır turşu vb içinde çok fazla katkı maddesi olduğu için iyi değil. ondan yeme dedi. bence yeme kendin yap ezogelin yapma mercimek yap 15 dk da hazır hem de mis gibin ohh canım çekti akşam eve gidince menü belli oldu :1:

da kuzum içim gitti yazdım ama yakın olsak sana da bi kap alır gelirdim gurbettesin sen :50:

ben sabah işe gelirken yine kustum geçmiyo o maalesef sen şimdi hastanedesin ya iyice tik olmuşsundur biraz kuru kuru ekmek ye bekle iyice azalsın sonra üstüne yemeğini ye. yemeğin üstüne su içmeyeye çalış o zaman kusmazsın

üstüne su içiyorum canım da bulantım geçiyor sadece böyle yemek yicem zamanlar bulanıyor acıktıpımda ya garip bişey bugüün.. bu arada doktorumu değiştirdim kağan kocatepeye başlıyorum artık.. saat 6 da çıkıcam hastaneden

yasak dediğim bana dr um yeme dedi. hazır çorba , hazır puding , hazır toz puding , hazır konserve , hazır turşu vb içinde çok fazla katkı maddesi olduğu için iyi değil. ondan yeme dedi. bence yeme kendin yap ezogelin yapma mercimek yap 15 dk da hazır hem de mis gibin ohh canım çekti akşam eve gidince menü belli oldu :1:

da kuzum içim gitti yazdım ama yakın olsak sana da bi kap alır gelirdim gurbettesin sen :50:

oyy sağol canım arkadaşıııımm benim ya yemiş kadar oldum valla ooohh ellerine sağlık akşam ben ve alperen iiçin de ye teyzesii :39:

Yaa kızlar sölemesi ayıp sizde de gaz olayı varmı ? biyere gidiyorum eve zor atıyorum kendimi karnım şişiyo... sonrası malum... bir benmiyim böyle gaz lı :17:

bende çok fazla kasık ağrısı var afedersiniz tuvalette çok zorluyo beni...sanki bebek çok aşağıda gibi:18:

üstüne su içiyorum canım da bulantım geçiyor sadece böyle yemek yicem zamanlar bulanıyor acıktıpımda ya garip bişey bugüün.. bu arada doktorumu değiştirdim kağan kocatepeye başlıyorum artık.. saat 6 da çıkıcam hastaneden
tiksindin mi ki acep hastaneden ? olabilir ben sevmem mesela hastane yemeklerini :50: eve gidince düzelir inşallah

oyy sağol canım arkadaşıııımm benim ya yemiş kadar oldum valla ooohh ellerine sağlık akşam ben ve alperen iiçin de ye teyzesii :39:

ya valla kuzum yazdım ama içim de gitti. ben 7 sene gurbette kaldım tek başıma bilirim ne demek :50:

Yaa kızlar sölemesi ayıp sizde de gaz olayı varmı ? biyere gidiyorum eve zor atıyorum kendimi karnım şişiyo... sonrası malum... bir benmiyim böyle gaz lı :17:

normal canım ben de ilk 4 ay falan çok olmuştu sonra geçti. gaz yapacak şeylerden uzak durabilirsin. bakliyatların ilk pişme sularını dökersen de etkili oluyor.

kısss hazır çorba hamişlikte yasak ya yapamayız ondan has ı lazım ya zaten :1:

aman kız ben bebişinkiyle uğraşırım da bizim donumuza kadar ütülemeye kalksam ütücü açsam daha iyi benim herif biraz asortik elinden gelse 3 öğün kıyafet ve çamaşır değiştiricek :1:

öyle oluyo valla da seninki hepten zorlar seni o zaman:) benim çarşaf nevresim falan eşim ütülüyo güzel oluyo:))

hazır çorba normalde de çok zararlı tavuk bulyon gibi canımcım. canın çekmedikçe cıs bundan soona:)

olma mııı:52::27: baştan çok yoktu bu ara pek bi var sağolsun..ama hamilelikte illa ki oluyo kızım zamanı forumda çok geyiği dönmüştü ordan çok iyi hatırlıyorum:1:

o gaz sorunu bende de var ayy hele geceleriii hehehehe çok iğrenciiimm önce kocam uyuyo mu diye bakıyorum sonra wc yee wc ile yatak odamız çok yakın da duyuluyor yanii :9:

Back
X