2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya sizin idareciler ne anlayışsız ama ya..bizimkiler nasıl olsa bir ay kalmış diyip nöbet yazmadılar sağolsunlar...ayıp ama..idare edemiyorlar mı...

ayy deme öyle temelli sinir oldum şimdi..hayır bari çift nöbeti bize yazmayın demi..insanlık başka bi vasıf malesef...1 saat boşumuz olsa hemen boş derse sokuyorlar bir de hani hamilelik umurlarında bile değil..

ohhhh ne güzel benim eşim vardiyalı çalışıyor bu hafta gececi çok gıcık oluyorum yanlız yemek yemekten ama yanlız yatıp uyumak çok güzelllll

hehee yayıla yayıla yatıyorsun he:) ben de eşim yurt dışına gitti mi hiç sevmiyorum.

canım kac haftalıktın bırde kafa boyu degıl bacak kemıgı boyu yanı fl boyu ıle 7 yı carpacaksınız

bacak boyu yazıyor mu hiç bilemedim ama bizim biraz gerideydi zaten en iyisi o boş kalsın canım..gelişimi normal dedi çok şükür bir de onları karşılaştırmayım hiç boş yere..

24 e kadar sanırım detaylıyı yaptırman lazım hatta ona hiç gitmeyip sadece detaylıya gitsen de olurdu bu ay aslında...gelişimi normal canım taktığın şeye bak bırak doktor ötsün istediği kadar..birileriyle bişiler olmuştur siz de arkasından denk gelmişsinizdir illa ki..şeker yükleme de aç karnına gideceksin şekerli su içeceksin sonra kan alacaklar 140 mıydı neydi onu geçmemesi gerekiyor..
benim kızımda 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yaptırmıştık..doktorum diyor ki hiç boşuna 50lik yapmayalım uğraşma direk 100lük yapalım
ay o da gıcık bişi 4 saat aç karna şekerli su iç kan ver dur..ama dediği de mantıklı aslında..

tamam canım boyu boş kalsın sen sadece haftanı soyle hangı haftada kac gr dıye takıp edelım

kızlar ya benım 3 sene once safra kesem alındı o yuzden bazı gunler sıddetlı hazımsızlık yasıyorum , gecenlerde de sağ tarafıma sancı gırdı cok agladım dayanamadım cok korktum allahtan dr randevum yakındı sordum her 2 dr da usgde baktı bagırsak gırısımde safra kesem olmadıgı ıcın asırı gaz bırıkmesı varmış karacıgerım gazdan gozukmuyor doğal olarak da karnım ssısıyordahılıye druna gıt ılac yazsın dedı şımdı bende su konuda stres oldum ben bu kadar gazlıyım bebekte gazlı olurmu hele de erkek bebekler gazlı olur benım bu durum bebege yansırmı?

evet karınları doyunca pıt pıtlar :) tuvalete çok çıkıyormusunuz ? ben acayip çok çıkıyorum yaa

ben de çok çıkıyorum canım sabah zor yetişiyorum
bi de doktora demiştim kabızlık var die demir hapını ona göre yazdı.
şimdi her gün düzenli çıkıyorum sorunum yok çok şükür.

İyi akşamlar arkadaslar, benim bı sorum olacaktı kac gündür migde bulantisi yokdu bugün yine vardı karnımın alt tarafında ağrı var sezeryan çizgisinin orda. Karnımın sag ve sol tarafında kramp gibi sancı giriyor bazen acaba bu duru
Normalmi? Hemen hemen 5 aylık olacak ve bebeğimi hissetmiyorum sadece bazen bı kac saniyelik bisey oluyor güzel bı his acaba bebekmi degilmi bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız???

meltem canım benim ben de bugun cok fena oldum sağ yanıma bi sancı saplandı aşırı ter boşaldı mide bulantısı okulda cocukları da bırakamadım kantıncı kız geldi o halde görnce bembeyaz olmussun sen neyın var dedı idareciyi cagırdı cocukları bırak biz bakarız dediler :/ eşimi aradık hemen hastaneye gittik gaz sancısı artı üşütmüşsün dedi başım da dönüo sürekli tansiyonum da cok düşük cıktı hastanede doktor tuzlu seyler ye dedi. 10 kilo aldım güya nasıl oluorum böle anlamıorum şimdi iyiyim cok şükür ama gündüz cok dardaydım allahım herkese şifa versin ya...gaz sancısı çok zor valla çeken bilir.

oğlum da 21+2 günlük 401 gram gayet saglıklı dedi doktor teyzesi hasta olunca da ben :) kilolarım için kızmadı hiç :)
doğum seklini sordum bugun nasıl olacak gibi die o dğum sonlanana kadar belli olmaz ki canım normal die başlar bi durum olur sezeryan olur hem bunlar için cook erken doğumu hiç düşünme sen dedi :)

işte görşmediğimiz günün özeti arkadaşlarım :) sizi sevıorum

canım bulantım benm de hiç yoktu bikaç gndür hem üşütmeden hem de baskıdan yanma ve bulantı oluo artık mideye baskı arttığı için bunlar normal. hatta benm doktorum bugun rennie verdı mide yanması var die ama almadım ben ya dısardan bişi yıyınce oluo benmki ben de secerek yıyıorum dısardan pek sorun yok yani ilaç surup içecek kadar.
zaten ben folık asit dısında hiçbişey içmedim. ne kan hapı, ne vitamin dr verdi ama ben içmiorum herşey de normal cok şükür. yanması olanlara soda öneririm hem magnezyum için doğal hem de yanmaya ii gelıo

hiç sanmıyorum canım ya bebğe geçeceğini
sen yağlı yemeklerden uzak dur. bildiğim kadarıyla yağları parçalayan bi sıvı safra.
safra kesesi olmayanlarda hazım sorunu sancı falan yapıyo

Berine'nin hesapta geçici olarak pasif yazıyor. noldu bişey mi oldu acaba. ben mi yanlış görüyorum?

aynen canım cekmeyen bılmez hele o cektıgım safra kesesı agrıları balkondan atmayı bıle dusundum defalarca cok sukurkı kurtuldumallaha sukurler olsun gaz sancısı kaldı yadıgar ama buna da sukur

bu arada senı bebışlerın olculerını yazdıgım lısteye ekledım canım

Berine'nin hesapta geçici olarak pasif yazıyor. noldu bişey mi oldu acaba. ben mi yanlış görüyorum?
dogru canım az once cepten mesaj attı bırılerıle bı konu hakkında polemıge gırmıs sacma bır konu zaten bosuna kendıne de stres yapmıs bence o yuzden 2 gunluk ban yemış

ben böyle yayıldıkça benim kocanın da hamile olası geliyomuş kızlar duyrulur:) hehe
ben tabi aşkım mandalina soysana, bana mısır patlatsana, dün de nöbetten gelince
ayaklarıma masaj yaptı sağolsun:) keyifler hoşşş:))

cok geçmiş olsn meltemim benim cocukluktan beri en büyük sıkıntım bu zaten doğumdan sonra napcam bilmiorum inş sıpalarımız analarına cekmez bu konuda yoksa işimiz cok zoorr :)

tamam canım ii yapmıssın cok vaktım olmayınca ben diğer konuları hiç takıp edemıorum berine ye de üzüldüm zaten hastaydı

:):) sagolsun yazık :) ama biz mi kıymetliyiz yoksa bebekler mi neden yaptıklarını ben henüz cözemedim :)

nazar etmesın hem calıssın onun da olur ayyy :)

artı size bişi sorcm :) bu agda işi artık halledilemez bişiye dönüşüo malum ben 10 kilo aldım göbeğim de kocaman daha önce de söledm artık agdamı kendım yapamıorum artık kuaföre gitcem sanırım eşim beceremıcek gibi :) siz napıosunuz yapabilio musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…