- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.101
ya ben 11 yıllık evlıyım ben de ısteyemem esımden ıstemem de zaten yaAğda konusunu anlamadım asagiyami ada yapılacak ben hayata eşimden böyle bisey istiyemezdim cekinirdim özeniyom size ne güzel eşinizden böyle bisey istiyebiliyorsunuz çekinmeden ben gecen sene bu zaman evlendim acaba ondanmi halen çekiniyorum anlamadım
ah canım keske bebekten once aldırsaydın safra kesenı bende de 8/10 tane tas varmış buyuklugude fındık buyuklugunde ıdı her bırı , ıyı bır cerahta laporoskopik amelıyat ıle aldırdım da hayatımnormale dondu cunku nerde tutcagı bellı olmuyordu cok acı cektım ama kurtuldumbenimde safra taşım var tuttuğu zaman öldürüyo gercekten sen kurtulmussun ne güzel cnm valla.. son trimesterda cok cekcem galiba bundan bu aralar iyiyim ama cok şükür uzun zamandır olmadı. gaz olayı bende de var eşimde alıştı artık hadi pırtlat aşkım, pırtlattnmı aşkm hehehheh gazman gibiyim
aferın sızeeeeee bende bezen karnımı sallayıp uyandırıyorum cocugumu tekmelemesı hosuma gıdıyor:))Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları..
Bu sabah kızımın minik tekmeleriyle uyandıkveee artık babamızda tekmelerimizi hissetmeye başladı
16 da tam anlamıyla hıssettım tekmesınıkızlar ben 19 haftalık oldum ama halen çok hissetmiyorum bebişi siz kaç haftalıkken hissettiniz
16 da tam anlamıyla hıssettım tekmesını
benim hiç kızılm olmadı kiiiiiiiii bılmıyorum:))))benim sadece seyirme oldu daha tekme hissetmedim. acaba kızlarmı geç tekmeliyor oğlumda ben 15 haftalık hissettim ama kızım tembelmi ne
gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııngünaydın kızlar biz geldik nasılsınız neler var neler yok bebişler nasıl cumanız mübarek olsun inş. Rabbim dualarınızı kabul eylesin
benim hiç kızılm olmadı kiiiiiiiii bılmıyorum:))))
yohhhhhh canım ben almayayım allah olmayana ısteyene versın yeter bana 2 tane kızan belkı torunlardan kızlarım olur:)rabbim sanada nasip eylesin 3. kız olur belki bacımmm
günaydınnn günaydın size günaydınnnnnn
oley bugün cuma yarın sabah kuzumu yani değişmediyse kızımıgörücemmmmmm [/QUO
inşalalh değişmemiştir:)
git kuzum ben de 18-19. haftalarda vurulmuştum. bişey olmaz zaten bebeğe bi zararı yok tetanoz un önemli olan 1 ay sonra 2. dozu da vurdurmak.
günaydınnn günaydın size günaydınnnnnn
oley bugün cuma yarın sabah kuzumu yani değişmediyse kızımıgörücemmmmmm
dün halim fenaydı... bugün biraz daha iyiyim.. bir de bel ağrılarım oluyor kızlar normal değil mi?
sizler nasılsınız bakalım?
kız sen yeni gitmedinmi doktora yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?