2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları..
Bu sabah kızımın minik tekmeleriyle uyandık veee artık babamızda tekmelerimizi hissetmeye başladı

ya ben 11 yıllık evlıyım ben de ısteyemem esımden ıstemem de zaten ya

ah canım keske bebekten once aldırsaydın safra kesenı bende de 8/10 tane tas varmış buyuklugude fındık buyuklugunde ıdı her bırı , ıyı bır cerahta laporoskopik amelıyat ıle aldırdım da hayatımnormale dondu cunku nerde tutcagı bellı olmuyordu cok acı cektım ama kurtuldum
sana tavsıyem hemen hallet bu ısı karaciğreıne cok buyuk zararı var ve en kotusu sarılıga sebeb oluyor aman dıyeyım uzatma zamanı

günaydınnn günaydın size günaydınnnnnn

oley bugün cuma yarın sabah kuzumu yani değişmediyse kızımı görücemmmmmm

o tekmeler hareketler çok güzel ya zaman geçtikçe dahada güzelleşiyor. ben burdayım dercesine hissettiriyor ekndini işte o an içinde kalsın hep istiyor insan:)

git kuzum ben de 18-19. haftalarda vurulmuştum. bişey olmaz zaten bebeğe bi zararı yok tetanoz un önemli olan 1 ay sonra 2. dozu da vurdurmak.

vurdurdum canım.. ama dün halimi görmeyin yani..okula gitmeden önce yaptırdım.. gittim ikinci ders başladı kolum ağrımaya.. bir de nöbetçiydim.. eve gelince saat 8 de bir yattım sabah 8 de zor uyandım.. hala daha sarhoş gibiyim...

dün halim fenaydı... bugün biraz daha iyiyim.. bir de bel ağrılarım oluyor kızlar normal değil mi?
sizler nasılsınız bakalım?

dün halim fenaydı... bugün biraz daha iyiyim.. bir de bel ağrılarım oluyor kızlar normal değil mi?
sizler nasılsınız bakalım?

benim ilk gün bişey yoktu ama 2. gün kaldıramamıştım kolumu da Allah tan hafta sonuna denk gelmişti. sık biraz dişini canım yarın tatil bol bol dinlenirsin

bel ağrısı normal artık bebişler iyice büyüdü ondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…