2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet durup durup birden çok içiyorum ben bebişime birden çok mu su gidiyo :1::1::1::1:en çok suyu bilgisayar başında içiyorum sağol pc

heh ondan işte sorun yok o zaman içmeye devam et :40:

benim görümcem gelicek ekebilirseeem gelirim kuzularım:1: 10 gün kalıcak bende

e onu da al gel madem zaten 3 kişiyiz mavuşbebek gelemiyomuş ya sen ben burzu varız

bensizde yapamıyonuuzz demiiiiiiiiiii :1: teklif ederim gelirse getirirm kuzum

heh ondan işte sorun yok o zaman içmeye devam et :40:

e onu da al gel madem zaten 3 kişiyiz mavuşbebek gelemiyomuş ya sen ben burzu varız

suyu doldurup içtikce aklıma aşk acısı çekenler falan içkiyi içer bi daha doldurur içer bi daha doldururya kendimi onlaara benzetiyorum içelim açılalım

ya kızlar hepsi bi yanada sizinde karnınızdan bazen su sesi gibi bi sesler geliyormu

Ben çok su içiorum o saman garip garip sesler geliyo hatta bugün doktorum suyu 10 bardak kadar içsen artık dedi..

yok canım valla gelmiyo sus sesi...çok mu su içiyosun arka arkaya çok sıvı alınca olur o bana...

yok artık kız bunun sırası mı var okumaya takip edemiyo olabilirler :9:

Çok mu hızlıyız nee:10:

benim görümcem gelicek ekebilirseeem gelirim kuzularım:1: 10 gün kalıcak bende

Kızz ek görümceyi o temizlesin evi biz 2 lafın belini kıralaım:9:

suyu doldurup içtikce aklıma aşk acısı çekenler falan içkiyi içer bi daha doldurur içer bi daha doldururya kendimi onlaara benzetiyorum içelim açılalım

suyun zararı yok canım iç ama arka arkaya içmektense sürekli ara ara içersin hem tuvalete daha az çıkarsın hem de vücudunda daha çok su kalır çatlaklar için

olmaz tabii...ben yarın gelemem ama çarş. perş bana uyar..sizin bi maniniz var mı burzuyla berine

hiii çarşamba perşembe bana uymaz çrş geliyo görümcem persembe de dısarı da oluruz :43: bide ben yarın dan sonra nete çok giremem kızlar

kız aaa hamilesin sen ağlama kıyamam sen bana gelicen ya kız :38::38::38::38:anam benim oğlan içerde parti veriyo galiba paşam ya durmak yok dans et annem:32::32::32:

benımkıde mıdeme mıdeme ındırıyo.. sabahta oglumun ayagını tuttumm :9:

suyun zararı yok canım iç ama arka arkaya içmektense sürekli ara ara içersin hem tuvalete daha az çıkarsın hem de vücudunda daha çok su kalır çatlaklar için

işte hama onu yapamıyorum sonrada wcden çıkamıyom ya bide akşamları su içebiliyorum daha çok sabahları pek içemiyom ya

Back
X