2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaaa bu işte bi gariplik var. inanamıyorum ben. belki son günlerde çok üstüne gittin , o da sana kötü bi şaka yapıodur falan gibime gelior.karısı böyle bir durumdayken böyle yapacak bir erkek çok çok çok vicdansız olmalı. ama senin eşin öyle değildir be berine. bence kötü bir şaka bu. hemen gemileri yakma bi dur hele :(

canım ben değil ki o yakmış çoktaaan gemileri bana söyleyebildiğine göre.. şaka olsa ne çıkar ki canım yaa ama gerçi kalp kırılsa da seviyo.. kocamı çok seviyorum deli gibi aşığım ama yapıcak bişi yoook. kızlar çok yorgunum yatıcam ağrı kesiciler de fayda etmedi uyursam geçer belki.. hepinizi öptüm

canım ben değil ki o yakmış çoktaaan gemileri bana söyleyebildiğine göre.. şaka olsa ne çıkar ki canım yaa ama gerçi kalp kırılsa da seviyo.. kocamı çok seviyorum deli gibi aşığım ama yapıcak bişi yoook. kızlar çok yorgunum yatıcam ağrı kesiciler de fayda etmedi uyursam geçer belki.. hepinizi öptüm

yat dinlen biraz canım sakinleş biraz

şimdi okudum olanları şoktayım:5:Allah onu bildiği gibi yapsın:5:Şu yaptığına bak adamın ne vicdansızlık:5::5:hamile olmasan tamam dicem hiç mi bunlarda Allah korkusu yok:43:kardeşiminde başından geçti boşandı 2 sene olacak :5:çocuklar için çok zor düşünmezlermi bunlar yaaaaa:5::5:Bu haltı yemesinin bir bedeli olmalı tüm haklarını al:5:Allah yardımcın olsun her zaman....

Ne olmuş Berine'ye ya umarım önemli bir durum değildir.Üzülme canım eşler arasında oluyo bazen tartışmalar

ay inanamıyorum yaa daha dün gülüp gülüp diyoduk gidelim basalım falan diye :14: valla çok neşeliydim girdiğimde topiğe valla moralim o kadar bozuldu ki...eee görümcen de gelcekti berine onlar bişey falan demiyo mu bu konuda? alsın kardeşini karşısına alıp konuşsun olmaz ki böyle!!! gerçi sen eskisi gibi olur musun o da ayrı bi mesele aaaaaah içim gitti valla yaa :14:

ay inanamıyorum yaa daha dün gülüp gülüp diyoduk gidelim basalım falan diye :14: valla çok neşeliydim girdiğimde topiğe valla moralim o kadar bozuldu ki...eee görümcen de gelcekti berine onlar bişey falan demiyo mu bu konuda? alsın kardeşini karşısına alıp konuşsun olmaz ki böyle!!! gerçi sen eskisi gibi olur musun o da ayrı bi mesele aaaaaah içim gitti valla yaa :14:

bencede aile buyukleri araya girse:5: öyle ben seviyorum unutamıyorum die kapıyı çekip gitmek yok:19:hele öteki kadın hiç mi vicdan yok bunda yaaa:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bencede aile buyukleri araya girse:5: öyle ben seviyorum unutamıyorum die kapıyı çekip gitmek yok:19:hele öteki kadın hiç mi vicdan yok bunda yaaa:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

işte böyle şeyler duydukça kendi cinsimden nefret ediyorum..bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar? evli ve eşi hamile eski sevgilim 7/24 kapımda yatsa gitmem bu nedir allahım nerelere geldik biz?....zaten kızcağı hastaneden yeni çıktı tam morali düzelirken....kendisi köprüleri yakmış gitmiş artık aile büyükleri de gelse fayd etmez heralde nasıl affedilir ki böyle yüzsüzce söylenen birşey? allah sabır kuvvet versin :50:

bugun benim doğum gunumdu ne kutladık ne bişey evden çıkmadım:27:bir ara çay bahçesine gittim okadar:27:ağırlaştıkca bişey yapasım gelmiyor:5:

dün de yazmıştım ama belki görmemişsindir doğum günün kutlu olsun eşine bebişinle uzun mutlu yıllar geçir inşallah...boşver yaa biz de çıksak bile doğumgünümde bi yemek yiyip pasta yiyip dönüyoruz napacaksın ki en fazla...

işte böyle şeyler duydukça kendi cinsimden nefret ediyorum..bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar? evli ve eşi hamile eski sevgilim 7/24 kapımda yatsa gitmem bu nedir allahım nerelere geldik biz?....zaten kızcağı hastaneden yeni çıktı tam morali düzelirken....kendisi köprüleri yakmış gitmiş artık aile büyükleri de gelse fayd etmez heralde nasıl affedilir ki böyle yüzsüzce söylenen birşey? allah sabır kuvvet versin :50:
kardeşimin 9 yıllık evllliliği bitti böle kadın yuzunden hemde 2 çocuğunu bile bile ne numaralar yaptıda ayarttı kardeşimin kocasını:5::5:ama kocasındada suç vardı:5:Rabbime havale ediyoruz onları Rabbim en iyisini bilir..Bu tarafta boynu bükük kalmış çocukları en iyi Rabbim düşünür:5:onlar orda mutlu olacaklarını sanıolar inş. tez zamanda görürüz ne hale gelirler:5:
doğum günün kutlu olsun canım :16:
saol canım...
dün de yazmıştım ama belki görmemişsindir doğum günün kutlu olsun eşine bebişinle uzun mutlu yıllar geçir inşallah...boşver yaa biz de çıksak bile doğumgünümde bi yemek yiyip pasta yiyip dönüyoruz napacaksın ki en fazla...

teşekkur ederim...yani bizde öyle yapardık ama bugun nedennse çıkmak istemedim hiç bir yere:27:

MELTEM geçmiş olsun arkadaşım sen nasıl oldun toparladın mı biraz?

SEVTAPORHAN senin eşinin olayı ne durumda canım yazdıysan da pek takip edemedim şimdi seni görünce merak ettim en son karakola falan gittiğinizi biliyorum ama ertelendi mi bilmiyorum...

kardeşimin 9 yıllık evllliliği bitti böle kadın yuzunden hemde 2 çocuğunu bile bile ne numaralar yaptıda ayarttı kardeşimin kocasını:5::5:ama kocasındada suç vardı:5:Rabbime havale ediyoruz onları Rabbim en iyisini bilir..Bu tarafta boynu bükük kalmış çocukları en iyi Rabbim düşünür:5:onlar orda mutlu olacaklarını sanıolar inş. tez zamanda görürüz ne hale gelirler

allahım sen bunları cezasız bırakma yaa o doğmamış bebeği babasından ayırmak ne büyük bi vicdansızlıktır hiç mi ahlak kalmadı? hiç mi erkek bulamadın da geldin bu adamı ayarttın? zaten bu işler tek kişiyle olmaz canım eşinde de suç var ama insan adam kapısına gitse bile kadının yüz vermemesini bekliyo..anneyiz ya güya birbirmizi anlıyoruz falan ya hepsi hikaye böyle böyle anlaşılıyo işte...kardeşine de çok üzüldüm yaa inşallah şimdi daha iyi olmuştur..

allahım sen bunları cezasız bırakma yaa o doğmamış bebeği babasından ayırmak ne büyük bi vicdansızlıktır hiç mi ahlak kalmadı? hiç mi erkek bulamadın da geldin bu adamı ayarttın? zaten bu işler tek kişiyle olmaz canım eşinde de suç var ama insan adam kapısına gitse bile kadının yüz vermemesini bekliyo..anneyiz ya güya birbirmizi anlıyoruz falan ya hepsi hikaye böyle böyle anlaşılıyo işte...kardeşine de çok üzüldüm yaa inşallah şimdi daha iyi olmuştur..
ah gokcecım ben ne o... lar gordum 2 yıllık evlı olupta coluklu cocuklu adamların pesınden ayrılmayan kadınının kadına yaptgını erkek yapmıyor valla

Back
X