2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım bol bol dinlen başka çare yok maalesef..:(

Teşekkür ederim kızlar,zaten yatmaktan başka çarem yok kiiii,dikkat ettiğim halde geldi buldu etmesem nolurdum ki bir ara ateşim yükseldide kuzucum içerden tepe tepe bi hal oldu allahtan atlattım o devreyi.Sizler dikkat edin çekilecek gibi değil bu halimizde valla..

canım listemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık...
anaaaaam meltemcimmmm kız beni mayıs ayında doğurtcan... valla 3 ay daha sıkamam kendimi:9: bilgilerimi yeniliyim canım...
artık 1 ekimden itibaren yaşımı 27 yapabilirsin... bide canımcım son adet tarihim 9 mayıs 14 şubat beklenen tarih... sezeryan olcağım için erken gelir ama şimcik mayıs ayından daha iyidir demi kuzum :27:

esinucum bizi ilgilendiren bi konu vardı tv de.. ona bakın dedimdi... bebişleri yüzüstü yatırmamamızı yatakta beşikte birden fazla yastık bulundurmamamızdan bahsettiler... Allah korusun bebek ölümlerine yol açıyomuş...

esinucum bizi ilgilendiren bi konu vardı tv de.. ona bakın dedimdi... bebişleri yüzüstü yatırmamamızı yatakta beşikte birden fazla yastık bulundurmamamızdan bahsettiler... Allah korusun bebek ölümlerine yol açıyomuş...
yüz üstü yatırmak sakıncalı mıymışşşşşş

canım listemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Anaaaaam meltemcimmmm kız beni mayıs ayında doğurtcan... Valla 3 ay daha sıkamam kendimi:9: Bilgilerimi yeniliyim canım...
Artık 1 ekimden itibaren yaşımı 27 yapabilirsin... Bide canımcım son adet tarihim 9 mayıs 14 şubat beklenen tarih... Sezeryan olcağım için erken gelir ama şimcik mayıs ayından daha iyidir demi kuzum :27:
hazır elı degmıken ınsan sehır de yazar amaaaaaaaaaaaaaaaaa:))

Kızlar bıde bılgılerınızı lıstenın altına yazarsanız eklemem daha rahat olur bazen sayfadacok gerıde kalabılıyor yazdıklarınız

ayy Allah vermesin yaaa :50: dikkat etmek lazım bebiler kendini bilene kadar Rabbim korusun meleklerimizi :16:

meltem izmir canımcım benim yaş 27 yaşadığım şehir balıkesir doğum şekli sezaryan bunlarıda listeye eklersen sevinirim tatlım şimdiden tşk:)

$22+3.webp bakın bakalım büyümüşmü göbişimmmm :1:

Back
X