- Konu Sahibi papatya3459
- #17.861
ben beğen butonunu kullandım walla:) sen dediğim siteye baktın mı daha ucuz dimii??
eveeet atlas bambuda bunların iki katı nerdeyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben beğen butonunu kullandım walla:) sen dediğim siteye baktın mı daha ucuz dimii??
meraba canım bebiş iyi teyzesi tepikleyip duruyoruz... oğluşum oluyoo...eymenim geliyo teyzesi ...
canım bu arada hoşgelmişsin sen nasılsın...![]()
yok canım öyle düşünme... ben oğluşumda kullandım hiç aklıma gelmedi ne bileyim küçücük bebiş annesi onlar yaa... ama inan içinde çok tatlı oluyolar. erkek kız fark etmiyo bembeyaz tüllerden öyle güzelki şimdi tekrar kullanıcam kendi yatağımda bembeyaz takımımla çok hoş oluyo...![]()
öyle de bizim babamız biraz nasıl desem park yatak alıcam , içine 2-3 yaşına gelince bi dünya top doldurucam beraber oynayacağız diyor. heveslendi adam ben de kıramadım![]()
oyy maşallah oğluşuna annesi iki erkek annesi oluyosun yani ne güzel. adıyla yaşasın minik eymen. hoşbuldum canım bende iyiyim saol hergün tepiklenip duruyoruz işte teyzesi
yazık yaa bence de park beşik al:) nası vicdanıma dokundu şimdi... alma kız! hepimiz babalar için park yatak alalım hatta![]()
senin tekmeler artık yıkıyodur... canım arada senin mesajlarını okumuyo deyilim yeni hamilelerimizi görüyorum çok mutlu oluyo insan yaa...
öyle de bizim babamız biraz nasıl desem park yatak alıcam , içine 2-3 yaşına gelince bi dünya top doldurucam beraber oynayacağız diyor. heveslendi adam ben de kıramadım![]()
gececiyiz biz teyzesi gece hiç yerinde durmuyo gezinip duruyo sıpa annesine kıyamıyo sanırım tekmelemiyo pek:))) evet yeni hamiş haberleri sevindiriyo benide Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html#post26748995
KIZLAR LISTEYE ADINIZI YAZDIRIN ADI OLANLAR EKSIK BILGILERINI YAZSIN DUN AKŞAM GECMISTEN TOPARLAYABILDIKLERIM BU KADAR OLDU
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html#post26748995
KIZLAR LISTEYE ADINIZI YAZDIRIN ADI OLANLAR EKSIK BILGILERINI YAZSIN DUN AKŞAM GECMISTEN TOPARLAYABILDIKLERIM BU KADAR OLDU
gececiyiz biz teyzesi gece hiç yerinde durmuyo gezinip duruyo sıpa annesine kıyamıyo sanırım tekmelemiyo pek:))) evet yeni hamiş haberleri sevindiriyo benide Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
oyy anladım canım.. babamızı kırmak olmaz, benimde eşim bi şeyi heveslenip istedimiydi tamam canım derdim heveslerinide kırmayalım, park yatak kullanmadım ama oda mantıklı geliyo... Rabbim güzel gönlümüze göre versin aminn...![]()
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok anammmm yarın iş olmasa ne güzel olurdu ama var işte :)
kızlar kanal d de doktor proğramına bi bakın önemli bilgiler veriyolar...
Herkese selam,4gündür accayip hastayım dr rapor verdi evde yatıyorum doğal olarak ilaç alamıyorum sürünerek iyileşiyorum,adımın yazılması için bende mesaj attım:) umarım herkesin durumu iyidir.ben ağzım bir karış açık geziyorum evde![]()
Herkese selam,4gündür accayip hastayım dr rapor verdi evde yatıyorum doğal olarak ilaç alamıyorum sürünerek iyileşiyorum,adımın yazılması için bende mesaj attım:) umarım herkesin durumu iyidir.ben ağzım bir karış açık geziyorum evde![]()