2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meraba canım bebiş iyi teyzesi tepikleyip duruyoruz... oğluşum oluyoo...:16:eymenim geliyo teyzesi ...

canım bu arada hoşgelmişsin sen nasılsın...:54:

oyy maşallah oğluşuna annesi iki erkek annesi oluyosun yani ne güzel. adıyla yaşasın minik eymen. hoşbuldum canım bende iyiyim saol hergün tepiklenip duruyoruz işte teyzesi

yok canım öyle düşünme... ben oğluşumda kullandım hiç aklıma gelmedi ne bileyim küçücük bebiş annesi onlar yaa... ama inan içinde çok tatlı oluyolar. erkek kız fark etmiyo bembeyaz tüllerden öyle güzelki şimdi tekrar kullanıcam kendi yatağımda bembeyaz takımımla çok hoş oluyo...:16:

öyle de bizim babamız biraz nasıl desem park yatak alıcam , içine 2-3 yaşına gelince bi dünya top doldurucam beraber oynayacağız diyor. heveslendi adam ben de kıramadım :1:

öyle de bizim babamız biraz nasıl desem park yatak alıcam , içine 2-3 yaşına gelince bi dünya top doldurucam beraber oynayacağız diyor. heveslendi adam ben de kıramadım :1:

yazık yaa bence de park beşik al:) nası vicdanıma dokundu şimdi... alma kız! hepimiz babalar için park yatak alalım hatta:1:

oyy maşallah oğluşuna annesi iki erkek annesi oluyosun yani ne güzel. adıyla yaşasın minik eymen. hoşbuldum canım bende iyiyim saol hergün tepiklenip duruyoruz işte teyzesi

senin tekmeler artık yıkıyodur... canım arada senin mesajlarını okumuyo deyilim yeni hamilelerimizi görüyorum çok mutlu oluyo insan yaa...

yazık yaa bence de park beşik al:) nası vicdanıma dokundu şimdi... alma kız! hepimiz babalar için park yatak alalım hatta:1:

valla :1: yok acayip hayalleri var geçen joker de küçük askerler gördü bi torbada 100 tane falan var onlardan alıcakmış bi de boncuk tabancası alıcakmış elleriyle tek tek dizicekmiş salonun ortasına o askerleri oğluyla ateş ediceklermiş :1:

adamın içindeki çocuk dışarı çıktı resmen :1:

senin tekmeler artık yıkıyodur... canım arada senin mesajlarını okumuyo deyilim yeni hamilelerimizi görüyorum çok mutlu oluyo insan yaa...

gececiyiz biz teyzesi gece hiç yerinde durmuyo gezinip duruyo sıpa annesine kıyamıyo sanırım tekmelemiyo pek:))) evet yeni hamiş haberleri sevindiriyo benide Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

oyy anladım canım.. babamızı kırmak olmaz, benimde eşim bi şeyi heveslenip istedimiydi tamam canım derdim heveslerinide kırmayalım, park yatak kullanmadım ama oda mantıklı geliyo... Rabbim güzel gönlümüze göre versin aminn...:16:

gececiyiz biz teyzesi gece hiç yerinde durmuyo gezinip duruyo sıpa annesine kıyamıyo sanırım tekmelemiyo pek:))) evet yeni hamiş haberleri sevindiriyo benide Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

aminnnnn canım Rabbim yokluğunu aratmasın...:49:

Herkese selam,4gündür accayip hastayım dr rapor verdi evde yatıyorum doğal olarak ilaç alamıyorum sürünerek iyileşiyorum,adımın yazılması için bende mesaj attım:) umarım herkesin durumu iyidir.ben ağzım bir karış açık geziyorum evde:(

aminnnnn canım cuma mübarek gün rabbim hiç birimizi üzmesin inşallah

oyy anladım canım.. babamızı kırmak olmaz, benimde eşim bi şeyi heveslenip istedimiydi tamam canım derdim heveslerinide kırmayalım, park yatak kullanmadım ama oda mantıklı geliyo... Rabbim güzel gönlümüze göre versin aminn...:16:

amin canım saolasın öyle valla saolsun eşim beni hiç kırmadığı için ben de onu kıramıyorum :17:

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok anammmm yarın iş olmasa ne güzel olurdu ama var işte :)

günaydın kuzucukkk valla benim bugün mesai son yarın tatil ama çok yoruldum bu hafta senin de yarın çabuk geçer inşallah karnım büyüdükçe oturarak çalışmakta zorlanıyorum Allah ım işi ağır olan hamişlere yardım etsin valla

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html#post26748995

KIZLAR LISTEYE ADINIZI YAZDIRIN ADI OLANLAR EKSIK BILGILERINI YAZSIN DUN AKŞAM GECMISTEN TOPARLAYABILDIKLERIM BU KADAR OLDU

çok güzel olmuş kuzuuuu eline sağlık valla :16:

kızlar kanal d de doktor proğramına bi bakın önemli bilgiler veriyolar...

bizim yerimizede izleeee bize de aktar ben çalışıyorum izleyemem :50:

Herkese selam,4gündür accayip hastayım dr rapor verdi evde yatıyorum doğal olarak ilaç alamıyorum sürünerek iyileşiyorum,adımın yazılması için bende mesaj attım:) umarım herkesin durumu iyidir.ben ağzım bir karış açık geziyorum evde:(

oyy geçmiş olsun

dikkat edin kızlar bu aralar acayip salgın var tam grip mevsimi valla

rabbim acil şifalar versin

geçmiş olsun canım bol bol dinlen başka çare yok maalesef..:(

Back
X