2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sedacım;
ne desem ki sana...sen çok özel bir insansın şu durumda düşündüklerin bunu açıkça gösteriyor
inşallah mucize olur ve seninle bayram yaparız burda...
zaman zaman ağla içini boşalt ama önce sen önemlisin bunu da asla unutma canım...

offff Rabbim yardımcısı olsun bende üzüldüm şimdi bebeğini ona bağışlasın inşllah mübarek günde kurban oldğum Allahım.

canım zaten 8 doktor birden incelemiş bebeğin durumunu hepside aynı fikre varmış ama başka yinede başka yerlerede göstermekte fayda olabilir :26:

ellerinee sağlık meltemcim süper olmuş...kızlar buraya değil konunun altına yazalım bilgilerimizi meltem de öyle demiş zaten

senin ne olmuştu canım Allah korktuğuna uğratmasın

aminn kuzum amin tiroid t3 t4 lerle ilgili yüksek çıktı yarın doktorum görcek sonuçları ve korkuyroum düşüğe birde bebekde zeka geriliğine fşn yol açıyoymş bugüne kdrda doktorum istememişti bu hormonları bende tesadüf kendim sağlık ocağuında istemiştim yeniden kan verdiğimde yine yüksek çıktı yarın görcem bebeğimi 1 ay önce bugün görmüştüm en son inşallah hayırlı haberlerle dönerim bende evime

slm seda-ecrine noldu kızlr?

Meltemmm benide eklermisin listeye canım

yok canım son karar benım,ama kararım onları hosnut etmedı :( bugun yaklasık 2sa tekrar 8doktor tarafından ıncelendım, acıkcası tıpta karsılasılmayan bı durummus bısuru doktor hastalarını bırakıp gormeye geldı ve cok saskındılar. Tanatoforik displazi dendi. Tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs kısalıkla bırlıkte bunun yanısıra bu egrılık gogus kafesının gelısmesıne engel olmus benı bıtıren o... Allah tan doktorlar ıyıce anlattı ( benım esımde azospermdı) dogal yoldan cocugumuzun olma sansı yoktu ve mucıze bı sekılde oldu dedım cok ılgılerını cektı ve ondan sonra daha ıyımser davrandılar hanı yoksa, aldırmam taraftarı hepsı :( en anlayabılcegım ve acık sekılde bana anlatın dedım, hayatı bulgularla ortusmuyo goruntu dedı,cıgerler gelısemedıgı ıcın kaybedebılırız karında ya da dogumda dendı. Ayrıca bebegımın bu sorunlarından oturu suyu artcakmıs onumuzdekı haftalarda suan normalmıs ama bekledıklerı 6aylıkken suyumun 9aylık kadar olması ve erken dogumun baslamasıymıs.
cok dua ettım akşam senın ve yawrun ıcın etmeyede devam edecegım ıyı seyler hıssedıyorum bır mucıze olacak ınanıyorum
dur sen kaçmadan diyiverem o zaman konyalıyım canım...
yazdım:)

:) yaw berrak dısında kimse yemek yapmıyo mu aksama yaaaaww :)
berrak dün tavuk suyuna corba yapmıstım :) diğerlerine de ugrasmak istemıyorm yaa :) şöyle kolaycacık bişey olsa :)
ya bu hamilelik insanı üşengeç tembel yapıyo valla :) hiçbişey yapasım yok :/ püüüfff

:) yaw berrak dısında kimse yemek yapmıyo mu aksama yaaaaww :)
berrak dün tavuk suyuna corba yapmıstım :) diğerlerine de ugrasmak istemıyorm yaa :) şöyle kolaycacık bişey olsa :)
ya bu hamilelik insanı üşengeç tembel yapıyo valla :) hiçbişey yapasım yok :/ püüüfff
ben saat 11 den berı mısafır agırlıyorum onlar gıttı akşama esımın aılesı var 9 kısıyız onalra hazırlık yapıcam ma pratık
tarhana mantı et ızgara gunduz marıne ettım k. Valıdem lahana sarmıs salata havulu yogurt salata gunudzden kadayıflı muhallebı var bırde pudıng yaptım sımdı

bugün herkes uyuyor anlaşılan:)) bebişler ve anneleri mışıl mışıl....

ben yollim de siz uyanınca bakın he mi?
kızıma düşündüğüm beşik bu kızlar hem çok sade hem de çok sevimli... beğenecek misinzi bakalım:)
resimde görünenin dışında tekerleğinin de olduğu yazıyor. müşteri temsilcisine mesaj attım bakalım ne cvp verecek fiyatı da 279 tl...

ya ben bu cevız besıklerın kucuklerınden gorup cok bgenıodum ama aklımda hep bır tereddt vardı az daha buyuk olsa dıe bunu gorunce hep cok begendm hemde hah tam uygun dedım nerden baktın canm buna bırde kac yasa kadar yatarkı bunda buyuk gozukupde kucuk bısı gelmez heralde

buda cok guzelll
evet canım kızı olacakların göbüşleri yayvan olur derler

kızım olcak sıpsıvrı bır karnım var hıpotez curudu:)
slm arkadaşlarım nasılsınız???
okuldan geldim bişiler yedim geçmişi okudum da uykum geldi yine yaa :(
siz aksama napcaksınız fikir verin bana da :( gelince okurum yaaa olmaz mı???
seda canım benim tekrar geçmiş olsun ben de ilk defa duydum teşhisi rabbim hakkınızda en hayırlısını versin inşallah...

canm sende okul oncesı ogretmenımydın?

canlarımmm hastneden geldim şimdi bebeğimi gördüm cinsiyet sonunda netleşti kızım olacak artık alışverişlere başlayabilirim bende,
bebeğim 24 cm 360 gr olmuş teyzeleri pekte hareketliydi valla doktor dedi oo hiç durmuyo yerinde daha iyi hareketli olsun dedi 1 ayda 2 kilo daha almışım ama normal giidomuş birde tetanoz aşımın 1.dozu yapıldı bugün kendi doktorum diyoki 2 doz yeter bende onu dinlicem canlarım :))
bu arada kızımın adı Bade olacak...:16::nazar::emir_bebek::21:

aayyyy topıgın 3.badesı oldu badeler cogalıo:):)

ben saat 11 den berı mısafır agırlıyorum onlar gıttı akşama esımın aılesı var 9 kısıyız onalra hazırlık yapıcam ma pratık
tarhana mantı et ızgara gunduz marıne ettım k. Valıdem lahana sarmıs salata havulu yogurt salata gunudzden kadayıflı muhallebı var bırde pudıng yaptım sımdı

Maşallah bu ne hamaratlık ben bu dediklerini 3 günde yapamam :1:

oooooo meltem abla biz bi koşu size gelebilir miyiz yemeğe yaa :) hiç uğrasmayım bu ne hız ne marifet maaşallah tü tü tüüüü :) valla ne becerikli hatunsun sen ben sana kursa geliyim ya da :) zaten su muhallebili kadayıfın tarifini müsait bi vakitte yazarsın :) eşim de öğlen dıodu canı lahana sarması cekıyormus ama daha dün sarma yaptım ondan kalan var onun yanına bişey uyduruyum dıorum boşa gitmesin size afiyet olsun ;) ama mantı bende yapayım bari yaa :) vardı ev yapımı buzlukta :)

oooooo meltem abla biz bi koşu size gelebilir miyiz yemeğe yaa :) hiç uğrasmayım bu ne hız ne marifet maaşallah tü tü tüüüü :) valla ne becerikli hatunsun sen ben sana kursa geliyim ya da :) zaten su muhallebili kadayıfın tarifini müsait bi vakitte yazarsın :) eşim de öğlen dıodu canı lahana sarması cekıyormus ama daha dün sarma yaptım ondan kalan var onun yanına bişey uyduruyum dıorum boşa gitmesin size afiyet olsun ;) ama mantı bende yapayım bari yaa :) vardı ev yapımı buzlukta :)
portakal agacının tarıfını yapıyorum canım kreme yerıne krem santı koyuyorum

bız geldık, oglumla yazdıklarınızı okuyoruz ben gulumsuyorum sevınıyorum ıyı dıleklerınız destegınız ve dualarınız karsısında bebegım tekme atıyo :) teyzeler bızı cok mu sevıo oglum dıorum bıdaha vuruyo :) annemde yanımda sevıoz sevıoz o da kıyamam anlıyomu kı ne desem tepkımı alıorum. merak eden arkadaslarım evet 2hastane ve toplam 10 doktor gordu ve gorusler aynı. ama onlara gore gebe kalmamda mucıze o yuzden, gucluyum ınanclıyım aılem destek sızler varsınız,o yuzden gorelım Mevlam neyler neylerse guzel eyler...

bız geldık, oglumla yazdıklarınızı okuyoruz ben gulumsuyorum sevınıyorum ıyı dıleklerınız destegınız ve dualarınız karsısında bebegım tekme atıyo :) teyzeler bızı cok mu sevıo oglum dıorum bıdaha vuruyo :) annemde yanımda sevıoz sevıoz o da kıyamam anlıyomu kı ne desem tepkımı alıorum. Merak eden arkadaslarım evet 2hastane ve toplam 10 doktor gordu ve gorusler aynı. Ama onlara gore gebe kalmamda mucıze o yuzden, gucluyum ınanclıyım aılem destek sızler varsınız,o yuzden gorelım mevlam neyler neylerse guzel eyler...
canım bılgılerını yazarsan lısteye ekelyeyım senı

bız geldık, oglumla yazdıklarınızı okuyoruz ben gulumsuyorum sevınıyorum ıyı dıleklerınız destegınız ve dualarınız karsısında bebegım tekme atıyo :) teyzeler bızı cok mu sevıo oglum dıorum bıdaha vuruyo :) annemde yanımda sevıoz sevıoz o da kıyamam anlıyomu kı ne desem tepkımı alıorum. merak eden arkadaslarım evet 2hastane ve toplam 10 doktor gordu ve gorusler aynı. ama onlara gore gebe kalmamda mucıze o yuzden, gucluyum ınanclıyım aılem destek sızler varsınız,o yuzden gorelım Mevlam neyler neylerse guzel eyler...

gucune hayran kaldım canm hıc pes etme doktorlar ne derse desın allahın dedgı olur bı bakmıssın saglıklı bır bebegn olmus doktorlar buda mucıze derler allah bılırr masallahhh sanada bebısnede :)

evet bendee ya ben yoruluorum cocuklara cevap vermek bıle cok zor gelıo hareket edemıorum dosdgru sımdıden boyleysem 1-2 aya naparım bılmyrum sen napıosun nası dayanıosun

valla benm cocuklar cok fena ilk defa bu derece çok bilmiş bi öğrenci profilim var :) eşşekler bu hafta iyice azıttılar bi de carsamba günü top havuzu büyük oyuncak ev falan aldık benm sınıfa kurduk şimdi 2 gündür hiiiç baş edemiyoruumm beslenmeyi bitiren faaliyetten sıkılan doooğru oyuncaklara kosuyo :( sesim kısıldı valla bagırmaktan :(
ya yaş dşünce heralde daha yorucu bu sene ya da bizim durumumuzdan kaynaklanıo ben harekette sıkıntı yaşamıyorum pek ya hoplama zıplama bol yaptırıyorum enerjileri bitsin de yorulsunlar die :) bebek var rahatsız olur ben zıplayamıyorum siz zıplayın cok diyorum :) onlar deli gibi zıplıyo biraz kolay oluyo :) onlar yorulunca tabi :) tabii bu düne kadar olan düzenimdi artık yorulmuyorlar sanki :) ama eve gelince hergün en az 1.5 saat uyuyorum işte ben de :( üşeniyorum ev temizliğine falan ya :( aslında son haftaya kadar calısıyım dıodum zaten dr 8subat dedi doğgum tarhine 25 ocakta karne alınacak 21inde izne ayrılırım demiştim ama cocuklar böle yaparsa bende bu üşengeclikle devam edersem tabii doğum izni de 6aya cıkarsa yılbasından sonra gitmem ya heralde

ben cıktım,canlar annem gıdıyo benıde goturuyo evde kafaya takarı dıe bırakmak ıstemıyo sanırım,neyse bana da degısıklık olur, opuldunuz cokk.

Kıss meltem sen ne becerikli bi hatunsun çocuğunu okula gönderir sabah misafir ağırlar forumda cevap yazar yemek yapar akşama da misafir ağırlar ohh üstüne bide tatlı yapar :9: her eve lazımsın valla :nazar: maşallaahh

Back
X