2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnn kızlar cumartesi 21+5 idik 500.gram ağırlığımız ve 28 cm boyumuz dr.amcası iyi dedi çok şükür bugün 22+1 olduk ohh ne güzel 23.haftamızdayız:49::49::49:

bendede doktorumun biri olsan iyi olur diğeri gerek görmedi kafa karıstı tabi bende:49::49:

Canım öğrendiğime göre hastanede kullanılacak aletlerin steril olmamasına tetbir olarak tercih ediyor doktorlar.
Direk bana dediği burda olacağından ve başka hastaneye gidip onuda çağırmayacağımdan gerek yok dedi.
Göbek bağını falan kesiyolar ve sezeryan yaparken yada normal doğumda çizik atarken falan oluşacak mikroba karşı tetbir bu.

Son düzenleme:
arkadaslar hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz ben halen ögrnemedim. cuma doktora gittim kadin bakdi göbek bagi bacaklarin arasindaydi gözükmedi yine ögrenmedim 2 ay sonra yiine detayli bakilacak ozamana kadar daha ögrenemicem galiba.
e ztaen dogurmamız a ne kaldı sunun surasında kıııı ama almanyada cınsıyet soyleme konusunda bıraz gerıdelermıs bı tanıdıgımd ogrenemedı gala

günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım sabah sabah canım sıkıldı kızlar oğluşumu izlenim için sağlık ocağından istediler sabah onu götürdüm doktorumuz hiç kilo almamış dedi evt iştahsız bir çocuk yemek yemesi zorla annannesi bakıyo sabahları annemin evine bırakıyorum akşamlarıda alıyorum sabah giderken benim arkamdan akşam gelirken de annannesinin arkasından ağlıyor acaba bundan ektileniyormu bir gün bakıyorsun çok güzel yiyiyor bir gün bakmışsın bütün gün hiç yemek verme açım demiyo offfff ne yapacam ben eşimde sabahtan beri bakıcı bulalım çocuğun düzeni yok bir evde bir orda diyip duruyo kararsız kaldım kızlar:(:(

naber cicişşşşşlerrrrr anammmm sessiz sessiz oturuyonuz benimde işler yoğun yazamıyorum çarşamba günü doktora gideceğim izin alıcam tam gün onun için işlerimi toparlamam lazım

Maaşallah tatlım:) Bizim kontrol de C.tesi günü:) çok heyecanlıyım

tşk.ederiz teyzesi darısı başınıza inşallah.Özlemişim ama varya sırıta sırıta izledim oğlumu ohh yarında detaylıya gircez heyecanlıyım ama korkuyorumda inş.kötü bişey söylemez dr.amcası yada kim bakacak onuda bilmiyorumda

güüüünaydın cimcimeler , nasılsınız bakalım..

naber cicişşşşşlerrrrr anammmm sessiz sessiz oturuyonuz benimde işler yoğun yazamıyorum çarşamba günü doktora gideceğim izin alıcam tam gün onun için işlerimi toparlamam lazım
merhaba hanımlar hala hastayım:( doktor ilaç vermeyelim çok kötü değil boğazın dedi ama okuldan sonra da bu kadar iyi olabilecek miyim acaba:(

günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım sabah sabah canım sıkıldı kızlar oğluşumu izlenim için sağlık ocağından istediler sabah onu götürdüm doktorumuz hiç kilo almamış dedi evt iştahsız bir çocuk yemek yemesi zorla annannesi bakıyo sabahları annemin evine bırakıyorum akşamlarıda alıyorum sabah giderken benim arkamdan akşam gelirken de annannesinin arkasından ağlıyor acaba bundan ektileniyormu bir gün bakıyorsun çok güzel yiyiyor bir gün bakmışsın bütün gün hiç yemek verme açım demiyo offfff ne yapacam ben eşimde sabahtan beri bakıcı bulalım çocuğun düzeni yok bir evde bir orda diyip duruyo kararsız kaldım kızlar:(:(

tatlım annenin senin evine gelmesi mümkün değil mi?ben de çalışan bir anneyim.benim annem olmadığı için bakıcı baktı.benim oğlum da pek yemeyen bir çocuktu.ne zaman kreeşe başladı o zaman yemeye başladı.emşin ol annen daha iyi bakar bakıcıdan...benim fikrim böyle....

selam hamişler ben geldim :1:

herkese hayırlı haftalar olsun bu hafta burası güzel güzel haberlerle dolsunnn :16:

Back
X