- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
- #18.321
Günaydınlar herkeseee![]()
günaydın canım iyi haftalar nasılsın? bebişto nasıl?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar herkeseee![]()
bendede doktorumun biri olsan iyi olur diğeri gerek görmedi kafa karıstı tabi bende![]()
e ztaen dogurmamız a ne kaldı sunun surasında kıııı ama almanyada cınsıyet soyleme konusunda bıraz gerıdelermıs bı tanıdıgımd ogrenemedı galaarkadaslar hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz ben halen ögrnemedim. cuma doktora gittim kadin bakdi göbek bagi bacaklarin arasindaydi gözükmedi yine ögrenmedim 2 ay sonra yiine detayli bakilacak ozamana kadar daha ögrenemicem galiba.
ekledim canım yenı boılgılerınıgünaydınnnnn kızlar cumartesi 21+5 idik 500.gram ağırlığımız ve 28 cm boyumuz dr.amcası iyi dedi çok şükür bugün 22+1 olduk ohh ne güzel 23.haftamızdayız![]()
ekledim canım yenı boılgılerını![]()
kızlar birşey soracagım beşigi nevresim takımımı kullanışlı uyku setimi 2 si birmi alınıyor yoksa
23rd week 4D Ultrasound - Amazing! - YouTube
kızlar şunu bi izleyin ya gerçekmi bu hareketleri yüzü ne kdr net görünüyor
evet evet gerçek kız bu çok net çıkmış maş.
günaydınnnnn kızlar cumartesi 21+5 idik 500.gram ağırlığımız ve 28 cm boyumuz dr.amcası iyi dedi çok şükür bugün 22+1 olduk ohh ne güzel 23.haftamızdayız![]()
Maaşallah tatlım:) Bizim kontrol de C.tesi günü:) çok heyecanlıyım
güüüünaydın cimcimeler , nasılsınız bakalım..
merhaba hanımlar hala hastayımnaber cicişşşşşlerrrrr anammmm sessiz sessiz oturuyonuz benimde işler yoğun yazamıyorum çarşamba günü doktora gideceğim izin alıcam tam gün onun için işlerimi toparlamam lazım
günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım sabah sabah canım sıkıldı kızlar oğluşumu izlenim için sağlık ocağından istediler sabah onu götürdüm doktorumuz hiç kilo almamış dedi evt iştahsız bir çocuk yemek yemesi zorla annannesi bakıyo sabahları annemin evine bırakıyorum akşamlarıda alıyorum sabah giderken benim arkamdan akşam gelirken de annannesinin arkasından ağlıyor acaba bundan ektileniyormu bir gün bakıyorsun çok güzel yiyiyor bir gün bakmışsın bütün gün hiç yemek verme açım demiyo offfff ne yapacam ben eşimde sabahtan beri bakıcı bulalım çocuğun düzeni yok bir evde bir orda diyip duruyo kararsız kaldım kızlar![]()