2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
napıyonuz bakalım gebeşlerrr

canım hamiş yerine gebeden türetilmiş gebeşi kullanıyosun dikkatimi çekti ama gebeşin anlamları aptal,sersem ayrıca kısa ve şişman tıknaz anlamları var yani bence hamişe geri dönün her seferinde napıyosunuz aptallar demek istemezsin heralde

kız bende aldım ondan bayıldım çok hoşuma giderek aldım

napıyonuz bakalım gebeşlerrr
gebeş deme be hamişiz biz

hahahaha ay alemsin kız sen ama doğru diyon valla

kızlaaaaar biz geldiiik doktor teyzemizden alpişi gördüüüüüm kocamaan olmuuş hiç bi sıkıntımız yokmuş çok şükür senin oğlan biraz tembel dedi doktor bana uyandıramadı babasına çekmiştir dedim bende ultrasonla bakarken bile sevdi doktorumuz o kadar ilgiliydi ki bundan sonra medipole devam.. bide oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var mı diye test yaptı ama sonucunu daha almadık doktorumuz arayıp söylicekmiş bize bekliyoruz

her kelimeyi aş uş öş üş iş le bitiriyosunuz ben de size uydum gebeyi eş le bitirdim sadece canciş
ben pek sevmem öyle isimlerin sonlarına lakayit eklemeler yapılmasını aslında... gebeş derken de o manada kullandım yani:)

:))))sen nabıyonnn anlat benim çok uykum geldi yawww gofret kemiriyorum ayy biriniz uyandırın beni beee

kız bende aldım ondan bayıldım çok hoşuma giderek aldım

gebeş deme be hamişiz biz

hahahaha ay alemsin kız sen ama doğru diyon valla

ben de almıştım bi tane kuzu işlemeleri var çok tatlı teyzem de tavşanlı almış o da çok güzel değiştirmelik oldu iyi oldu yani

hadi gözün aydın doktorun iyi çıkmış sevindim canım..sıkıntı olmamasına da ayrıca sevindim..

biliyorum canım o anlamda kullandığını.gerçek anlamını bilmediğini anladım da ondan yazdım zaten yoksa bilsen aptal demek olduğunu niye yazasın ki

Süper oy oy..!.Maşallah kuzucukuna..!!
Hem senin hem bebişinin iyi olmasına sevindim.
Aman bakma tembelmiş bide benimkini görsün keyif düşkünü hamak kurup sırt üstü yatıyo oğlum...
Bide hep ilkin popoyu göstertiyo terbiyesiz...

kızlar dün eltimle konuştum 2 çocuk annesi 2 sindede sezeryan oldu geçensene dogum yapmıştı hastane çantasına konulması gereken şeyleri sordum olmazsa olmazları esas lazım olacakları bana br liste yazdı sizinle paylaşmak istedim

EGER SEZERYANSA GEREKENLER (HASTANE ÇANTASINA KONULACAKLAR)

& 1 Hastane çıkışı
& 2 Tane ayaksız pijama takımı
& 4 Tane zıbın çıtçıtlı (uzun kollu yada atlet tarzı)
& Ağız bezi
& Şapka, çorap
& Kundak ( ben kundak almayı düşünmüyordum çocuk için iyiymiş)
& Hasta bezi
& Çocuk bezi (paketin yarısı yada 10-15 tane )
& Islak mendil
& 3-4 En az iç çamaşırı ( Anne için)
& 3 Adet Pijama takımı (2 gün hastanede kalındıgı için 1ni sezeryan olcakken giyiliyor 3 tane lazımmış) (anne için)
& Kapalıysan yemeni açıksan toka-tarak- kolanya- makyaj malzemesi
& Terlik-Hırka yada Yelek-Çorap

KIZLAR kafama takılıyordu beşigin içine uyku setimi nevresim takımımı alsam diye yengeme onu sordum 2 side alınması gerektigini söyledi Ateş ölçerin hangisini alalım dedim kulaktan almamamızı söyledi tez bozuluyormuş ölçerkende çocuk rahatsız oluyor dedi hepsini kullandıgını ama alından ölçer en iyisi onu alın dedi

Süper oy oy..!.Maşallah kuzucukuna..!!
Hem senin hem bebişinin iyi olmasına sevindim.
Aman bakma tembelmiş bide benimkini görsün keyif düşkünü hamak kurup sırt üstü yatıyo oğlum...
Bide hep ilkin popoyu göstertiyo terbiyesiz...

kızlar yaa iş yerinde bir iki gerginlik oldu. şimdi acayip sırtım ağırıyor.az kaldı ağlayacam acısından bebişe bişey olmamıştır de mi ????

Son düzenleme:
ben oğluşuma chicco dan biberon emzik aldııım indirimdeymiş de bide kırmızı penguenli takım vardı butikbebe de tükenmiş yaa doktordn gelene kadar... kim tüketti onuu sizlerden biridir kesin

canım eşinle kan uyuşmazlığınız mı var siizn de
biizm var ilk aylar da test yapıldı sorun çıkmadı
7.ayda tekrar yapacağız dedi
bir daha ki kontole yapacğız

kızlar yaa iş yerinde bir iki gerginlik oldu. şimdi acayip sırtım ağırıyor.az kaldı ağlayacam acısından bebişe bişey olmamıştır de mi ????

daha önce ağrıyomuydu canım hiç benim sık sık ağrıyo sırtım aniden falan doğrulduysa kulunç falan olduysa ondan olmuştur bebişe bişey olmamıştır heralde canım

güle güle giysin kuzucunnn

Güle güle sağlıklı günlerde giysin bebişimiz

afiyet olsunnnn yarasın kuzucuğaa
sağol kuzucummmmm

canımmm doğum günün kutlu olsun mutlu yıllara :)))

güle güle giydir bebişine canım[/QUOTE]

çok teşekkür ederim kızlar
daha iyileri sizin olsun
kampanya tarihi bitince kargoya 3 iş günü içinde veriliyor canım
18-24 ekim arası kargoya verilecekmiş benimkiler
eşim öle dedi

hoşgeldinnn canım gözünaydın dualarım tutmuş bak gördünmü msj atmıştım sana baktınmı

sanmıyorum ama dikkat et yinede dinlen azcık bide sakinleş bebeğin saçları tiken tiken olcak kız yoksa
:))

yok kız öyle azıcık gerginlikte hiç bişicik olmaz merak etme belki de sen kendini psikolojik olarak kastığından sırtın ağrımıştır...geçer mutlaka öyle kötü şeyler getirme aklına maşallah bebişlerimiz çoook dayanıklı böyle ufak şeylerden bişey olmaz onlara

canım çıtçıtlı badiye gerek yok çocuğun gebeği düşmediği için çıtçıtlı badi giydirmek biraz zor oluyor genelde bizim kış bebeği olucak canım uzun yada kısa kollu bu 10 lu zıbın takımlarının içinde oluyor içlik onlardan alın derim daha rahat oluyor çıtçıtlı badileri göbek düştükten sonra kullanabilirsiniz birde listeye peçete, ,bardak.çatal.kaşık ,havlu ggeceliklerin bir tanesi uzun olması şart sezanyanlılar için özellikle sunta takılacağından pijama giyemezsiniz ,bebeğinize mama da bulundurun kızlar sütünüz gelmeyebilir hastane kantinlerinde mama ararsınız sonra (benim başıma geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…