2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

çok cici bir modelmiş. inşallah örebilirsin. ben de kendimi gaza getirdim, 2 sattir 4 sıra öremedim, söküp söküp geri örmeye çalışıorum. allahım ne becerikszim

doğum günün kutlu olsun bebişin ve işinle nice yaşlara...

bütün annelere ve bebişlere merhabaaaaa ancak girebildik biz bu saat oldu..bebeğimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle beraber..

ne hamarat hatunlarsınız yahu yaaa ben yapamıyom hiç örgü felan annem teyzem yapacak saolsun dün teyzoşum da onca derdinin arasında gitmiş kızıma alt değiştirme-yastık-battaniye takım almış kısmetli bebiş valla daha doğmasına 4 aydan fazla var ama herşeyi çeşit çeşit oldu maşallah

cok saol canim!!

arkadaslar bise soracam annem suan türkiyede izinde her aradigimda soruyor ne alim diye, ama benim hic bi fikrim yok bebegimin cinsiyetide belli degil sizce ne getirsin bebegime türkiyede oldugunuz icin daha bilirsinizdir daha 3 hafta var annemin gelmesine. bebege alt acma seti demin okudum burda ondan isticem burda öyle bisey yok

canım o alt açma seti olan şeyi ben yazmıştım..aslında tam alt açma diyemem öyle naylonlu falan sızdırmayanlardan değil yumuşacık pamuklu bişey...bi bölme var bebişi içine sokmak için heralde uykuda dönüp düşmesin diye yapmışlar üzerini de battaniyesiyle örtüyosun ooooh mis ben daha çok misafirliğe falan gidildiğinde uyutmak için kullanırım diye düşündüm..yastığı ince pamuklu battaniyesi falan var çok yer kaplamıyo taşırken dolayısıyla biyerlere giderken uyutacağında altını değiştireceğinde çok rahat olur gibi geldi...fotolarını da koycam bi ara daha rahat görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…