- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.901
banada aynısını söyledi canım o testi bugün yaptırdım daha
sen istanbuldamıydın canım
senin de doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara
hayır canım İzmirdeyim ben
sen ik testi mi bu hafta yaptırdın
evet canım daha bugün
eski doktorum hiç bahsetmedi bile bide 37 lira bayılıyoduk her ay
şimdiki doktorum yaptı muayene parası bıle vermıyoruz
ssklıya fark alınmıyomuş
bi o kadar da lüx
5 ay rezillik çekmişim
dursunbey ilçesindeyim canım sen demi balıkesirlisin nerede oturuyorsun kızlavanta sen balıkesir'in neresindensin
iyi bari canım gözün aydın
iyi doktor iyi hizmet önemli
nasıl atlar böyle bir şeyi bir doktor
dursunbey ilçesindeyim canım sen demi balıkesirlisin nerede oturuyorsun kız
valla bende anlamadım yaa
haftaya da ultrason çekinicem
ama bayram sonrasına anca randevu veriyolar
medipol hastanesi yeni açıldı orda yokmuş detaylı
hayrunisa gülün hastanesi var oraya gidicektim
en erken bayramdan sonraya randevu veriyolar napıcam ben yaa a
ben kendim balıkesirliyim balıkesirde ilçede yani oturuyoruz eşim izmirli sen balıkesir mi yoksa ilçelerdenmisin canımanaaaam burayı balıkesirliler basmış beni de ekleyin listeye orda oturmuyorum ama orda doğdum eşim de balıkesirli
canım bayramdan sonra kaç haftalık olacaksın?
27 ye kadar falan yapıyorlar dataylıyı
ben kendim balıkesirliyim balıkesirde ilçede yani oturuyoruz eşim izmirli sen balıkesir mi yoksa ilçelerdenmisin canım
bandırma çok gelişmiş ilçe birkaç kez icra işlemleri için gitmiştim burhaniye zaten sahil kenarı ben dursunbeydeyim canımben bandırmada doğdum 6 sene kaldım canım ama tayinimiz çıktı sonra...eşim bigadiçli burhaniyede oturuyo kayınvalidemler
bandırma çok gelişmiş ilçe birkaç kez icra işlemleri için gitmiştim burhaniye zaten sahil kenarı ben dursunbeydeyim canım
kız cevap virdim sanaaa bak bi
bandırma çok gelişmiş ilçe birkaç kez icra işlemleri için gitmiştim burhaniye zaten sahil kenarı ben dursunbeydeyim canım
kız eşimle konuştuk ama onu konuşmadık neyse canım akşam konuşuruz bu arada akşama ne yeme yapacaz yavvv hergün şu yemek işini düşünmekten bıktım ya:)lavantaaaaaaaa elif nisa da olabilir bak.. ama çağla koyarsan daha makbule geçer.. enişteye soyledın mı arasaydın bak merak edıyorumayy ben bugün çok meraklıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?