- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.881
daha önce ağrıyomuydu canım hiç benim sık sık ağrıyo sırtım aniden falan doğrulduysa kulunç falan olduysa ondan olmuştur bebişe bişey olmamıştır heralde canım
günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)
Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
Doğum günün kutlu olsun canımmmm bugün benimde doğum günüm aynı gün doğmuşuzz bende 26 oldum :)
cok saol, seninde dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara bebeginlen ve esinlen. sen benden tam 4 yas büyükmüsün fazla bisey degil
daha önce ağrıyomuydu canım hiç benim sık sık ağrıyo sırtım aniden falan doğrulduysa kulunç falan olduysa ondan olmuştur bebişe bişey olmamıştır heralde canım
hoşgeldinnn canım gözünaydın dualarım tutmuş bak gördünmü msj atmıştım sana baktınmı
sanmıyorum ama dikkat et yinede dinlen azcık bide sakinleş bebeğin saçları tiken tiken olcak kız yoksa
:))
yok kız öyle azıcık gerginlikte hiç bişicik olmaz merak etme belki de sen kendini psikolojik olarak kastığından sırtın ağrımıştır...geçer mutlaka öyle kötü şeyler getirme aklına maşallah bebişlerimiz çoook dayanıklı böyle ufak şeylerden bişey olmaz onlara
gomşumuz oluyoda bizim gomşumuz
mumdan çıkmış diyorlarrrrrdedeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
saolun kızlar valla ne bileyim yamuldum kaldım. korkum şundan ben de bel fıtığı var ileri düzeyde. hamileliğimden beri bi sıkıntı yaşamamıştım. şimdi iki büklüm olunca korktumiş yerinde öyle dinlenebileceğim bi yerde yok. evimiz de çok uzak mecburen iş çıkışını beklicem
size sahip sesleniyorum belediye başkanım
ayy bu mala bağlayan teyzeye bayılıyorum yaaaa
dideeeeeeeee dideciiiiiiimmmmm
dideye sahip çıkalım
size sahip sesleniyorum belediye başkanım
kan uyuşmazlığınız mı var eşinle canım?
kız esra eroldaki hasan beni delirtiyo yaa ne gerizekalı bi adam o yok siyah cipi varmış da bakımlı istiyomuş daa annesi de aradı benim oğlumun hiç siyah cipi olmadı kii
evet canım ben negatif eşim pozitif benim ilk gittiğim hastanedeki doktorum istememişti testi ama yeni bi doktora başladım o istedi bugün.. sanırım babasının kanını taşıyınca sorun olmuyor dimi 7. ayda bir iğne vurucaklarmış eger sorun çıkarsa
canım bizde var uyuşmazlık 11.haftada İndirect coombs testi yapıldı negaitf çıktı böyle olmalıymış
aynı testi 28.haftada tekrarlayacağız
bazı doktorlar 28.haftada doğumdan sonra yapılan iğüneyi yapıyormuş
ama benım doktorum doğumdan önce iğne yapmayacağını doğumdan sonra bebğin kanına göre yapacğını söyledi
bunu ablamın doktoruna da sordurdum o d aynı uygulamayı yapıyormuş
yani ben 7.ayda iğne olmayacağım sadece test yapılacak doğumdan sonra 72.saat içinde yapılacak
Doğum günün kutlu olsun canımmmm bugün benimde doğum günüm aynı gün doğmuşuzz bende 26 oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?