2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Doğum günün kutlu olsun canımmmm bugün benimde doğum günüm aynı gün doğmuşuzz bende 26 oldum :)

Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?

Canım ben grip olacağımı hissettiğim zaman burnum aktığında veya boğazım ağrıdığında yarım çay bardağı ılık suya deniz tuzu ve karbonat atıyorum, gargara yapıyorum, burnumdan çekiyorum acayip yanıyor ama bütün mikropları öldürüyor, birde üstüne ıhlamur içiyorumm ohhhhh misss

daha önce ağrıyomuydu canım hiç benim sık sık ağrıyo sırtım aniden falan doğrulduysa kulunç falan olduysa ondan olmuştur bebişe bişey olmamıştır heralde canım

saolun kızlar valla ne bileyim yamuldum kaldım. korkum şundan ben de bel fıtığı var ileri düzeyde. hamileliğimden beri bi sıkıntı yaşamamıştım. şimdi iki büklüm olunca korktum iş yerinde öyle dinlenebileceğim bi yerde yok. evimiz de çok uzak mecburen iş çıkışını beklicem

canım yorma kendini yeter madem ozamana kdr sabret biraz eve gidince dinlen iyice

minikböcüüüüüüüüüüüüüüüümm aldım da cevap veriyoruuumm hemenciiik

kız esra eroldaki hasan beni delirtiyo yaa ne gerizekalı bi adam o yok siyah cipi varmış da bakımlı istiyomuş daa annesi de aradı benim oğlumun hiç siyah cipi olmadı kii

kan uyuşmazlığınız mı var eşinle canım?

evet canım ben negatif eşim pozitif benim ilk gittiğim hastanedeki doktorum istememişti testi ama yeni bi doktora başladım o istedi bugün.. sanırım babasının kanını taşıyınca sorun olmuyor dimi 7. ayda bir iğne vurucaklarmış eger sorun çıkarsa

canım bizde var uyuşmazlık 11.haftada İndirect coombs testi yapıldı negaitf çıktı böyle olmalıymış
aynı testi 28.haftada tekrarlayacağız
bazı doktorlar 28.haftada doğumdan sonra yapılan iğüneyi yapıyormuş
ama benım doktorum doğumdan önce iğne yapmayacağını doğumdan sonra bebğin kanına göre yapacğını söyledi
bunu ablamın doktoruna da sordurdum o d aynı uygulamayı yapıyormuş
yani ben 7.ayda iğne olmayacağım sadece test yapılacak doğumdan sonra 72.saat içinde yapılacak

banada aynısını söyledi canım o testi bugün yaptırdım daha
sen istanbuldamıydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…