- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.041
kızlar merhabalar
dun erkenden şeker yuklemesi için hastaneye gittimyukleme den önce ultrasona soktu doktor suyun felan nasılmış bakalım dedi herşey iyiymiş sonra labaratuvara git dediler bir gittim meğer randevu alınıyormuş birde 75 lik glukoz alıcamışım gelirken ayın 19 una verdiler randevuyu da
eczaneye gittim hazır sulandırılmış glukozlar varmış 1 adet aldımbilmem bileniniz varmı:26::26:eğer bardak ile glukoz isterlerse hiç uğraşmayın ped şişenin yarısı kadar hemen onu içiverecekmişim
kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda
haydaaaa ordan verıyorlarmı glukzu ben hastane verıyor dıye bılıyorum yaaa hazırmı alcaz allaah allaah yaa benıde dr ayın 19una çağırdıseker yuklemesı ıcın aç gel dedı ama eczaneden al felan bısıde demedı ama bakalımnolcakkk.tühhh sen ılk kurbandın sıyırdınn kım anlatcak bakalım ılk:)
nasıl yaaaa
glukozu onlar vermeyecekler mi?
bana bir şey demedi hemşire
aç gel önce kan alacağım sonra yükleme sonra tekrar kan dedi
hmmm yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecekler al derlerse alacağız elbetkurbanlıktan yırttımm
dur ikinize birden cevap yazayımvalla randevuyu veren labarant kağıda yazdı 75 gr lık glukoz alıp geleceksin hatta 2 tanede plastik bardak bende eczaneye gittim eczacıda glukoz 2 turlu biri toz halinde diğeride ped şişede hazır sulandırılmış die gösterdi bizde hazırını aldık hastanede uğraşmayalım die fiyatıda 4.5 liraydı
illa çantaya sığacak kadar ufak olması şartmı sizin için. ne bilim. havalı ama ufak tefek bişi gibi geldi bana. oto koltuğunu çok küçük buldum. yeni doğanlar için hepsi küçük oluyo ama bu baya baya küçük geldi bana
hmmm yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecekler al derlerse alacağız elbet
senın kaçıncı haftanda yapıldı tam olarak
ben yarın 23+5 olacağım
kızlar şeker yüklemesin de özel hastaneler kendi veriyo glukozu devlet hastanesin de siz kendiniz alıyorsunuz
kızlar şeker yüklemesin de özel hastaneler kendi veriyo glukozu devlet hastanesin de siz kendiniz alıyorsunuz[/e
evt devlet hastanelerinde kendiniz eczaneden alıp gidiyorsunuz da 75 lik değil canım sanki 50 lik alınıyor gibi geliyo bana eğer onda bir sorun olupta doktor tekrar isterse 100 lük alıyorsun benim ilk bebekte öyle olmuştu
kızlar şeker yüklemesin de özel hastaneler kendi veriyo glukozu devlet hastanesin de siz kendiniz alıyorsunuz[/e
evt devlet hastanelerinde kendiniz eczaneden alıp gidiyorsunuz da 75 lik değil canım sanki 50 lik alınıyor gibi geliyo bana eğer onda bir sorun olupta doktor tekrar isterse 100 lük alıyorsun benim ilk bebekte öyle olmuştu
50 75 100 diye var
hımmm olabilir peki ne kadardır özel hastanede şeker yuklemesi bilgin varmı:26:
canım ben kızım da yaptırmıştım o zaman 50 tl verdim 2011 de şimdi fiyat gene aynı gittiğim hastanede
doktorum 25.ci haftada gel demişti dün 24+0 idim gittim ama haftaya cumaya gün verdiler
24-26 hafta arası yapılıyor zaten
benım de 24.hafta bitiyor yarın yapılacak
kaçılınnn tosun geliyooo :) bacım baya iştahlıyım ben valla 65-66 kiloydum başladığımda ver al ver al şimdi 70-71 geliyom sağlam kilo almışımkızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda
hadi gözün aydın bence de yeter :)kızlar idareyle konuştum nöbet için dilekçe ver yeter dediler
bacım ben de p.tesi şeker yüklemesi yaptırdım önce kan aldılar sonra bi su al gel dediler kendileri hazırladı ben sadece suyu aldım bi saat sonra da tekrar şekerimi ölçtüler çok şükür iyinasıl yaaaa
glukozu onlar vermeyecekler mi?
bana bir şey demedi hemşire
aç gel önce kan alacağım sonra yükleme sonra tekrar kan dedi
ben de özelde yaptırdım muayene ve tahliller 47 lira verdim tam kan tahlili ve 50 gr yükleme istemişti doktorhımmm olabilir peki ne kadardır özel hastanede şeker yuklemesi bilgin varmı:26:
haydaaaa ordan verıyorlarmı glukzu ben hastane verıyor dıye bılıyorum yaaa hazırmı alcaz allaah allaah yaa benıde dr ayın 19una çağırdıseker yuklemesı ıcın aç gel dedı ama eczaneden al felan bısıde demedı ama bakalımnolcakkk.tühhh sen ılk kurbandın sıyırdınn kım anlatcak bakalım ılk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?