2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

nasıl yaaaa
glukozu onlar vermeyecekler mi?
bana bir şey demedi hemşire
aç gel önce kan alacağım sonra yükleme sonra tekrar kan dedi

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda

canım şuan 24 haftanın içindeyim 6 kilo aldım, 20. haftaya kadar sanırım dörtkilo falan almıştım, iştahıma gelince öyle çok abartılacak derecede değilim, ekmek falan yememeye özen gösteriyorum. Zaten o kadar şey yeniliyorki arada cevizi, bademi vss

kurbanlıktan yırttımm
nasıl yaaaa

dur ikinize birden cevap yazayımvalla randevuyu veren labarant kağıda yazdı 75 gr lık glukoz alıp geleceksin hatta 2 tanede plastik bardakbende eczaneye gittim eczacıda glukoz 2 turlu biri toz halinde diğeride ped şişede hazır sulandırılmış die gösterdi bizde hazırını aldık hastanede uğraşmayalım diefiyatıda 4.5 liraydı

...................................................................................

Son düzenleme:
hmmm yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecekler al derlerse alacağız elbet
senın kaçıncı haftanda yapıldı tam olarak
ben yarın 23+5 olacağım

bizim her 2 mizin de anne babaları şehir dışında olduğu için, bebek arabası ne kadar küçük katlanırssa o kadar kar.
bir de oto koltuğunu bu markadan almıcaz. bu markadan sadece arabayı alıcaz.ne bilim ya benim de kafam karışık.biz gösterişli şık bişiler istedikçe eşlerimiz manevra yeteneği, yok katlanma ebadı, yok ağırlığı taktılar gidiolar valla

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda
kaçılınnn tosun geliyooo :) bacım baya iştahlıyım ben valla 65-66 kiloydum başladığımda ver al ver al şimdi 70-71 geliyom sağlam kilo almışım

kızlar idareyle konuştum nöbet için dilekçe ver yeter dediler
hadi gözün aydın bence de yeter :)

nasıl yaaaa
bacım ben de p.tesi şeker yüklemesi yaptırdım önce kan aldılar sonra bi su al gel dediler kendileri hazırladı ben sadece suyu aldım bi saat sonra da tekrar şekerimi ölçtüler çok şükür iyi

hımmm olabilir peki ne kadardır özel hastanede şeker yuklemesi bilgin varmı:26:
ben de özelde yaptırdım muayene ve tahliller 47 lira verdim tam kan tahlili ve 50 gr yükleme istemişti doktor

yaa ben de pazartesi gidicem ama sağlık ocağında yapılacak dr bi sorun görmedi aynı işlem buraya kadar gelmene gerek yok dedi ama bana 50 lik al dediler 75 lik demedilerr yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…