2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bugünki gebelik takvimimde yazanlar;

''Bebeğinizin kolları ve bacakları artık daha belirgin ve güçlü hareket eder. Bunun nedeni kaslarının daha güçlü , kuvvetli ve kemiklerinin daha sert olmasıdır. Bebeğinizin uyku alışkanlığı görülmeye başlar. Uyuşukluk, uyku ve aktivite gibi periyodları bazen siz de algılar veya tahmin edersiniz. Anneler daha canlı veya kabus rüyalar görebilir.''

geçenlerde daha bebişin hareketlerini tam algılayamıyorken sürekli ona yoğunlaşmaya çalısıyordum. gece rüyamda bebişi hissettim karnımı açtım baktım ayağını dayamış ayak şekli cıkmıştı yani karnımda. anneme gösterdim filan sonra bi an da doğum başladı yanımda kimse kalmadı ben bi güzel doğurdum bebişimi aldım sevdim kokladım. sonra hemen emzireyimde sütüm gelsin diyerekten emzirmeye calıstım. 2dk sonra dedim şimdi plasenta da gelir gideyim de wc de halledeyim bari ortalık batmasın hehehehehe cok düşünceli bi anneyim bende canııımmm

kızlar diğer topikleri gezdimde ner var neler hamile kalmaya çalışanlar kalayamanlar, gün sayanlar, bekleyemeyenler, test yapanlar.ah ah allah her kese hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah butün hamile kalamayanlarda en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalsın. amin,

ohhh ne güzel rüya görmüşün kız

sorma bazen bende bakıyorum aklıma geliyo bebiş yapmaya çalışırken daha ilk ayda kendimi kısır ilan ettim nasıl bir piskolojiyse sürekli testler çalışmalar felan neyseki allah nasip etti allahım herkese tattırsın bu duyguyu :2:

aminnn gerçekten öyle bende hep olmıcak diye korkuyordum bazen inanasım gelmiyo hamile oldğuma bebeğimi hissttiğime oyüzden hamdolsun Rabbim'e ki bize bu duyguları tattırdı Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları

sorma bazen bende bakıyorum aklıma geliyo bebiş yapmaya çalışırken daha ilk ayda kendimi kısır ilan ettim nasıl bir piskolojiyse sürekli testler çalışmalar felan neyseki allah nasip etti allahım herkese tattırsın bu duyguyu :2:[/QUOTE]

canım bende öleydim hatta doktor azarlayıp göndermişti tedavi için geldim deidğimde daha çok yenisiniz sizin ne işiniz var tedavide bilmem neyde diye

canım bende öleydim hatta doktor azarlayıp göndermişti tedavi için geldim deidğimde daha çok yenisiniz sizin ne işiniz var tedavide bilmem neyde diye[/QUOTE]
ben haziranın 11inde doktora gittim sözde ne diceğimi kafamda planlıyorum adama dicem ki doktor bey ben çocuk istiyorum içmem gereken bi ilaç felan varmı ama adama kullandığım cümle şu: ben iki yıllık evliyim hala çocuğum olmadı ilaç içmeye başlasam olur mu adam da ne bilsin daha yeni kaar verdiğini eşimden sperm testi benden kan tahlili istedi :)film gibiydi hemen çağırdım ortalığı velveleye verdim adam geldi testi yaptırdı benim kan tahlili sonuçları pozitif çıkmıştı anammm ne gündü beee en mutlu olduğum anların başında gelir :)

canım bende öleydim hatta doktor azarlayıp göndermişti tedavi için geldim deidğimde daha çok yenisiniz sizin ne işiniz var tedavide bilmem neyde diye
ben haziranın 11inde doktora gittim sözde ne diceğimi kafamda planlıyorum adama dicem ki doktor bey ben çocuk istiyorum içmem gereken bi ilaç felan varmı ama adama kullandığım cümle şu: ben iki yıllık evliyim hala çocuğum olmadı ilaç içmeye başlasam olur mu adam da ne bilsin daha yeni kaar verdiğini eşimden sperm testi benden kan tahlili istedi :)film gibiydi hemen çağırdım ortalığı velveleye verdim adam geldi testi yaptırdı benim kan tahlili sonuçları pozitif çıkmıştı anammm ne gündü beee en mutlu olduğum anların başında gelir :)[/QUOTE]

ayy ne güzel canım yaaa mutlu haberi o an aldın yani maşallahhh ama ben olsam sonucu öğren,nce pis pis sırıtırdım

ben haziranın 11inde doktora gittim sözde ne diceğimi kafamda planlıyorum adama dicem ki doktor bey ben çocuk istiyorum içmem gereken bi ilaç felan varmı ama adama kullandığım cümle şu: ben iki yıllık evliyim hala çocuğum olmadı ilaç içmeye başlasam olur mu adam da ne bilsin daha yeni kaar verdiğini eşimden sperm testi benden kan tahlili istedi :)film gibiydi hemen çağırdım ortalığı velveleye verdim adam geldi testi yaptırdı benim kan tahlili sonuçları pozitif çıkmıştı anammm ne gündü beee en mutlu olduğum anların başında gelir :)[/QUOTE]
film gibi olmuş canım seninde tam ben ilkindedi ikincisinde de hamile olduğmu hissetmiştim günüme iki üç gün kala test yapmıştım hafif silik çıkmıştı ikisinde de aynı hemde :) allah kimseye aratmasın evlat bambaşka bişi herkese bu tadı tattırsın mevlam

Bende aşşağı yukarı böle öğrendim bebişimi. Bizde denedeik denedik 5-6 ay, sonra doktora gittim çocuğumuz olmadı kaç aydır diye sonr akan tahlii sonra bebişşimizn haberini aldk çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ayy ne güzel canım yaaa mutlu haberi o an aldın yani maşallahhh ama ben olsam sonucu öğren,nce pis pis sırıtırdım [/QUOTE]

sonucu öğrendiğimde şok oldum test yaptım iki çizgi çıktı biri silik başında bekledim baya çizgi ne zaman kaybolcak die hatırladıkça gülüyorum halime:)

bugun ohhhh mısss gıbı uyuymusum kocayı ıse gonderdımyıne yattım sımdı kahvaltımı aldım onumee oturdumm pc basınaa bı yandannmuge anlıı:)havaa cok soğuk yaaa

kızlarrrrrrr
bişey sorucam: bebek arabası konusunda araştırma yapıyoruz. eşim bir modele taktı kafayı .çok pratik kullanımı kolay die.bir bakın hele fikirleriniz ne olcak
Nuna PEPP
Nuna Pepp - YouTube

walla cokguzelmıs bende bu tarz bakıyorum benım esımde tekerleklere takık cok dısarda uzay mekiği gıbı dıyo:)fıyat hakkında bı bılgın varmı kapanısıfelan cok pratıkya hosuma gıttı benımde

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…