2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun bacım inşallah insüline felan gerek kalmaz bebişine de maşallah allah nazarlardan saklasın :)
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du

bende gittim havuzlu hana hiç ucuz değil boşuna yorulmaya gerek yok oraya kadar

Maşallahhh kuzucuğa yarasın yavru kuşa

o ne kız :)) bizede anlat hele iyi bişeyse bizde yapak
bacım 8. ayda bebiş için yapılan bi parti evi süslüyon şekerler pastalar doğum günü gibi düşün arkadaşların geliyo hediyeler alıyolar bebişine felan doğuma moral partisi diyelim bi nevi:)

bacım 8. ayda bebiş için yapılan bi parti evi süslüyon şekerler pastalar doğum günü gibi düşün arkadaşların geliyo hediyeler alıyolar bebişine felan doğuma moral partisi diyelim bi nevi:)

kız iyiymiş valla ilk kez duydum :))) daaa bizim buralarda garipsenir bu be kimsede duymadım ne kadan cahal kalmışım dimi

uzak değilsek birbirimiz arasında yapalım gerçi daha kurban bayramındaki hediyelşme içinde bi ilerleme yokda

Maşallahhh kuzucuğa yarasın yavru kuşa

o ne kız :)) bizede anlat hele iyi bişeyse bizde yapak

iyi ya bacım başı çekersin :) aslında dediğin doğru ben istanbuldayım mesela istanbuldakiler veya istanbula gelebilecekler bi yerde toplanabilirz mantıklı

iyi ya bacım başı çekersin :) aslında dediğin doğru ben istanbuldayım mesela istanbuldakiler veya istanbula gelebilecekler bi yerde toplanabilirz mantıklı

al işte aklıma koydun gördünmü ben bunu iyice bi araştırayımda yapayım oğlumda :)) bencede bigün belirleyip buluşabiliriz zaten herkes çok faal değil burda belli kişiler varız çok kişinin katılcğaını sanmıyorum ama

Geçmiş olsun canım benimde öle çıkara diye tahmin ediyorum bayram sonrası şeker yüklemesi yaptırcam bende...Tam da zamanlama olcek hahahaaa
Yiycem yiycem çikolataları pisküvitleri hahahaha...Maşallah kuzucukuna da !!!! Benim oğluş 573 gr olmuş teyzesi 23.haftasında tepikliyo kereta !!

kızzzz kasılma değil kaşınma anammm ne diyon sennn

bu arada bir arkadaşım 12 kasımda beklediği bebeğini 10 ekimde erken doğumla dünyaya getird 35 haftaık geldi velet
son ay her şeye hazır olmak lazım
annemı yanıma alacağım aralıkta kısmetse

Son düzenleme:
ben dün gece rüyamda gördüm bu partiyi yapıyodum çok kalabalık olmuş herşeyi de kendim hazırlamışım güya dedim dur şu kızlara bi sorim olmazsa yaparım ne olcak bahaneyle arkadaşlarla toplanmış oluruz:)

Cok gecmis olsun tatlim. Allah sihhat versin ikinize de. Gebelik sekeri oluyor ya dogumdan sonra gecer insallah merak etme. Optum cok ikinizi de.
[h=5]kızlar size de sorimm baby shower partisi yapıcak olan varmı
[/h]
O ne kiz? Bebek banyosu demek diil mi?
Bi ara gokce berine fln konusuyolardi ama bulustular mi bilmiyom ben takip edemedim. Bayramdan sonra bulusup bi kahvalti yapabiliriz bence.

aynen bacım :) bahsettiğim şey de tam böle bu google amca olmasa nice olur halımız

kesinlikle sağol google emice

aynen öle ama doğum sonrası yapsak daha güzel olur sanki ztn karnımız burnumuzda olcaz son ay toparlanmak fln mahveder kız adamı

bacım senı dersı ekerken yakaladım neden bılgılerını vermedın bana otur bakayım 0!!!!!!!!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...talik-kac-kilo-kac-cmquot-9.html#post26863361

bencedeee bol bol yumurta yiriz süt içeriz peynir yiriz ohh mis bebeleri besleriz hemde birbirimizi görmüş oluruz olmamı kız örgüleri bile öğreniriz esinde gelir :))

Hayırlı Cumalar kızlar
bakıcaz bakalım ne var ne yok dolaşalım daabartıya kaçmadan az ve öz alıcam hatta lohusa geceliği sabahlığı düşünüyorum ama hamile kalmadan önceki bedenime göremi alıcam nasıl olur onu bilemiyorum:44::44::44:
çok geçmiş olsun inş.bir sorun olmaz sağlıcaklı gunler geçirirsiniz...
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du

ayyyy demeyin öyleeeeeeeşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adamanerden alıcaz ozaman kıyafetleribu çivil bebe nerde pekikafam karıştı ya:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…