2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gittim geldim canım
sonuçlar p.tesi çıkacakmış
açlıktan bayıldım resmen
hergün pat pat çıktığım yokuşu resmen çıkamadım
gözüm karardı dinlene dinlene çıktım

hımmm geçmi çıkıyormuş öyle sonuçlar:26::26:hadi öyleyse hayırlı haberler alırsın inş.bende duymuşsundur haftaya cumaya giricem

ayyyy demeyin öyleeeeee:27::27:eşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adama:53::53::53:nerden alıcaz ozaman kıyafetleri:37:bu çivil bebe nerde peki:24::24:kafam karıştı ya:44::44::44:[/QUOTE .!.:
canım fatihte çok uygun ve herşeyi bula biliyorsun

Son düzenleme:
ayyyy demeyin öyleeeeeeeşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adamanerden alıcaz ozaman kıyafetleribu çivil bebe nerde pekikafam karıştı ya:44::44::44:

canım fatihte çok uygun ve herşeyi bula biliyorsun[/QUOTE]

eşime söyledim şimdi adresini soruyor çivil bebe ninfatihe pek gitmiyoruz nişanlık alacağımız zaman bir gittik çok pahalı die bir daha gitmedik oralara

canım fatihte çok uygun ve herşeyi bula biliyorsun

eşime söyledim şimdi adresini soruyor çivil bebe ninfatihe pek gitmiyoruz nişanlık alacağımız zaman bir gittik çok pahalı die bir daha gitmedik oralara[/QUOTE]

fatih te yavuz selim durağın da Hoca Üveys Mah. Fevzi Paşa Cad. No:61 Fatih ziya şark sofrasının yanı canım sen nerde oturuyorsun

fatih te yavuz selim durağın da Hoca Üveys Mah. Fevzi Paşa Cad. No:61 Fatih ziya şark sofrasının yanı canım sen nerde oturuyorsun

bak şimdi oldu tanıdık bir lokanta söyledin kesin buluruzsöyledim eşime biliorum orasını dediben f loryadayım

Son düzenleme:

ak şimdi oldu tanıdık bir lokanta söyledin kesin buluruzsöyledim eşime biliorum orasını dediben f loryadayım[/QUOTE]

canım geçen akşam kızım için gittik biz 2 tane dar paça pantolon 2 tane kot pantolon 2 tane badi bi hirka bi de de eşortman altı aldım hepsi 90 tl tuttu kızım da 17 aylık aynı pantolonlar başka yerde 30 tl biz 15 aldık bebek için de gitecez

Son düzenleme:

tatlm bana dr 4.ayda verdi calsiyumu ama bulantımı attırınca içemedim ayrıca sütte içemiyorum diye verdi aslında cok faydalı içmek gerek ama ben içemedim.şimdilerde bulantım cok cok az ama hala azda olsa var

canm senin iştah baya açık ozaman:)ben aşırı bulantı cektm ilk aylar verdm sonra almaya basladm ama hala azda olsa bulantı var bende niyeyse

geçmiş olsun canım inşallah diyetle atlatırsın insüline gerek kalmaz
miniğine de sana da Allah sağlık sıhhat versin

geçmiş olsun canım yaa insülin e gerek kalmaz inşallah bu arada senin troid de yüksek çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum yoksa

bencedeee bol bol yumurta yiriz süt içeriz peynir yiriz ohh mis bebeleri besleriz hemde birbirimizi görmüş oluruz olmamı kız örgüleri bile öğreniriz esinde gelir :))

ben gelemem ki izmirdeyim bennnn

kızlar sizin ağız tadınız ne alemde bende hala acı tat var ağzımda ilk günden beri azalma oldu ama geçmedi.hatta azda olsa bulantımda var normalmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…