- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.181
gittim geldim canım
sonuçlar p.tesi çıkacakmış
açlıktan bayıldım resmen
hergün pat pat çıktığım yokuşu resmen çıkamadım
gözüm karardı dinlene dinlene çıktım
ayyyy demeyin öyleeeeee:27::27:eşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adama:53::53::53:nerden alıcaz ozaman kıyafetleri:37:bu çivil bebe nerde peki:24::24:kafam karıştı ya:44::44::44:[/QUOTE .!.:canım fatihte çok uygun ve herşeyi bula biliyorsun
ayyyy demeyin öyleeeeeeeşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adama nerden alıcaz ozaman kıyafetleri bu çivil bebe nerde peki kafam karıştı ya:44::44::44:
canım fatihte çok uygun ve herşeyi bula biliyorsun
fatih te yavuz selim durağın da Hoca Üveys Mah. Fevzi Paşa Cad. No:61 Fatih ziya şark sofrasının yanı canım sen nerde oturuyorsun
hımmm bayağı fark varmışş bakalım eşime dedim nereye götürürse
eşime kahve yapıp geliyorummm
canım çekti dur ben de bi türk kahvesi yapayım kendime
ben içmiyorum canım ya.Ama onlar genelde suda çzünen cinsten hapı var mı bilmiyorum... yani gece bazen kramp girecek gibi oluo bacağımı gerince geçiyo:) ama süt içemiyorum acaba kalsiyum içmeli miyim salı dr. gitcem bi soriim
yaptım geldimmm ben her gun içiorum
aynen canım bide çalıştığım için müşteri gelince sürekli içiyorum
slm hanımlar kilo muhabbeti yapmışsınız ilgimi çekti bende çok almaya başladım ya 6 kilo aldım ve son dönem birden almaya başladım mesela 58dim birden 60 oluverdim ee 59a ne oldu peki :) valla böyle giderse sonum kötü
hımmm geçmi çıkıyormuş öyle sonuçlar:26::26:hadi öyleyse hayırlı haberler alırsın inş.bende duymuşsundur haftaya cumaya giricem
gunaydın kızlarrrrr kendıme gelemıyorum cok uykum vr ve cok yorgun hıssedıyorum kendımııııı
hiç bilmiyorum ki canım yaa
sen de kolayca atlat inşalalh
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktıkşimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktıkşimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
bencedeee bol bol yumurta yiriz süt içeriz peynir yiriz ohh mis bebeleri besleriz hemde birbirimizi görmüş oluruz olmamıkız örgüleri bile öğreniriz esinde gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?