2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar sizin ağız tadınız ne alemde bende hala acı tat var ağzımda ilk günden beri azalma oldu ama geçmedi.hatta azda olsa bulantımda var normalmi bilmiyorum

geçmiş olsun canım inşallah diyetle atlatırsın insüline gerek kalmaz
miniğine de sana da Allah sağlık sıhhat versin

merhabalarrr

cumartesi gunu bebiş için alışverişe gidiorummhavuzlu hana hemdeeşim tamam gidelim dedi hiç bir şeyi yok henuz bebişin

havuzlu han nerde kız istanbulda mı ucuz mu bende hafta sonu kendime hamile kıyafeti alıcam kocişi kandıra bilirsem bebişede iki bişey alayım diyorum bizimki erken diyip duruyor ya ebesi dedesi alsın diyor:)

havuzlu han nerde kız istanbulda mı ucuz mu bende hafta sonu kendime hamile kıyafeti alıcam kocişi kandıra bilirsem bebişede iki bişey alayım diyorum bizimki erken diyip duruyor ya ebesi dedesi alsın diyor:)

evet istanbulda eminönünde mahmutpaşa yokuşunu çıkarken kime sorarsak gösterirlermişbizde gidicez bakalım yarın

şimdilik çıkıyorum namaz ve dua zamanı

kızlar sizin ağız tadınız ne alemde bende hala acı tat var ağzımda ilk günden beri azalma oldu ama geçmedi.hatta azda olsa bulantımda var normalmi bilmiyorum

benim de geçtiğimiz haftalarda oluyodu özellikle tatlı yediğimde ama şimdi yok o his kayboldu istersen bi doktoruna danış bakalım ne diyecek

bu arada ben de yeni doktordan geldim tahlil sonuçlarım temiz sadece kansızlık var doktor kan hapı yazdı
geçen gittiğimde doktorumuz duruşumuzu beğenmemişti bu sefer yüzünü gördük çok şükür düzelmiş elleri kolları durmuyodu maşallah ama ben hissedemiyorum o ayrı kilomuz 610 gr bi dahaki kontrolumuz 1 ay sonra bakalım belkı dayanamam daha once de gıdebılırım

evet istanbulda eminönünde mahmutpaşa yokuşunu çıkarken kime sorarsak gösterirlermişbizde gidicez bakalım yarın

şimdilik çıkıyorum namaz ve dua zamanı

ay karşıdaymış ya aslında araba var ama eşim arabaya binmemi pek istemiyor ne olur ne olmaz diye allah kabul etsin canım

evet sanki tatlının tadı tam tatlı degil gibi tam o tadı alamıorum sanki gerçi hamileleikte normal kabul ediliyo agızda acı tat yada metalimsi tat fakat ne zaman tamamen gecio merak ediyorum doktoruma gittigimde danısıcam.duruşumuzu begenmemişti derken nasıl duruyordu ki bebiş:.canm ilk gebelikte gec hissedilir diyorlar

canm gayet güzel kilo almıssın bende 20.haftada 4e yakın kilo aldm ama genelde 6,7,8 kilo almıslar 20.haftaya kadar acaba benmi az aldım diyordum gerçi cok almakta iyi degl

Canım herkezin bünyesi ve yapısı farklı. Az değil dört kiloo. Gayet iyi keşke hepimiz az az kilolar alsak merak etme bebeklirimi beslenir, çok kilo almak demek bebek çok besleniyor demek değil

Benim ayağıma giriyor, birde bazen geceleri bacaklarımın ağrısı ile uyanıyorum, üst bölgemde o neden oluyor yani onun nedenide mi kalciyum, yoksa ağırlık bindği için mi acepp

kac kılo alırsanız alın bebek beslenebıldıgı kadar beslenıyor annenın yedıgı ıctıgı kendıne yarar bebek zaten depoları boşaltıyor

Benim her zaman olmuyor, bazen böyle yediğim bişiylerden zevk almıyorum ve midem bulanıyor, zaman zaman oluyor. Bunlar normal bence ben takmıyorum, sende takmaaa muckk

Ben de 6 kilo aldım. bunun 2-3 kilosu bebektir. gerisi benim aldığım kilolar. Sonra da vermeye çalışıcaz.

Benim ayağıma giriyor, birde bazen geceleri bacaklarımın ağrısı ile uyanıyorum, üst bölgemde o neden oluyor yani onun nedenide mi kalciyum, yoksa ağırlık bindği için mi acepp

Benimde geceleri oluyo bacağımın alt tarafında kramplar, ağrıyla uyanıyorum. Doktorum günde 1 tane soda iç dedi yalnızce bazıları magnezyum hapı kullnaıyomuş. Var mı aranızda kullanan acaba?

ben kullanıyorum tatlım magnorm 365 mg suda eriyor. bak iyi geldi aklıma eritiyimde içiyim baree
Benimde geceleri oluyo bacağımın alt tarafında kramplar, ağrıyla uyanıyorum. Doktorum günde 1 tane soda iç dedi yalnızce bazıları magnezyum hapı kullnaıyomuş. Var mı aranızda kullanan acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…