- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.201
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktıkşimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
merhabalarrr
cumartesi gunu bebiş için alışverişe gidiorummhavuzlu hana hemde eşim tamam gidelim dedi hiç bir şeyi yok henuz bebişin
havuzlu han nerde kız istanbulda mı ucuz mu bende hafta sonu kendime hamile kıyafeti alıcam kocişi kandıra bilirsem bebişede iki bişey alayım diyorum bizimki erken diyip duruyor ya ebesi dedesi alsın diyor:)
kızlar sizin ağız tadınız ne alemde bende hala acı tat var ağzımda ilk günden beri azalma oldu ama geçmedi.hatta azda olsa bulantımda var normalmi bilmiyorum
evet istanbulda eminönünde mahmutpaşa yokuşunu çıkarken kime sorarsak gösterirlermişbizde gidicez bakalım yarın
şimdilik çıkıyorum namaz ve dua zamanı
benim de geçtiğimiz haftalarda oluyodu özellikle tatlı yediğimde ama şimdi yok o his kayboldu istersen bi doktoruna danış bakalım ne diyecek
bu arada ben de yeni doktordan geldim tahlil sonuçlarım temiz sadece kansızlık var doktor kan hapı yazdı
geçen gittiğimde doktorumuz duruşumuzu beğenmemişti bu sefer yüzünü gördük çok şükür düzelmiş elleri kolları durmuyodu maşallahama ben hissedemiyorum o ayrı kilomuz 610 gr bi dahaki kontrolumuz 1 ay sonra bakalım belkı dayanamam daha once de gıdebılırım
chicconun hangi modeli canım. ben de bi inceleyeyim bakalım..
canm gayet güzel kilo almıssın bende 20.haftada 4e yakın kilo aldm ama genelde 6,7,8 kilo almıslar 20.haftaya kadar acaba benmi az aldım diyordum gerçi cok almakta iyi degl
bi arkadaş kalsiyum eksikliğinden diş ağrısı yaşadığımı yazmış.ama ben süt,yoğurt,peynir tüketmeye çok dikkat ediyorum.
kalsiyum eksikliğinden bacaklara falan kramp mı giriyor? ben daha öle bişey yaşamadım aman uzak dursun neyse cumartesi doktorumdan detaylı bilgi alırım artık
kızlar sizin ağız tadınız ne alemde bende hala acı tat var ağzımda ilk günden beri azalma oldu ama geçmedi.hatta azda olsa bulantımda var normalmi bilmiyorum
Benim ayağıma giriyor, birde bazen geceleri bacaklarımın ağrısı ile uyanıyorum, üst bölgemde o neden oluyor yani onun nedenide mi kalciyum, yoksa ağırlık bindği için mi acepp
Benimde geceleri oluyo bacağımın alt tarafında kramplar, ağrıyla uyanıyorum. Doktorum günde 1 tane soda iç dedi yalnızce bazıları magnezyum hapı kullnaıyomuş. Var mı aranızda kullanan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?