2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sodanın iyi geldiğini duymuştum ama ilaç takviyesi olarak magnorm yada magvital kullanabilirsiniz zatn doktorunuzda bunlardan birini yazacaktır.
Magnorm kayısı ve portakal aroması karışımıydı.Magvital limonlu diğerini midem bulana bulana içiyodum ama magvitalde öle değilim daha rahat içebiliyorum

merhaba kızlar ben sekerı yuklenıp geldım....sabahtan baslayayım sabah sıddetlı bacak krambıyla uyandım bıkac kere yasamstım ama bu sefer ıkı bacagıma brden cok fenaydı valla kalsıyum eksıklıgı olsa ben sutu yogurdu hıc eksık etmem hergun 1 yumurta yerım ama neden bılemyrum doktor amcaya gttık krampların olcak hatta artack falan dedı magnezyum da verdı sonra kıloma baktı gecen ay 62 mısım bu ay 68 olmusum utancımdan yerın dıbıne grdmoooo nıe bole olmus falan dedı aslnda cok yemedydım amaneyse bebege baktı 24 hafta 3 gunluk 725 gr tosunum 1 kılo olmaya cok az kaldı boyuda 31 cm (ogrendm ya hemen 7yle carpıorum artık)bebegın gelısımı ıyı dedı sonra renklıye gttık yuzunu gstercektı nerdeeeee ınatcı kızımız bu sefer hem elı hemde ayagıyla kapadı yuzunu goremedık sonra seker yuklemesı tabı saat olmus 9.30 o saate kadar hcbısı yememem bıle benm ıcın sıkıntı:)sekerlı su sankı suyun ıcıne pudra sekerı karstrılms gıbıydı ıctım snrasnda bıraz mıdem bulandı ama ole cok sarsmadı 1 saatlık arada gezmeye bıle gttım kendıme hamıle pantolonu ustu falan aldım lcwden gerı kanı verdık az oncede aradım sekerım yuksek cıkmıss haftaya tekrar cagrdı 100luk uygulayalm dıe ben suphelenmstım zaten okadar su ıcerım hep susuzluk hıssı dudaklarım kuruo falan bıde acaba bu ay 6 kılo almısım bu sekerle alakalımı ona baglıysa yemeye devam etcemde:))))))

valla benim doktor pek ilaç verme taraftarı diil. daha çok besinlerle almamı öneriyo gerekli mineralleri.ama dayanamadım hele bu gece ağlıycaktım ağrıdan(

Benim her zaman olmuyor, bazen böyle yediğim bişiylerden zevk almıyorum ve midem bulanıyor, zaman zaman oluyor. Bunlar normal bence ben takmıyorum, sende takmaaa muckk

bende gün içinde ara ara oluyor yediğim seylerden tat alamıorum pek arada bulantm oluyor geciyor bencede normal gebelik hormonlarından sanırsam bende takmamaya çalısıorum artık:)

Merhaba kızlarrr...akşam mide yanması beni mafetti kalktım istifra ettim yandı kavruldu boğazlarım (( Allahtan şimdilik iyiyim sorun yok...yemeği fazla kaçırmıştım dün birde su içemedim fazla o tetikledi sanırsam... aman sizde dikkat edin...

canım maşalah tosunaa
kilo hızlı alıyorsan hamur işini ve tatlıyı çok tüketiyorsan azalt
ama o da yok diyorsan benım gibi yapacak bir şey yok alacağız o kiloları
vaktın vara yürüyüş yapabilirsin
ben de yüklendim bugün şeker ama p.tesi çıkacak dediler

ya ne bıleyım cokda tukettıgım solenemez hatta hamur ısı yedıgım cok nadırdır yalnız hamılelegmden berı tatlıya duskunlugum arttı ama onuda 3 gunde 1 ancak yıyorum yuksek cıkınca dıyet mı verecek doktor

maş... tuğbacığım bu ne hız bacı biraz yediklerine dikkat et ayol 1 ayda 6 kilo şeker olayına gelince bende çarşamba günü yaptırdım yüksek çıktı doktorum hemen iç hastalıklarına iç hastalıklarıda diyetisyene gönderdi tabiiki göndermeden önce şeker ölçme aleti alman lazım takipte olacaksın dedi diyetisyene dün gittim diyet listesi verdi 1 hafta sonra tekrar gel eğerki düşmezse insilüne başlayacağız dedi ama çok şükür demin ölçtüm 137 çıktı

banada 1 haftaya gel 100mg ını yapcaz dedı bakalım yahuu hakıkaten ben bu 6 kıloyu nası almısım:))))))))))))))

banada 1 haftaya gel 100mg ını yapcaz dedı bakalım yahuu hakıkaten ben bu 6 kıloyu nası almısım:))))))))))))))

şifa olsun kuzuma ye ye ama dikkat etmemiz lazım bi hastalığımız çıkmasın kilo verilir sorun değil hadi bakalım dikkat et yediklerine bu hafta o zaman canım benim beyaz ekmek makarna pilav kuru meyve falan yeme ki düşük çıksın

merhaba kızlar .... ya benim dünden beri kasıklarım ağrıyor. çok aşırı değil ama sızım sızım sızlıyor. üşüttüm mü acaba? ama israrda yanma falan yok.... ha bir de böbreklerim ağrıyor. şöyle ki çok tuvaletim geliyor ve tuvaletim geldiği an hemen gitmessem allahım idrar torbamda bir sancı baskı patlayacak gibi. arkadaşa sordum normal baskı yapıyor ve bu aylarda artık kasık ağrıları olur dedi. sizde de oluyor mu ? 22+5 im bugün... çocuğuma bişey olmaz di mi? bu arada benim gibi tüp bebek yaptıran arkadaşım dün kalp atışlarını duymuştu. başından beri kanaması vardı. dün parça parça ve aşırı olmuş gece acile gitmiş. şimdi kürtaj oluyor ((( moralim çok bozuk bugün... üstüne bir de böyle kasığım ağrıyınca korktum ne olur bişey deyin. belim de ağrıyor... ama belim 1 aydır apğrıyor zaten... durumum bundan ibaret...

dün müyddü neydi esra erol evladından bahsediyordu. ^^^^ böyle sapıkça bir duygu yok. yemek yerken istiyorum ki ağzına alsın evirsin çevirsin beni de yutsun. anneme diyorum sen de beni böyle seviyor musun tabi diyor ama yok diyorum böyle bir sevgi aşk olamaz dedi. ^^^^ deyince ağladım :))))allahım sorunsuzca doğursaydık yavrularımızı...

bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur((

Benimde geceleri oluyo bacağımın alt tarafında kramplar, ağrıyla uyanıyorum. Doktorum günde 1 tane soda iç dedi yalnızce bazıları magnezyum hapı kullnaıyomuş. Var mı aranızda kullanan acaba?

ben kullanmıyorum canım hatta bazıları kalsiyum kullanıyormuş bana onu da vermedi ben sadece elevit ile birde kan ilacı kullanıyorum. Bu ardaa bu kalsiyum ilaçları suda eritilip mi içiliyor, b.en hap yutamıyorumda hani verirse:)

canım benim de ilk gebeliğim de suyum azdı ve kızım da böbrek büyümesi vardı buna bağlı olarak ta suyum azalıyordu suyum az oldugu için 38 haftalık dogum yaptım yani korkmana gerek yok ve doğum dan sonra kızımın böbrekleri de düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…