- Konu Sahibi papatya3459
- #19.241
merhaba kızlar .... ya benim dünden beri kasıklarım ağrıyor. çok aşırı değil ama sızım sızım sızlıyor. üşüttüm mü acaba? ama israrda yanma falan yok.... ha bir de böbreklerim ağrıyor. şöyle ki çok tuvaletim geliyor ve tuvaletim geldiği an hemen gitmessem allahım idrar torbamda bir sancı baskı patlayacak gibi. arkadaşa sordum normal baskı yapıyor ve bu aylarda artık kasık ağrıları olur dedi. sizde de oluyor mu ? 22+5 im bugün... çocuğuma bişey olmaz di mi? bu arada benim gibi tüp bebek yaptıran arkadaşım dün kalp atışlarını duymuştu. başından beri kanaması vardı. dün parça parça ve aşırı olmuş gece acile gitmiş. şimdi kürtaj oluyor((( moralim çok bozuk bugün... üstüne bir de böyle kasığım ağrıyınca korktum ne olur bişey deyin. belim de ağrıyor... ama belim 1 aydır apğrıyor zaten... durumum bundan ibaret...
dün müyddü neydi esra erol evladından bahsediyordu. ^^^^ böyle sapıkça bir duygu yok. yemek yerken istiyorum ki ağzına alsın evirsin çevirsin beni de yutsun. anneme diyorum sen de beni böyle seviyor musun tabi diyor ama yok diyorum böyle bir sevgi aşk olamaz dedi. ^^^^ deyince ağladım :))))allahım sorunsuzca doğursaydık yavrularımızı...
Sen iyice duygusal olmuşsun demekki. Benimde idrarımı yaparken ağrım oluyor, ama genelde idrarım sıkışınca oluyor canım, kasıklarım batıyor, anlık sonra geliçiyor. Kürtaj olan arkadaşınada geçmiş olsun. Allah bir dahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin.