• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması

yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii

canım forumun başından beri birlikte olanlar var bir de benim gibi sonradan gelenler. diğerleri birbirini daha iyi tanıdığı için sohbet edebiliyolar. biz ise daha tanımaya çalışıyoruz cevap yazarak değilde okuyarak galiba :17:

bende annemin yanına gitcem inşallah doğuma. Nekadar zaman kala gitceksiniz? bana doktorum 36. haftadan itibaren burda ol dedi ama ben daha erken gidiyimdiyorum..

ya ben ucakla gidicem biraz uzak 13 saat falan sürüyo otobüsle o yüzden ucakla gitcem ucağada 30 haftadan sonra almıyorlarmış diye duydum kasımın sonunda inşallah gidicem banada çok erken geliyor doğuma 10 hafta kalıyor nereden nereye gidicen ben istanbulda sivasa:10::10::10::10:

canım forumun başından beri birlikte olanlar var bir de benim gibi sonradan gelenler. diğerleri birbirini daha iyi tanıdığı için sohbet edebiliyolar. biz ise daha tanımaya çalışıyoruz cevap yazarak değilde okuyarak galiba :17:

yok ya frekans karışıyo bazen:) ama 2 gündür var bişey bak nerdeyse 10 kişi var şu an. ama 3 -4 kişi yazıyo. gelecekler ben inanıyorumm:1:

geçen iç-dış zıbın bakıyordum mağazadan bi tane beğendim ama kış bebeği için inceydi nette görsem bunu anlayamam o yüzden bakıp almak daha mantıklı geliyor bana

ben de bildiğim markalardan alıyorum nette. yoksa kalite olarak bilmek pek mümkün değil... ama dışarda da uygun şeyler var yani gezip bakmak lazım:34:

bende dokunmadan alamam :9:kalitesine bakmam lazım netten almıyorum bende:27:

ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması

yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii

kizlar cogu kisi calisio ve inanin pestilimiz cikiyor. bugun okulda o kadar yoruldum ki mesela. okuyorum forumu tam bisi yazicam yok mudur arar yok veli gelir yok ogrenci aglar.... kopuyorum biranda. ama sahsim adina kopuk da olsa forumda sizleri okumak keyif veriyor kendimi yalniz hissetmiyorum ballar

kizlar cogu kisi calisio ve inanin pestilimiz cikiyor. bugun okulda o kadar yoruldum ki mesela. okuyorum forumu tam bisi yazicam yok mudur arar yok veli gelir yok ogrenci aglar.... kopuyorum biranda. ama sahsim adina kopuk da olsa forumda sizleri okumak keyif veriyor kendimi yalniz hissetmiyorum ballar

canım benim zaten okulda girmem olanaksız daaa. sabah akşam vakit buldukça işte... ama ben de sorun etmiyorum:34: tek şeyi sorun ediyorum o da sistemin sizi beklerken beni şutlaması:15:

ya ben ucakla gidicem biraz uzak 13 saat falan sürüyo otobüsle o yüzden ucakla gitcem ucağada 30 haftadan sonra almıyorlarmış diye duydum kasımın sonunda inşallah gidicem banada çok erken geliyor doğuma 10 hafta kalıyor nereden nereye gidicen ben istanbulda sivasa:10::10::10::10:

bende son ayda anneme gidicem orda doğum yapayım diorum:5:annemin yanıma gelmesi bu sene olanaksız şans bana denk geldi:27::27:bazende karamsarlığa kapılıyorum orası burası derken yolda doğurcam:37::37::37::37:Rabbim hayırlıısnı versin :nazar:

bende son ayda anneme gidicem orda doğum yapayım diorum:5:annemin yanıma gelmesi bu sene olanaksız şans bana denk geldi:27::27:bazende karamsarlığa kapılıyorum orası burası derken yolda doğurcam:37::37::37::37:Rabbim hayırlıısnı versin :nazar:

ben korkuyom zaten doğumdan yanlızım bide gitmeden doğurmam inşallah eşimde o yüzden erken git ne olur ne olmaz diyor 2 ay ayrı kalıcaz ama ne yapalım paşamız için katlanıcaz

benim annem de dedi gel diye ama ben burdaki düzenimi bozamam ya. rahat edemem yani. annem emekli zaten gelsin baksın torununa azcık. eşekk kadar oldu oğlu,:30: hala ona bakıyo

burada olanlara bir sorum olacak doğumdan sonra korse kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz

canım ben sıkıya gelemem diyorum:1:
şaka bi yana yani genetik olarak korse kullanmadan da toparlanmak mümkün
korsenin çok fazla bi etkisi olmıcaanı düşünüyorum. etimiz gevşekse şayet spor falan yapmadan toparlanmaz yani

ben tokattan ankaraya gitcem inşallah, doktor raporuyla iileri dönemde de binebilisisn diye biliiyorum. bu kış sert geçcekmiş ben de uçakla gidebilirim belki.

valla kızlar ben kullanmayı düşünüyorum korse benim görümcem kullanmadı çok pişman oldu çevremde ki herkes kullan diyor :44:

benim annem de dedi gel diye ama ben burdaki düzenimi bozamam ya. rahat edemem yani. annem emekli zaten gelsin baksın torununa azcık. eşekk kadar oldu oğlu,:30: hala ona bakıyo

ya kızkardeşim eşinden ayrıldı o annemin yanında çocuklarıyla:5:buyuk olan yeğenim okula başladı annem yolluyor kardeşim çalışıyor:5:düşündük taşındık olmuyor ben o tarafa gidicem:27:en iyisi bu:5:doğumdan sonrada 20 gun felan kalırım bebeişe alışana kadar ne bilim:26: emzirmeyi felan öğrenene kadar böle düşünüyorum şimdilik:27:

kızlar ben çıkyorum belim çok ağrıdı biraz yatcam. iyi geceler bebişlere kendinize iyi bakın yarn görüşürüz..

ya kızkardeşim eşinden ayrıldı o annemin yanında çocuklarıyla:5:buyuk olan yeğenim okula başladı annem yolluyor kardeşim çalışıyor:5:düşündük taşındık olmuyor ben o tarafa gidicem:27:en iyisi bu:5:doğumdan sonrada 20 gun felan kalırım bebeişe alışana kadar ne bilim:26: emzirmeyi felan öğrenene kadar böle düşünüyorum şimdilik:27:

tabi senin özel nedenlerin varsa senin için de kolay olur. ama orda üzülme tamam mı kardeşine falan. hep beraber kardeşinle anneciğinle bebişi sevip mutlu olun:1:

Back
X