- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.281
ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması
yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii
bende annemin yanına gitcem inşallah doğuma. Nekadar zaman kala gitceksiniz? bana doktorum 36. haftadan itibaren burda ol dedi ama ben daha erken gidiyimdiyorum..
canım forumun başından beri birlikte olanlar var bir de benim gibi sonradan gelenler. diğerleri birbirini daha iyi tanıdığı için sohbet edebiliyolar. biz ise daha tanımaya çalışıyoruz cevap yazarak değilde okuyarak galiba
geçen iç-dış zıbın bakıyordum mağazadan bi tane beğendim ama kış bebeği için inceydi nette görsem bunu anlayamam o yüzden bakıp almak daha mantıklı geliyor bana
ben de bildiğim markalardan alıyorum nette. yoksa kalite olarak bilmek pek mümkün değil... ama dışarda da uygun şeyler var yani gezip bakmak lazım
ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması
yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii
kizlar cogu kisi calisio ve inanin pestilimiz cikiyor. bugun okulda o kadar yoruldum ki mesela. okuyorum forumu tam bisi yazicam yok mudur arar yok veli gelir yok ogrenci aglar.... kopuyorum biranda. ama sahsim adina kopuk da olsa forumda sizleri okumak keyif veriyor kendimi yalniz hissetmiyorum ballar
ya ben ucakla gidicem biraz uzak 13 saat falan sürüyo otobüsle o yüzden ucakla gitcem ucağada 30 haftadan sonra almıyorlarmış diye duydum kasımın sonunda inşallah gidicem banada çok erken geliyor doğuma 10 hafta kalıyor nereden nereye gidicen ben istanbulda sivasa
bende son ayda anneme gidicem orda doğum yapayım diorumannemin yanıma gelmesi bu sene olanaksız şans bana denk geldi bazende karamsarlığa kapılıyorum orası burası derken yolda doğurcam Rabbim hayırlıısnı versin
bende son ayda anneme gidicem orda doğum yapayım diorumannemin yanıma gelmesi bu sene olanaksız şans bana denk geldi bazende karamsarlığa kapılıyorum orası burası derken yolda doğurcam Rabbim hayırlıısnı versin
burada olanlara bir sorum olacak doğumdan sonra korse kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz
burada olanlara bir sorum olacak doğumdan sonra korse kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz
ya ben ucakla gidicem biraz uzak 13 saat falan sürüyo otobüsle o yüzden ucakla gitcem ucağada 30 haftadan sonra almıyorlarmış diye duydum kasımın sonunda inşallah gidicem banada çok erken geliyor doğuma 10 hafta kalıyor nereden nereye gidicen ben istanbulda sivasa
benim annem de dedi gel diye ama ben burdaki düzenimi bozamam ya. rahat edemem yani. annem emekli zaten gelsin baksın torununa azcık. eşekk kadar oldu oğlu,hala ona bakıyo
ya kızkardeşim eşinden ayrıldı o annemin yanında çocuklarıylabuyuk olan yeğenim okula başladı annem yolluyor kardeşim çalışıyor düşündük taşındık olmuyor ben o tarafa gidicem en iyisi bu doğumdan sonrada 20 gun felan kalırım bebeişe alışana kadar ne bilim:26: emzirmeyi felan öğrenene kadar böle düşünüyorum şimdilik
kızlar ben çıkyorum belim çok ağrıdı biraz yatcam. iyi geceler bebişlere kendinize iyi bakın yarn görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?