• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oooh ne şanslısın. benim kızım da tek bi çorap bile verenim olmadı ama ev falan almamıştık aldık ettik kendimiz..ama bu sefer hem ev kredimiz var hem ablamızın masrafları var falan o kadar almayım diyorum bakalım

hehehe olmadı bu izmir desin diye kalmış benim aklımda ama branştaşmışız onu da yeni öğrendim:))

şans benden yana dermişimm:9::9::9:SAnada kolaylıklar diliorum bende aşırıya kaçmadan buyudukce alma taraftarıyım:9:

oooh ne şanslısın. benim kızım da tek bi çorap bile verenim olmadı ama ev falan almamıştık aldık ettik kendimiz..ama bu sefer hem ev kredimiz var hem ablamızın masrafları var falan o kadar almayım diyorum bakalım
bana da kuzenim göndermiş. biz kendimiz küçükken de annem ve teyzem birbirimizin kıyafetlerini giydirmiş bize 3 yaş var aramızda. şimdi de kızlarımız:1:

hehehe olmadı bu izmir desin diye kalmış benim aklımda ama branştaşmışız onu da yeni öğrendim:))

evet ben dde yeni öğrendim:)

kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler sizlere:3:
yarın alışverişe çıkıcaz ilk kez bişeyler alıcaz bebişe gelince anlatırım sizlere ne yaptım ne ettim:9::9:

ben d çıkayım artık eşim de yanımda söylenecek az kaldı:)
iyigeceler öptüm hem sizleri hem cücüleriiiiii

haftasonu durgun olur zati burası
iyigeceleerrrrrrr:21::21::21::21:

herkese gunaydın bugunun acılısnı yapıyorum...mısfır gelecek dunden berı ugrasyrum hala da btmedı bır an once bugun gecer ınsallah

günaydın kızlar yine erkencilerdenim:) hepinize iyi haftasonları....

slm kızlar çok şükür bu haftayı da bitirdik ama ben de bittim
git gide daha çok yorulduğumu hissediyorum, hele de bu hafta
matematik öğretmeni olduğum için sürekli ayaktayım, şurayı açın okuyun
diyip oturamıyorum da :( artık bebeğim ayakta durmaktan kasıklarımın
alt tarafına baskı yapıyor ve sancı oluyor, güya ben de doğum iznim doğumdan sonraya
kalsın die 37. haftama kadar çalışacaktım daha 24. haftamda böyleysem
37. haftamda ne halde olurum düşünemiyorum :( ama doğum iznimi 32. haftamda kullanırsam bu kez
doğumdan 2 ay sonra bebeğimi bırakıp çalışmam gerekebilir
offfff kafam çok karışık, şu meclis koltuklarında oturan insansı yaratıklar
doğum iznini 24 haftaya çıkartsaydı da bizde rahatlasaydık....

aynen katılıyorum ama tasarı hala komisyonda.... görüşürlermi acep??? hergün kontrol ediorummmm

burada olanlara bir sorum olacak doğumdan sonra korse kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz

doğumdan sonra bir sorunum olmaz ise ben kullanacam.en azından karnındaki yağları daha cabuk eritmene ve içini boşaltmana yardım ediyor eğer sezeryan istiyorsan 6 ay önce iki arkadaşım doğum yaptı ve cooook kilo almışlardı şimdi korse sayesinde incecikler :9:

kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler sizlere:3:
yarın alışverişe çıkıcaz ilk kez bişeyler alıcaz bebişe gelince anlatırım sizlere ne yaptım ne ettim:9::9:

hımm cook severim alıiverişiiiii helede alınacak kıyafetler bebişlere olunca bayılıyorum valala ben ne gözüme takılıyorsa alıyorum okadar güzel şeyler varki insan aralarından seçmeye zorlanıyor sana kolay gelsin

kızlar günaydın ya herkese ayrı ayrı cevap vermek zor oluyor siz nasıl yapıyrsunuz hepsine birden cevap vermeyi bir türlü beceremedimm:(

kızlar günaydın ya herkese ayrı ayrı cevap vermek zor oluyor siz nasıl yapıyrsunuz hepsine birden cevap vermeyi bir türlü beceremedimm:(

canım alıntı ile cevaplanın yanında bi artı işareti var oraya tıklayınca bi çok cevabı seçebiliyorsun sonrada konuya cevap ver deyince hepsi önüne çıkıyor

günaydıın. biz dün ayrıntılı ultrason için bir de profesör perinatoloğa gözüktük doktorumun önerisiyle. ama doktorum kaadr tatmin etmedi beni açıkcası. pek bişey söylemedi. baktı baktı tamam herşey normal, gelişimi 1 hafta önde dedi o kadar. renkli ultrasonla da yüzüne bakacaktık ama elini yüzüne koymuştu yine oğluşum. çekmedi birtürlü göremedik. neyseki bir aksilik yoktu çok şükür. :nazar: şimdi kafayı elektirikli süt sağma pompalarına takmış durumdayım. hangisi iyidir acaba bileniniz var mı?

arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda

günaydıınnnnn

tiwinky gözünaydın her şey yolunda demiş hazine değerinde bir söz o:)

netli illa ki bir şeyler alacağız da çok abrtmayın demek istiyorlardır
penye altlar çıtçıtlı badiler yelekler bolca olması gerekiyor kaka falan taşıyor kusuyor bol bol değiştirmek gerekiyor
ama hediye de çok geliyor bir de ilk aylar inanılmaz büyüyorlar bi dengeyi tutturmak lazım yani

biz de misler gibi kahvaltımızı yaptık öğleden sonra gezmeye gideceğiz

günaydıın. biz dün ayrıntılı ultrason için bir de profesör perinatoloğa gözüktük doktorumun önerisiyle. ama doktorum kaadr tatmin etmedi beni açıkcası. pek bişey söylemedi. baktı baktı tamam herşey normal, gelişimi 1 hafta önde dedi o kadar. renkli ultrasonla da yüzüne bakacaktık ama elini yüzüne koymuştu yine oğluşum. çekmedi birtürlü göremedik. neyseki bir aksilik yoktu çok şükür. :nazar: şimdi kafayı elektirikli süt sağma pompalarına takmış durumdayım. hangisi iyidir acaba bileniniz var mı?

günaydın kızlarrrr bir aksilik olmamasına çok sevindim umarım bundan sonrada böyle devam eder bende elektrikli süt pompası alacağım int. araştırmama ve ablamın dediğine göre avent alacağım o manuelini kullanıyordu çok memnun kaldı

arkadaşlar bugün bebeğime alışveriş yapasım var tatil günümüzdeyken ama ne almalıyım bilemiyorm hastane çıkışını aldım 2 tane kadife tulum aldım çevremdeki herkes değişik bişey söylüyor ilkdoğduğunda giyemez fln diye ee bu çocuk ne giyecek doğduğunda

amannnn sen ne bakıyorsun milletin dediğine tulum çok kullanılıyormuş tulum al battaniye al havlu al çorap al ne bilim yaza tam ele avuca gelecekler yazlık cicilerini al

günaydıınnnnn

tiwinky gözünaydın her şey yolunda demiş hazine değerinde bir söz o:)

netli illa ki bir şeyler alacağız da çok abrtmayın demek istiyorlardır
penye altlar çıtçıtlı badiler yelekler bolca olması gerekiyor kaka falan taşıyor kusuyor bol bol değiştirmek gerekiyor
ama hediye de çok geliyor bir de ilk aylar inanılmaz büyüyorlar bi dengeyi tutturmak lazım yani

biz de misler gibi kahvaltımızı yaptık öğleden sonra gezmeye gideceğiz

ohhhh afiyet bal şifa olsun size bizde çalışmaya başladık kızımla öğlende eve gidip temizlik yapacağız

medele diye bi marka varmış, hem ealektrkli hem pilli kullanılabşliyomş en iyisi o dediler bana. ben de bakcaktım ama eltim ben sana veririm dedi yırttım almaktan:))

Back
X