• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377

maşallah kız sana ne kadar güzel çıkmış göbişin ben de 7 kilo aldım toplamda ama sırf üst tarafa gittiğim için göğüslerim çok şiş ve göbeğim çok çıktı tabi bi de ben 21 haftalığım daha 24 olmadım bakalım senin kadar olunca nasıl olcam.. :1:

bu da benim göbüşüm 10 gün önce ve şimdi:49:

Eklentiler

• $DSCN1283.webp
    $DSCN1283.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCN1303.webp
    $DSCN1303.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 56 kiloyla hamile kaldım 4 aylıkken 51 e düştüm şimdide 57 kiloyum :)))nasıl ama

bugun gorumcemın arkadası ıle gorustum face de dun rsmımı gormus gorumcem onun yanında 1 haftadır nolmussun oyle falan dedı, bende ruzgarda bende buyudum dedım inşallah ruzgarda buyuyodur sen kılo almıssın dıkkat et falan dedı sınır oldum , cokda rahatmıssın falan kuslar oyle soyledı dedı bende o kuslar yalan soylemıs hıcde rahat değilim 1 cocougum daha var ne kadar rahat olabılırımkı dedım
sınır oluyorum cocuk dogurmamış ınsanların cok bılıyormus gıbı ahkam kesmelerıne , ben cok rahat mısım kımse bılmez bu kız evle cocukla okulla alışverısle tek basına ugrasıyor cok sınır oldum yaaa

bugun gorumcemın arkadası ıle gorustum face de dun rsmımı gormus gorumcem onun yanında 1 haftadır nolmussun oyle falan dedı, bende ruzgarda bende buyudum dedım inşallah ruzgarda buyuyodur sen kılo almıssın dıkkat et falan dedı sınır oldum , cokda rahatmıssın falan kuslar oyle soyledı dedı bende o kuslar yalan soylemıs hıcde rahat değilim 1 cocougum daha var ne kadar rahat olabılırımkı dedım
sınır oluyorum cocuk dogurmamış ınsanların cok bılıyormus gıbı ahkam kesmelerıne , ben cok rahat mısım kımse bılmez bu kız evle cocukla okulla alışverısle tek basına ugrasıyor cok sınır oldum yaaa

ayneen aynen bende kılo alanlardanım akıl veren nutuk ceken cok oluyo bı sınır oluyokı ozaman bı hırs gelıo daha cok yıyesım gelıo nıyeyse:):)):kılo da benm bebekde benm ohh yarasınnn ıkımızedeee

ayneen aynen bende kılo alanlardanım akıl veren nutuk ceken cok oluyo bı sınır oluyokı ozaman bı hırs gelıo daha cok yıyesım gelıo nıyeyse:):)):kılo da benm bebekde benm ohh yarasınnn ıkımızedeee
evet yaaaa bırde ben zayıf olmak zorundamıyım benım bedenım benım kararım:)
sankı herkes 50 kılo olmak zorunda 29 yasındayım hayatımın 27 senesını normal kılolarda yasadım sadece 2 sene 70 li rakamların azıcık ustune cıktım normal zamanda bıle 2kılo alsam yıne mı kılo aldın dıyo ınsanlar bende yuh dıyorum o zaman onlara yaaaa!!!!!!!!!!!! insaf yani insanım ben tabıkı arada 1 kaç kılo alıp verebılırım bu geyet normal dıyesım gelıyor sonucta ben 2. cocuguna hamıle olan bırıyım tabıkı kılo almam normal ama ınsanlar bunu anlamıyor cok zayıfladıgımda da noldu hastamısın seker falanmı var sende dıyolar ben anlamıyorum bu ınsanları

kızlar kimin ne dediğine hiç aldırmayın canınızı sıkmayın aman boşverin gitsin kilolu olursun kilolusun derler zayıf olursun hastamısın çok zayıfsın derler her saça bir tarak bulurlar ben halimden memnunum diyip çekilmek kenara en iyisi:34::34::34:

canım kıyamam ya bakma sen millete.. rahatım deseydin keşke çok mutluyum çok rahatım deseydin uyuz olurum böylelerine...Boşver Sen biz bile biliyoruz ne kadar koşturuyosun. maşallah herşeye de dört dörtlük yetişiyosun.kendi beceremiyosa kıskanmıştır:19:

son bir ay icinde kilo aldim oda 4 kiilo bence cok fazla bir aya icin hep evdeyim hic gezmiyorum ondanmi olabilir ama gobegim kucuck 4 aylik gibi

herkese iyi akşamlar bugün bebişimle renkli dobblere girdik. Allaha şükür doktor amcamız inceledi ve herşey yolunda dedi. Ama net bi görüntü göremedik. bi de benim kendi doktorum baktı radyoloji uzmanı falan değil. kısa da sürdü. gerçi doktoruma güveniyorum ama yinede kafam karıştı sizlerinki nasıldı

canım kıyamam ya bakma sen millete.. rahatım deseydin keşke çok mutluyum çok rahatım deseydin uyuz olurum böylelerine...Boşver Sen biz bile biliyoruz ne kadar koşturuyosun. maşallah herşeye de dört dörtlük yetişiyosun.kendi beceremiyosa kıskanmıştır:19:
ah canım bunu soyleyen 45 yasında hıc evlenmemış bırı sorunda orda galıba anlayamıyor ıste

amaaan bi kilo muhabbeti almış başını gitmiş. alınan kilonun bebeğe ve anneye bi zararı yoksa önemide yok bence. hergün düzenli olarak yemeğe çalıştıklarımızı düşününce kilo almamak mümkün değil.

Kızlaarr selaamm :3:..misafirlerimiz gitti ama çok yorulduk biiz.hamile hamile hizmet etmek ne zor şeymiş ya.kıpırdamaya canım istemiyo tek ben mi böyleyim herkes böyle mi?

Back
X