• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
BEEEEEEEEN..!!!...Magvital alıcan çıkış sölemesi ayıp yumuşasın diye..Birde Bepanten Merhem sürücen temiz tutcen...Popişi bebiş ıslak havluları varya Primanın onla sil...İlerisi benim gibi hamilelikten sonra Lazer ilen ameliyat canım..:50:

O çatlak içerden yol yapmış bende bacağımdan yani baldırımdan yol yaptı kanal yanii kan dolup şişiyo ve iltahap akıtıyoo aman dikkat senin o ka ilerlemesin !!

canım ben emin değilim ki dr. a falan da gitmedim ama belirtileri bunlar mıdır? yoksa benimkiler gebelikle ilgili şikayetler midir acaba? önce bunun fissür olup olmadığını öğrenmem lazım yani ama dediğim gibi tuvalette zorlanmama rağmen çatlayacak gibi oluyor çıkış bölgesi göbeğime doğru sancı yayılıyor çatlayacak gibi olup kalkıyorum... ay şmdi tedavi olmaz herlde gitsem de ben gebelikten sonra mı gideyim bir baktırayım kime gidiliyor bu bölge için :) ay hiç bilmiyorum utanırım yahu....

Geçmiş olsun canım. Benim kaynımda vardı. O genel cerraha gitti tedavi gördü belki senin hamileliktendir.

Geçmiş olsun canım. Benim kaynımda vardı. O genel cerraha gitti tedavi gördü belki senin hamileliktendir.

tatlım geçmiş olsun anneminde vardı hamilelikte oluşmuş ameliyat oldu cok şükür iyi
kısa bir ameliyat ordaki sinirler alınıyormuş

canım ben emin değilim ki dr. a falan da gitmedim ama belirtileri bunlar mıdır? yoksa benimkiler gebelikle ilgili şikayetler midir acaba? önce bunun fissür olup olmadığını öğrenmem lazım yani ama dediğim gibi tuvalette zorlanmama rağmen çatlayacak gibi oluyor çıkış bölgesi göbeğime doğru sancı yayılıyor çatlayacak gibi olup kalkıyorum... ay şmdi tedavi olmaz herlde gitsem de ben gebelikten sonra mı gideyim bir baktırayım kime gidiliyor bu bölge için :) ay hiç bilmiyorum utanırım yahu....

Gerel cerrahiye didiyon canım.Ay ben adamı deli ettim bakarkene...hahahaha.
Şu an çatlakdır canım O Fissür değil...Çatlak şiştiği için zorlanma ve sancı yapıyor.
Sonrada doğum doktoruma anlattım...Aynı şikayetleri Bepanten merhem sürebilirsin bir tek dedi birde kağıt kullanma orayı temiz tut dedi.Kağıtda tahriş etmesin diye bebiş ıslak temizleme mendili ile sil daha iyi oluyo.
Birde tekrarlamaması için magnezyumu günde 2 kereye çıkardı sabah akşama.Kabızlık tetikliyo yada zorlama bu çatlakçıkları adamı perişan ediyooo.
Hamilelikten oluyor aynen bu arada..Demir ilacı baş sebebi hamilelikle birlikte.
Şimdi senin dediğin şikayetler bende yok fekat nur topu gibim fissürüm var:27::27: hahaha...:49:
Fissür maalesef daha ileri safhası dediğin gibi onun ancak tedavisini bebişi doğurduktan sonra yapabiliyorlar canım...:43:
Narkoz yada kısmı uyuşturma yapılmıyor bebişi doğurmadan.

Senin daha başı Çatlak yanee..onun için dikkat et kendine canım:nazar:

Son düzenleme:
tatlım geçmiş olsun anneminde vardı hamilelikte oluşmuş ameliyat oldu cok şükür iyi
kısa bir ameliyat ordaki sinirler alınıyormuş

Ayneen Nehircim dediğin gibi genel cerrahi yapıyor bu işi fekat Bu işin uzmanı Uludağ Ünvr.Tıp damış.
LAzer ile kesin çözüm dediler bana...Bu yüzden sezaryan olcemişim sonrada lazerle o çatlakı yane fissürü kurutceklermiş 1-2 günde de zımba yapceklermiş.
Oy anam anam popişlerimiz !!!:27::27:

Son düzenleme:
slm canlar, nasılsınız pek gıremıorum buara doktor erken dogum olabılır deyıncekayınvaldemler seferber oldu eksıklerı tamamladık kosusturmaca gelen gıden tam acıorum nasılsınız yazıorum kapı calınca, dırek kapatıyorum :( herkes ıyı ınsallah?

Gerel cerrahiye didiyon canım.Ay ben adamı deli ettim bakarkene...hahahaha.
Şu an çatlakdır canım O Fissür değil...Çatlak şiştiği için zorlanma ve sancı yapıyor.
Sonrada doğum doktoruma anlattım...Aynı şikayetleri Bepanten merhem sürebilirsin bir tek dedi birde kağıt kullanma orayı temiz tut dedi.Kağıtda tahriş etmesin diye bebiş ıslak temizleme mendili ile sil daha iyi oluyo.
Birde tekrarlamaması için magnezyumu günde 2 kereye çıkardı sabah akşama.Kabızlık tetikliyo yada zorlama bu çatlakçıkları adamı perişan ediyooo.
Hamilelikten oluyor aynen bu arada..Demir ilacı baş sebebi hamilelikle birlikte.
Şimdi senin dediğin şikayetler bende yok fekat nur topu gibim fissürüm var:27::27: hahaha...:49:
Fissür maalesef daha ileri safhası dediğin gibi onun ancak tedavisini bebişi doğurduktan sonra yapabiliyorlar canım...:43:
Narkoz yada kısmı uyuşturma yapılmıyor bebişi doğurmadan.

Senin daha başı Çatlak yanee..onun için dikkat et kendine canım:nazar:

o zaman benim şuanda dr a falan gitmeme gerek yok doğumdan sonra giderim. ya kabız değilim allahtan olsam giderdim ama normal tuvaletim sadece çıkarken çatlıyor kesiliyor gibi oluyor biraz uğraştırıyor. sancı da olsa zorlamadan birazcık yapıp kalkıyorum yetiyor bana... kasık ağrım da ondan mıdır bilemem. gittiğimde kadın doğumcuma söyleyeyim mi şimdi bu durumu böyle böyle çatlak falan olabilir mi diye????? ne yapabilir ki.. kreme gerek yok ya, yani oranın yumuşamasına gerek yok,i kabız değilim çünkü... söyleyeyim mi... ne yapar

selammmmmm
biz kızımın kreş kahvaltısına gittik geldik
çok eğlendi biz de yorulduk:)

çatlakları falan ihmal etmeyin arkadaşlar ilerlemesin valla..

dün gece bebişime bakacak teyzemizle anlaştık
tee ağustosta başlayacak ama şimdiden netleştirdik her şeyi:)))
arkadaşımın 2 çocuğunu büyüttü 6 yıl boyunca ve çocuklar şu an ona bayılıyor hala kocaman olsalar bile
çok temiz bi aile nasıl içimize sindi anlatamam umarım şansımız böyle devam eder
kızımın bakıcısı da çok iyiydi annem kayınvaldem baksa öyle içime sinmez diyecek kadar, aynı şans bunda da olur inşallah
olmadık insana bırakılacak bir şey değil ki bu evlat..

ama iyi bir bakıcı varsa senin kurallarına göre büyüyor çocuk iyi oluyor.

slm canlar, nasılsınız pek gıremıorum buara doktor erken dogum olabılır deyıncekayınvaldemler seferber oldu eksıklerı tamamladık kosusturmaca gelen gıden tam acıorum nasılsınız yazıorum kapı calınca, dırek kapatıyorum :( herkes ıyı ınsallah?

aman alllah korusun ya bol bol dinlen inşallah bebişin zamanında doğar :9:
ohh cicişlerini tamamladın allahım ii günlerde giyinsinnn inşallahhh

Ayneen Nehircim dediğin gibi genel cerrahi yapıyor bu işi fekat Bu işin uzmanı Uludağ Ünvr.Tıp damış.
LAzer ile kesin çözüm dediler bana...Bu yüzden sezaryan olcemişim sonrada lazerle o çatlakı yane fissürü kurutceklermiş 1-2 günde de zımba yapceklermiş.
Oy anam anam popişlerimiz !!!:27::27:

geçmiş olsun ya inşallah popişlerini fazla uğraştırmazlar :9:

aman alllah korusun ya bol bol dinlen inşallah bebişin zamanında doğar :9:
ohh cicişlerini tamamladın allahım ii günlerde giyinsinnn inşallahhh

geçmiş olsun ya inşallah popişlerini fazla uğraştırmazlar :9:

pek yormuyorum kendımı ama, sankı ıyıce agırlastım ya ayak tırnaklarımı keserken bıle mafım yanı, sızler nasılsınız cabuk yorulma agırlasma hıssı olan var mı? ınsallah canm,ya dunya sey alındı bıkez daha taktır ettım kaynanamı hıc mudahale etmedı gorevlıye a dan z ye ne begenırse ekle dedı cokk sevındım :):16: Rabbım gıydırmeyı nasıp etsın.

Herkese Merhabalar:3::3:

O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktım:27::27:Dün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de:9:iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum:27::27:
Neyse sanki bebek kıyafetleri cennetiydi yok yoktu:9::9:
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldım:9:ayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken:9::9:
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldım:23:sizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki:9:BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani:9:Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş:9:bakalım denicez ilerde:9:renginide pembe aldım:9::9:fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi:27:

şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm:37::37:

O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktım:27::27:Dün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de:9:iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum:27::27:
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldım:9:ayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken:9::9:
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldım:23:sizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki:9:BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani:9:Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş:9:bakalım denicez ilerde:9:renginide pembe aldım:9::9:fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi:27:

şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm:37::37:
ıyı gunlerde kullan cnm, ınsallah. Alısverıs benımde bıttıgım nokta hersey cook guzel:21:

triptofannnnnnnnnnnn nerdesin sennnnnn geçenlerde diorduk ki görünmüyor nerelerdeeeee bu kızzzz:26::26::26::26::26::26:

amin saol canım:16:valla dur demek gerek az bişeyler alıcaz derken bir sürü şey almışız:9::9:eşim dio tamam artık yeter:27:

bende bıkac bısey almıstım,ekledım de onları ama doktor belkı erken dogum olabılır deyınce esım haber verdı kaynanamlara, cıktık alısverıse tek bı magazaya gırdık ordan aldık ama cok yoruldum herseyın aradan cıkması ıyı oldu ben zaten ılerleyen aylarda gezebılcegımı dusunmuyorum :( sımdı sadece kendı pıjamalarım eksıklerım kaldı,onlardada o kadar cesıt var kı secmek cok zor bıde kac takım almak gerekır kı??

merhaba ben aslinda calismiyorum 4 ay oldu isden cikali ama dün bir arkadasim önemli isi vardi onun yerine ise gittim saat 3den 8e kadar hep oturdum kasada belim cok agriyordu aksamda eve geldim tuvalete gittim peeceteyle sildigimde cok az bisin kahve rengi leke vardi. bu sabah banyo yaptim demin tuvalete gittim yine var sadece silerken var ama, kan degil kahve rengi bisey bide benim placenta ön tarafdaydi ondandir diye düsünüyorum cünkü öncedende oluyordu doktora gittigimde placenta ön tarafda oldugu icin leke oluyor suanda acaba gitsemi doktora gitmesemi diye düsünüyom cok pismanim keske gitmeseydim iyilik yapiyim dedim olan bana oldu. bide bu 3 gündür burnum kaniyor normalmi acaba???? 21. haftamdayim
bide cuma gecesi ilk defa bebegimi hiss etim tekme degildi ama hareketleriydi asagi tarfada hissediyorrdum cok güzel biseydi ama ondan sonra yine hic hiss etmedim bu beni dahada korkutuyor daha gecen hafta doktora gittim hersey iyidi 3 hafta var bidaki kontrole

Son düzenleme:
merhaba ben aslinda calismiyorum 4 ay oldu isden cikali ama dün bir arkadasim önemli isi vardi onun yerine ise gittim saat 3den 8e kadar hep oturdum kasada belim cok agriyordu aksamda eve geldim tuvalete gittim peeceteyle sildigimde cok az bisin kahve rengi leke vardi. bu sabah banyo yaptim demin tuvalete gittim yine var sadece silerken var ama, kan degil kahve rengi bisey bide benim placenta ön tarafdaydi ondandir diye düsünüyorum cünkü öncedende oluyordu doktora gittigimde placenta ön tarafda oldugu icin leke oluyor suanda acaba gitsemi doktora gitmesemi diye düsünüyom cok pismanim keske gitmeseydim iyilik yapiyim dedim olan bana oldu. bide bu 3 gündür burnum kaniyor normalmi acaba???? 21. haftamdayim
bide cuma gecesi ilk defa bebegimi hiss etim tekme degildi ama hareketleriydi asagi tarfada hissediyorrdum cok güzel biseydi ama ondan sonra yine hic hiss etmedim bu beni dahada korkutuyor daha gecen hafta doktora gittim hersey iyidi 3 hafta var bidaki kontrole

canım bence doktorunu ara yine de. 3 haftayı acaba böylemi acaba şöylemi diye geçirmektense gidip önlemini al. yaşayacağın streste bebişini olumsuz etkileyecek. benim başımdan bir sürü kanama geçti haftada bi doktordaydım

ohhh yarasın gülegüle kullanın cicişlerinizi bende istanbuldayım anadolu yakasında ama havuzlu hana gitmeyi gözüm yemiyor kesin pestilim çıkar. dün bi mağaza dolaşayım dedim yarım saatte çıkamadım :37:

canım herşey gönlünce ve yolunda gider inşallah. ne güzel el birliğiyle halletmişsiniz biz daha hazırlıkta yolun başındayız. sağlıklı günlerde kullanın aldıklarınızı

nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor:9::9:
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya:9:
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar

Back
X