- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.401
sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377
sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377
evetttttt 11 kılya dogru emın adımlarla gıdıyorum ama neyseki 108 gunum falan kaldııııı:) aynı benım gobegımden senınkıde:)sanırım rekor bende..13 kilo aldım..yanlış hatırlamıyorsam meltem de fena değil...aha bu da göbişim.Eki Görüntüle 532377
bu da benim göbüşüm 10 gün önce ve şimdi
ne güzel aynı ben hiç göbüş yok bana nerde bu bebek diye dalga geciyorlar
daha çok şişmanlamış gibi duruyorum ama:26:[/Qb
öyle bende aynyım beş kilo aldım ama hiç hamile gibi durmuyorummm fiziğimiz güzelleşiyor git gide hehhehehehehfazla göbüşümüz büyümeden kucağımıza alacğız bebişlerimizi
bugun gorumcemın arkadası ıle gorustum face de dun rsmımı gormus gorumcem onun yanında 1 haftadır nolmussun oyle falan dedı, bende ruzgarda bende buyudum dedım inşallah ruzgarda buyuyodur sen kılo almıssın dıkkat et falan dedı sınır oldum , cokda rahatmıssın falan kuslar oyle soyledı dedı bende o kuslar yalan soylemıs hıcde rahat değilim 1 cocougum daha var ne kadar rahat olabılırımkı dedım
sınır oluyorum cocuk dogurmamış ınsanların cok bılıyormus gıbı ahkam kesmelerıne , ben cok rahat mısım kımse bılmez bu kız evle cocukla okulla alışverısle tek basına ugrasıyor cok sınır oldum yaaa
evet yaaaa bırde ben zayıf olmak zorundamıyım benım bedenım benım kararım:)ayneen aynen bende kılo alanlardanım akıl veren nutuk ceken cok oluyo bı sınır oluyokı ozaman bı hırs gelıo daha cok yıyesım gelıo nıyeyse:):)):kılo da benm bebekde benm ohh yarasınnn ıkımızedeee
bugun gorumcemın arkadası ıle gorustum face de dun rsmımı gormus gorumcem onun yanında 1 haftadır nolmussun oyle falan dedı, bende ruzgarda bende buyudum dedım inşallah ruzgarda buyuyodur sen kılo almıssın dıkkat et falan dedı sınır oldum , cokda rahatmıssın falan kuslar oyle soyledı dedı bende o kuslar yalan soylemıs hıcde rahat değilim 1 cocougum daha var ne kadar rahat olabılırımkı dedım
sınır oluyorum cocuk dogurmamış ınsanların cok bılıyormus gıbı ahkam kesmelerıne , ben cok rahat mısım kımse bılmez bu kız evle cocukla okulla alışverısle tek basına ugrasıyor cok sınır oldum yaaa
ah canım bunu soyleyen 45 yasında hıc evlenmemış bırı sorunda orda galıba anlayamıyor ıstecanım kıyamam ya bakma sen millete.. rahatım deseydin keşke çok mutluyum çok rahatım deseydin uyuz olurum böylelerine...Boşver Sen biz bile biliyoruz ne kadar koşturuyosun. maşallah herşeye de dört dörtlük yetişiyosun.kendi beceremiyosa kıskanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?