2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlaarr selaamm ..misafirlerimiz gitti ama çok yorulduk biiz.hamile hamile hizmet etmek ne zor şeymiş ya.kıpırdamaya canım istemiyo tek ben mi böyleyim herkes böyle mi?
bende oğlusu kursa bırakınca 2 bucuk saat boş vaktım vardı alsancagı talan ettım haftaya ıstanbula gıdıyorum hem kendıme bıseyler alayım hemde oğlusa bayramlık alayım dıye cokkkk yoruldum

bende oğlusu kursa bırakınca 2 bucuk saat boş vaktım vardı alsancagı talan ettım haftaya ıstanbula gıdıyorum hem kendıme bıseyler alayım hemde oğlusa bayramlık alayım dıye cokkkk yoruldum

İstanbulda nereye geliceksin?benimde kendime bişiler almam lazım ama bi türlü fırsat bulamadım ya gerçi ne alıcağımada karar veremedim

İstanbulda nereye geliceksin?benimde kendime bişiler almam lazım ama bi türlü fırsat bulamadım ya gerçi ne alıcağımada karar veremedim
fatıhte arkadaslar oraya gelıcem cumartesı gelıp arıfe donucem
valla ben kendıme bıle alamadım koton begendım 1 2 bısey gobekten xlarge lara baktım bu sefer omuzlar buyuk geıyor largelarıda sımdı alsam otekı ay gobekten kasacak

Ben bi kaç bişii beğendim netten ama ince alsam üşüyebilirim kalın alsam terliyebilirim giyemem diye kaldı öle yarın bakıcam yada hafta içi inşallah..Fatihte alış veriş için bissürü mağaza var hamile cicileri satan yerlerde varmış kayınvalidem söyledi ama oraya da gidemedim..

Kızlar hepinize iyi geceler yorgunluktan bayılmak üzereyim bugün öğlene kadar uyumak isiyorum tabi son bi kaç gündür kızım sabah 6 da uyanıyo ve uyutmuyo beni umarım bu sabah annesine acır uyur ve benide uyutur

bugun çarsıya gıttım gıtmısken kocamın yanınada uğradım bı gece önce eksık kalan lısteyı hazırlamıstık yanına gıttığimde gıt hepsını al dedi:)aaaadedım sımdımı sonucta alcaz hade al dedıı gittiim bebısımın bakım banyo vs eksıklerınıde tammladımmm veeeeeeeeeeee artık alacak tek şeyım şampuan ve pişik kremı kaldı:)offff 3 ayy hıc bısı almadan duramamkı ben yaaaa cokmuacele ettkkk acepp

cnm nerden aldin?ben sadece hastane cikisi aldim ve onu da sirf almak icin. cok pahali hersey. bi de korkuyorum bekle diorum kendime. ama aralik ortasi gibi herseyini almayi planliyorum oglumun

Kızlar ya benim 1 haftadır tuvalete gittiğimde söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapmaya başladığımda makatımdan bir ağrı sancı başlıyor karnıma doğru söylemesi ayıp geri çekiyorum kalkıyorum hemen yapamıyorum... Kabız da değilim aslında ishal bile sayılırım yani... Internetten baktım fissür diye bir hastalık varmış, makat çatlağı yani... Sanki aramızda bu rahatsızlıktan olan vardı. Kimdi o :))) böyle bişey olailir mi acaba???? Bu ne yaaaa :) eşim diyor a.... G.... Dağıttın bu ne :)))))))))) töbe töbe.....

cok bılgım yok canm ama benm bebek hareket ederken bazen cok afedersın popomun delıgı oynuodu kafama takıldı netten baktım bakarken orya baskı olabılecegı ıle ılgılı seyler okudum belkı obaskıdan kaynaklı agrı sancıdır

gunaydın ıyı pazarlar benımde mısafırlerım gelıcek azıcık temızlık yapayım

gunaydınn ben dun atlattım bugun rahatımmm kolay gelsn sanaaa

herkese tünaydın :)
dün arkamdan dönen muhabbetleri okudum da :) kimdi onu söyleyen hatırlamıyorum ama zayıf olup da su anki kilosunu kabullenemeyen bayan cogunlukta sözüne katılıyorum kesinlikle
meltem abla kolay gelsin :) maşaallahın var yine sabah sabah :) senin muhallebili kadayıftan yapıorum bugun kayınvalidemlere götrcem bakalım begencekler mi :)
sevtap ben bilmiorum canım öyle bişey ilk kez duydum :/ çok geçmiş olsn

moralim cook bozuk yarın renli usgmiz var babamız çarşamba gününden beri şehir dışında hergün yeni bir işi cıkıyor hergün geliyor adanaya yaaaa annle git diyor sanki ben bu cocuğu annemle yaptımm offfffffffff ben onun yanımda olmasını istiyordum zaten bebğimin kalbinde sorun var diyorlar onun yanımda olmasını cook istiyorumm

üzülme canım doktora anlat durumu birkaç gün erteletirsin olmaz mı öyle? eşinin işi belli olunca arasın bir iki gün önceden araya sıkıştırırlar seni

BEEEEEEEEN..!!!...Magvital alıcan çıkış sölemesi ayıp yumuşasın diye..Birde Bepanten Merhem sürücen temiz tutcen...Popişi bebiş ıslak havluları varya Primanın onla sil...İlerisi benim gibi hamilelikten sonra Lazer ilen ameliyat canım..

O çatlak içerden yol yapmış bende bacağımdan yani baldırımdan yol yaptı kanal yanii kan dolup şişiyo ve iltahap akıtıyoo aman dikkat senin o ka ilerlemesin !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…