- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.421
bende oğlusu kursa bırakınca 2 bucuk saat boş vaktım vardı alsancagı talan ettım haftaya ıstanbula gıdıyorum hem kendıme bıseyler alayım hemde oğlusa bayramlık alayım dıye cokkkk yoruldumKızlaarr selaamm..misafirlerimiz gitti ama çok yorulduk biiz.hamile hamile hizmet etmek ne zor şeymiş ya.kıpırdamaya canım istemiyo tek ben mi böyleyim herkes böyle mi?
bende oğlusu kursa bırakınca 2 bucuk saat boş vaktım vardı alsancagı talan ettım haftaya ıstanbula gıdıyorum hem kendıme bıseyler alayım hemde oğlusa bayramlık alayım dıye cokkkk yoruldum
fatıhte arkadaslar oraya gelıcem cumartesı gelıp arıfe donucemİstanbulda nereye geliceksin?benimde kendime bişiler almam lazım ama bi türlü fırsat bulamadım ya gerçi ne alıcağımada karar veremedim
fatıhte arkadaslar oraya gelıcem cumartesı gelıp arıfe donucem
valla ben kendıme bıle alamadım koton begendım 1 2 bısey gobekten xlarge lara baktım bu sefer omuzlar buyuk geıyor largelarıda sımdı alsam otekı ay gobekten kasacak
cnm nerden aldin?ben sadece hastane cikisi aldim ve onu da sirf almak icin. cok pahali hersey. bi de korkuyorum bekle diorum kendime. ama aralik ortasi gibi herseyini almayi planliyorum oglumunbugun çarsıya gıttım gıtmısken kocamın yanınada uğradım bı gece önce eksık kalan lısteyı hazırlamıstık yanına gıttığimde gıt hepsını al dedi:)aaaadedım sımdımı sonucta alcaz hade al dedıı gittiim bebısımın bakım banyo vs eksıklerınıde tammladımmm veeeeeeeeeeee artık alacak tek şeyım şampuan ve pişik kremı kaldı:)offff 3 ayy hıc bısı almadan duramamkı ben yaaaa cokmuacele ettkkk acepp
Kızlar ya benim 1 haftadır tuvalete gittiğimde söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapmaya başladığımda makatımdan bir ağrı sancı başlıyor karnıma doğru söylemesi ayıp geri çekiyorum kalkıyorum hemen yapamıyorum... Kabız da değilim aslında ishal bile sayılırım yani... Internetten baktım fissür diye bir hastalık varmış, makat çatlağı yani... Sanki aramızda bu rahatsızlıktan olan vardı. Kimdi o :))) böyle bişey olailir mi acaba???? Bu ne yaaaa :) eşim diyor a.... G.... Dağıttın bu ne :)))))))))) töbe töbe.....
gunaydın ıyı pazarlar benımde mısafırlerım gelıcek azıcık temızlık yapayım
moralim cook bozuk yarın renli usgmiz var babamız çarşamba gününden beri şehir dışında hergün yeni bir işi cıkıyor hergün geliyor adanayayaaaa annle git diyor sanki ben bu cocuğu annemle yaptımm offfffffffff ben onun yanımda olmasını istiyordum zaten bebğimin kalbinde sorun var diyorlar onun yanımda olmasını cook istiyorumm
Kızlar ya benim 1 haftadır tuvalete gittiğimde söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapmaya başladığımda makatımdan bir ağrı sancı başlıyor karnıma doğru söylemesi ayıp geri çekiyorum kalkıyorum hemen yapamıyorum... Kabız da değilim aslında ishal bile sayılırım yani... Internetten baktım fissür diye bir hastalık varmış, makat çatlağı yani... Sanki aramızda bu rahatsızlıktan olan vardı. Kimdi o :))) böyle bişey olailir mi acaba???? Bu ne yaaaa :) eşim diyor a.... G.... Dağıttın bu ne :)))))))))) töbe töbe.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?