• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ben emin değilim ki dr. a falan da gitmedim ama belirtileri bunlar mıdır? yoksa benimkiler gebelikle ilgili şikayetler midir acaba? önce bunun fissür olup olmadığını öğrenmem lazım yani ama dediğim gibi tuvalette zorlanmama rağmen çatlayacak gibi oluyor çıkış bölgesi göbeğime doğru sancı yayılıyor çatlayacak gibi olup kalkıyorum... ay şmdi tedavi olmaz herlde gitsem de ben gebelikten sonra mı gideyim bir baktırayım kime gidiliyor bu bölge için :) ay hiç bilmiyorum utanırım yahu....

canım çooook geçmiş olsunnn
benım görümcemin görümcesinde de böyle bir sıkıntı olmuştu 8-9 haftalık falandı
fissür mü basur mu bilemeyeceğim ama makattan ameliyet etmişlerdi gebeyken
ama bizim gebelikler ilerledi bilemiyorum

canım bence doktorunu ara yine de. 3 haftayı acaba böylemi acaba şöylemi diye geçirmektense gidip önlemini al. yaşayacağın streste bebişini olumsuz etkileyecek. benim başımdan bir sürü kanama geçti haftada bi doktordaydım

bu hamileligindemi cnm? kanamalar nicidi peki? korkuyorum süreklide doktora gitmk istemiyorum cok gittim bu hamileligude

seda ve berrak güle güle kullanın aldıklarınızı mutlulukla giydirmek nasip olsun inşallah
amin canım heo beraber:9:
canım bence doktorunu ara yine de. 3 haftayı acaba böylemi acaba şöylemi diye geçirmektense gidip önlemini al. yaşayacağın streste bebişini olumsuz etkileyecek. benim başımdan bir sürü kanama geçti haftada bi doktordaydım

ohhh yarasın gülegüle kullanın cicişlerinizi bende istanbuldayım anadolu yakasında ama havuzlu hana gitmeyi gözüm yemiyor kesin pestilim çıkar. dün bi mağaza dolaşayım dedim yarım saatte çıkamadım :37:

canım herşey gönlünce ve yolunda gider inşallah. ne güzel el birliğiyle halletmişsiniz biz daha hazırlıkta yolun başındayız. sağlıklı günlerde kullanın aldıklarınızı
saol canım...bencede gelme o tarafta bak mafolursun:27:

nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor:9::9:
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya:9:
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar

ben öyle özel deterjan kullanmak istemiyorum dikkat ettikce hassas oluyorlar bizim kullandığımız deterjanlarla yıkarım:27:

bu hamileligindemi cnm? kanamalar nicidi peki? korkuyorum süreklide doktora gitmk istemiyorum cok gittim bu hamileligude[/QUOTE]

evet bu hamileliğimde bi nedeni yoktu. bebekle ilgili değildi. rahim içinde bebekten uzakta üç kere kanama geçirdim. tabi düşük riski teşhisi ve 2 ay istirahat ama allaha şükür iki aydır bi sorun yok. bende çok doktora gittim herkes ayda bi giderken ben haftada bi gittim 1-1.5 ay boyunca mecbur kalınca gidiyoruz herşey bebeklerimizin sağlığı için içini ferah tut canım

nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor:9::9:
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya:9:
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar

bebek şampuanı varmış kıyafetleri yıkamak için yumuşatıyormuş ama fazla bir farkı olmuyormuş ben normal deterjanla ve yumuşatıcıyla yıkayacammm canımmm

aman kızlar hem kimyasal hem de alerjiş açısından deterjan ve yumuşatıcıdan uzak durun
yumuşatıcı artık kendimize bile kullanmıyorum ben çok zararlıymış

hacı şakir sabun tozu ile 2 yıl yıkadım kızımın çamaşırlarını çift durulama da yaptım tersten yıkayıp ütüledim
hala da öyle yapıyorum ama normal deterjan kullanıyorum
bunda da öyle yapacağım
deterjan kadar leke çıkaramıyor tabi kimyasal olmadığı için ama mis gibi temizliyor yine de

iyi akşamlar fıstıklar
ya eşiyle alışverişe gidenlere cok imreniyorum ya valla aferin eşlerinize ne güzel herseyi birlkte hallediyosunuz..:nazar::nazar:güle güle giysin minikleriniz inşşş:16: resimleri de ekleyin de görelim
ben bikaç şey aldım ama hep tek başıma benle gelmedi hiç. onunla gitmeye niyetlendim 3 sefer, hepsinde de mırın kırın etti hiç bi heves yok adamda. benimde moralimi bozdu sadece 3ünde de bişey almadan geldim. madem söyleniceksin hiç cıkmayalım alışverişe o zaman dimi ama :57: zaten bu sebepten kaçgündür tavırlıyım dünde gelmiş karnımı öpüp oğlum anne bana kızmış filan diyo zalak hevesimi kursağımda bırakma bari:19:

bu bebiş kıyafetlerini elde yıkamıcaz demi yoksa ben sırf onun için birini tutmak zorunda kalırım :1::1: çok üşenirim öle şeylere valla.:52:

oy kuzum nasıl tekmeliyor bir oraya vuruyor taaakkk bir buraya vuruyor taaak... izliyorum böyle şişirişini... çok komik... oy yerim ben onun o vuran kafasını ayaklarını... çıksa da kemirsem ısırsam o çöp parmaklarını :))))) kuşum beniiiimmmm... :))) anaaammm böyle konuşuyom da kıçım ağriyyyyy :))))))) valla allahtan fazla ağrımıyor... ya bir de kızlar ben dün idrar tahlili yapmıştım ya araya cumartesi pazar girdi eşimle salı günü göstereceğiz ancak... o zamana kadar bir sorun olmaz di mi az bakteri lökosit 5-6 falan çıkmıştı sanırım enfeksiyon var... 2 3 günden bişey olmaz di mi bol bol su içiyorum ay nasıl tuvaletim geliyor offfff... kasıklarım ağrıyor ama kıçımdan dolayı mı ağrıyor çözemedim... yoksa bu enfeksiyondann mı acep... offf dr a gidince dicem napim utanmıcam... dr. da ne varsa bunda mevcut diyecek... başıma gelemeyen kalmadı yahu :)))) bir kıçım eksikti o da tamamm :))):27:

Slm kizlar. Kocisle pazar gezmesi yapiyoz sonunda ohh. Eve tikilip kalmistim. Hava da cok guzel. Annemi babami bile girdum bugun bi nikaha gitmistik. İyi geldi yaa. Sizde ne var ne yok?

Herkese Merhabalar:3::3:

O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktım:27::27:Dün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de:9:iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum:27::27:
Neyse sanki bebek kıyafetleri cennetiydi yok yoktu:9::9:
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldım:9:ayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken:9::9:
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldım:23:sizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki:9:BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani:9:Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş:9:bakalım denicez ilerde:9:renginide pembe aldım:9::9:fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi:27:

şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm:37::37:

Bebegin de sen de gule gule giy ins:) Ben de havuzlu Hana gitmeyi dusunuyorum. Senin aldigin yer en alt katta dedikleri yer mi. Kac lira harcadin.

cnm nerden aldin?ben sadece hastane cikisi aldim ve onu da sirf almak icin. cok pahali hersey. bi de korkuyorum bekle diorum kendime. ama aralik ortasi gibi herseyini almayi planliyorum oglumun

cnm ben bursadayım bebecıler çarsısı var bellı bı yerden almadım gezdım bırını bı yerden bırını bı yerden aldım.wallaabende aldım sımdı pişman gıbıyım bu gun bıraz sancım oldu cok korktum herseyın hayırlısı ıyı dusunelım iyiolsun.

slm kızlar nabıonuz be yaa
ben iki gündür o kadar yoğunum ki yeni oturdum diyebilirim
hafta içi çalışınca temizlikti alışverişti misafirdi hep haftasonuna
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
ama iki gündür hareketlerini daha az hisseder oldum çok korkuyorum:14::14::14:
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak
offfffff fenalardayım yani :(:(:(:(:(

iyi akşamlar fıstıklar
ya eşiyle alışverişe gidenlere cok imreniyorum ya valla aferin eşlerinize ne güzel herseyi birlkte hallediyosunuz..:nazar::nazar:güle güle giysin minikleriniz inşşş:16: resimleri de ekleyin de görelim
ben bikaç şey aldım ama hep tek başıma benle gelmedi hiç. onunla gitmeye niyetlendim 3 sefer, hepsinde de mırın kırın etti hiç bi heves yok adamda. benimde moralimi bozdu sadece 3ünde de bişey almadan geldim. madem söyleniceksin hiç cıkmayalım alışverişe o zaman dimi ama :57: zaten bu sebepten kaçgündür tavırlıyım dünde gelmiş karnımı öpüp oğlum anne bana kızmış filan diyo zalak hevesimi kursağımda bırakma bari:19:

bu bebiş kıyafetlerini elde yıkamıcaz demi yoksa ben sırf onun için birini tutmak zorunda kalırım :1::1: çok üşenirim öle şeylere valla.:52:
teşekkurler canım...evet eşim mutlaka gelir benim birde parayı o ödüyor o yuzden gelmesini bende istedim:9:saten beni yalnız oralara yollamaz birisi çarpar karnıma die:27:seninkide gider inş. dur bakalım:9:
Bebegin de sen de gule gule giy ins:) Ben de havuzlu Hana gitmeyi dusunuyorum. Senin aldigin yer en alt katta dedikleri yer mi. Kac lira harcadin.
hemen girişte sağda mesela aldığım lohusa kıyafetcisi:27:anlarsın saten kalabalık orası:27:birde hastane çıkışlarında gaye die bir marka vardı peşin 50 dedi malıda çok guzeldi tavsiye ederim:34:valla biz ordan burdan 450 ye yakın para harcadık:27:şunuda söleyim peşin olursa daha indirimli kredi kartı olursa fark koyuyorlar üstüne:27:o kadar şey aldım alt açma örtüsünü unutmuşum:9::9:içime oturdu:5:eşimde dior ben bir gun gider alıveririmm:9:artık lazım olan birşey olduğunda oraya gider toparlarım her şeyi diyor:60::60:
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak

:9::9::9:kızım yapmayverin o işi:9::9::9:biz yapmıyoruz ki ölüyor muyuz:9::9::9:

Herkese Merhabalar:3::3:

O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktım:27::27:Dün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de:9:iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum:27::27:
Neyse sanki bebek kıyafetleri cennetiydi yok yoktu:9::9:
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldım:9:ayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken:9::9:
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldım:23:sizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki:9:BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani:9:Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş:9:bakalım denicez ilerde:9:renginide pembe aldım:9::9:fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi:27:

şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm:37::37:

Berrakçım bebişin güle güle giysin cicilerini ben havuzlu hana gittiğimde ayy burası cennet dedim herşey bızdık bızdık kendimi kaybetmiştim.Ben gecelik aldığın yere bakmıştım güsel şeler vardı ama almadım yakın zamanda bende gidip eksikleri tamamlıcam inşallaahh..:16::16:

zuzum ayni durumdayim bana da biri gelince oyle daraliyorum ki, hatta simdiden evhamlanmaya basladim. bebek dogunca ne olcak millet dolusur mu die. ay allahim kayinvalidem simdiden bizde kalma meraklisi. iki tarafin da ilk torunu. ama zirt pirt evde birini gormek beni cok kasar istemiyorum

Bizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedik :15: bütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan :14:

Berrakçım bebişin güle güle giysin cicilerini ben havuzlu hana gittiğimde ayy burası cennet dedim herşey bızdık bızdık kendimi kaybetmiştim.Ben gecelik aldığın yere bakmıştım güsel şeler vardı ama almadım yakın zamanda bende gidip eksikleri tamamlıcam inşallaahh..:16::16:

teşekkur ederim canım...evet orası uygundu yalnız desenliler vardı bebek resimli vs.geceliklerde sabahlıklarda ben o tarz istemedim bir de onların boyları kısaydı benim aldıklarım uzun:9:eksikler bitmior ki:9:bir daha ki ay bebek arabasını alalım diyoruz şu travel sistem olanlardan eşime de bahsettim nette araştırdı oda beğendi:27:

birde bu aldığımız eşyaları doğumdan 1 ay önce felan yıkayıp yerleştirmeli:27:şimdilik kocaman bir çantada duruolar:9:

gecmıs yaptım geldım mısafırler gıttı 12 kısıydık evde 2 den 9 bucuga ayaklarım sıstı valla ama atlattım sukur bu hafta valız ıslerını halletmem lazımmmm

Bizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedik :15: bütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan :14:

ohh ne guzel insan çok değişik duygulara kapılıyor işin ciddiyetide ortaya çıkıyor:9::9:bizimde bahara doğru odası gelecek arkadaş kızının odasını yenileyecek kızı buyudu artık:9:yep yeni odası baktım eşyalara bozulmamış :27:bakalım ona göre oda yapıcaz:27:

kız çocuklarında bel ağrısı çok olur diolar:5:ben naptım sanıyorsun dün:5:otura otura gezdim hep:5::5::5:

Back
X