2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım çooook geçmiş olsunnn
benım görümcemin görümcesinde de böyle bir sıkıntı olmuştu 8-9 haftalık falandı
fissür mü basur mu bilemeyeceğim ama makattan ameliyet etmişlerdi gebeyken
ama bizim gebelikler ilerledi bilemiyorum

seda ve berrak güle güle kullanın aldıklarınızı mutlulukla giydirmek nasip olsun inşallah
amin canım heo beraber
saol canım...bencede gelme o tarafta bak mafolursun

ben öyle özel deterjan kullanmak istemiyorum dikkat ettikce hassas oluyorlar bizim kullandığımız deterjanlarla yıkarım

bu hamileligindemi cnm? kanamalar nicidi peki? korkuyorum süreklide doktora gitmk istemiyorum cok gittim bu hamileligude[/QUOTE]

evet bu hamileliğimde bi nedeni yoktu. bebekle ilgili değildi. rahim içinde bebekten uzakta üç kere kanama geçirdim. tabi düşük riski teşhisi ve 2 ay istirahat ama allaha şükür iki aydır bi sorun yok. bende çok doktora gittim herkes ayda bi giderken ben haftada bi gittim 1-1.5 ay boyunca mecbur kalınca gidiyoruz herşey bebeklerimizin sağlığı için içini ferah tut canım

bebek şampuanı varmış kıyafetleri yıkamak için yumuşatıyormuş ama fazla bir farkı olmuyormuş ben normal deterjanla ve yumuşatıcıyla yıkayacammm canımmm

aman kızlar hem kimyasal hem de alerjiş açısından deterjan ve yumuşatıcıdan uzak durun
yumuşatıcı artık kendimize bile kullanmıyorum ben çok zararlıymış

hacı şakir sabun tozu ile 2 yıl yıkadım kızımın çamaşırlarını çift durulama da yaptım tersten yıkayıp ütüledim
hala da öyle yapıyorum ama normal deterjan kullanıyorum
bunda da öyle yapacağım
deterjan kadar leke çıkaramıyor tabi kimyasal olmadığı için ama mis gibi temizliyor yine de

iyi akşamlar fıstıklar
ya eşiyle alışverişe gidenlere cok imreniyorum ya valla aferin eşlerinize ne güzel herseyi birlkte hallediyosunuz..güle güle giysin minikleriniz inşşş resimleri de ekleyin de görelim
ben bikaç şey aldım ama hep tek başıma benle gelmedi hiç. onunla gitmeye niyetlendim 3 sefer, hepsinde de mırın kırın etti hiç bi heves yok adamda. benimde moralimi bozdu sadece 3ünde de bişey almadan geldim. madem söyleniceksin hiç cıkmayalım alışverişe o zaman dimi ama zaten bu sebepten kaçgündür tavırlıyım dünde gelmiş karnımı öpüp oğlum anne bana kızmış filan diyo zalak hevesimi kursağımda bırakma bari

bu bebiş kıyafetlerini elde yıkamıcaz demi yoksa ben sırf onun için birini tutmak zorunda kalırım çok üşenirim öle şeylere valla.

oy kuzum nasıl tekmeliyor bir oraya vuruyor taaakkk bir buraya vuruyor taaak... izliyorum böyle şişirişini... çok komik... oy yerim ben onun o vuran kafasını ayaklarını... çıksa da kemirsem ısırsam o çöp parmaklarını :))))) kuşum beniiiimmmm... :))) anaaammm böyle konuşuyom da kıçım ağriyyyyy :))))))) valla allahtan fazla ağrımıyor... ya bir de kızlar ben dün idrar tahlili yapmıştım ya araya cumartesi pazar girdi eşimle salı günü göstereceğiz ancak... o zamana kadar bir sorun olmaz di mi az bakteri lökosit 5-6 falan çıkmıştı sanırım enfeksiyon var... 2 3 günden bişey olmaz di mi bol bol su içiyorum ay nasıl tuvaletim geliyor offfff... kasıklarım ağrıyor ama kıçımdan dolayı mı ağrıyor çözemedim... yoksa bu enfeksiyondann mı acep... offf dr a gidince dicem napim utanmıcam... dr. da ne varsa bunda mevcut diyecek... başıma gelemeyen kalmadı yahu :)))) bir kıçım eksikti o da tamamm :)))

Slm kizlar. Kocisle pazar gezmesi yapiyoz sonunda ohh. Eve tikilip kalmistim. Hava da cok guzel. Annemi babami bile girdum bugun bi nikaha gitmistik. İyi geldi yaa. Sizde ne var ne yok?

Bebegin de sen de gule gule giy ins:) Ben de havuzlu Hana gitmeyi dusunuyorum. Senin aldigin yer en alt katta dedikleri yer mi. Kac lira harcadin.

cnm nerden aldin?ben sadece hastane cikisi aldim ve onu da sirf almak icin. cok pahali hersey. bi de korkuyorum bekle diorum kendime. ama aralik ortasi gibi herseyini almayi planliyorum oglumun

cnm ben bursadayım bebecıler çarsısı var bellı bı yerden almadım gezdım bırını bı yerden bırını bı yerden aldım.wallaabende aldım sımdı pişman gıbıyım bu gun bıraz sancım oldu cok korktum herseyın hayırlısı ıyı dusunelım iyiolsun.

slm kızlar nabıonuz be yaa
ben iki gündür o kadar yoğunum ki yeni oturdum diyebilirim
hafta içi çalışınca temizlikti alışverişti misafirdi hep haftasonuna
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
ama iki gündür hareketlerini daha az hisseder oldum çok korkuyorum
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak
offfffff fenalardayım yani

teşekkurler canım...evet eşim mutlaka gelir benim birde parayı o ödüyor o yuzden gelmesini bende istedimsaten beni yalnız oralara yollamaz birisi çarpar karnıma dieseninkide gider inş. dur bakalım
Bebegin de sen de gule gule giy ins:) Ben de havuzlu Hana gitmeyi dusunuyorum. Senin aldigin yer en alt katta dedikleri yer mi. Kac lira harcadin.
hemen girişte sağda mesela aldığım lohusa kıyafetcisianlarsın saten kalabalık orasıbirde hastane çıkışlarında gaye die bir marka vardı peşin 50 dedi malıda çok guzeldi tavsiye ederimvalla biz ordan burdan 450 ye yakın para harcadıkşunuda söleyim peşin olursa daha indirimli kredi kartı olursa fark koyuyorlar üstüneo kadar şey aldım alt açma örtüsünü unutmuşumiçime oturdueşimde dior ben bir gun gider alıveririmmartık lazım olan birşey olduğunda oraya gider toparlarım her şeyi diyor

kızım yapmayverin o işibiz yapmıyoruz ki ölüyor muyuz

Berrakçım bebişin güle güle giysin cicilerini ben havuzlu hana gittiğimde ayy burası cennet dedim herşey bızdık bızdık kendimi kaybetmiştim.Ben gecelik aldığın yere bakmıştım güsel şeler vardı ama almadım yakın zamanda bende gidip eksikleri tamamlıcam inşallaahh..

zuzum ayni durumdayim bana da biri gelince oyle daraliyorum ki, hatta simdiden evhamlanmaya basladim. bebek dogunca ne olcak millet dolusur mu die. ay allahim kayinvalidem simdiden bizde kalma meraklisi. iki tarafin da ilk torunu. ama zirt pirt evde birini gormek beni cok kasar istemiyorum

Bizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedik bütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan

teşekkur ederim canım...evet orası uygundu yalnız desenliler vardı bebek resimli vs.geceliklerde sabahlıklarda ben o tarz istemedim bir de onların boyları kısaydı benim aldıklarım uzuneksikler bitmior kibir daha ki ay bebek arabasını alalım diyoruz şu travel sistem olanlardan eşime de bahsettim nette araştırdı oda beğendi

birde bu aldığımız eşyaları doğumdan 1 ay önce felan yıkayıp yerleştirmelişimdilik kocaman bir çantada duruolar

gecmıs yaptım geldım mısafırler gıttı 12 kısıydık evde 2 den 9 bucuga ayaklarım sıstı valla ama atlattım sukur bu hafta valız ıslerını halletmem lazımmmm

ohh ne guzel insan çok değişik duygulara kapılıyor işin ciddiyetide ortaya çıkıyorbizimde bahara doğru odası gelecek arkadaş kızının odasını yenileyecek kızı buyudu artıkyep yeni odası baktım eşyalara bozulmamış bakalım ona göre oda yapıcaz

kız çocuklarında bel ağrısı çok olur diolarben naptım sanıyorsun dünotura otura gezdim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…