- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.461
canım ben emin değilim ki dr. a falan da gitmedim ama belirtileri bunlar mıdır? yoksa benimkiler gebelikle ilgili şikayetler midir acaba? önce bunun fissür olup olmadığını öğrenmem lazım yani ama dediğim gibi tuvalette zorlanmama rağmen çatlayacak gibi oluyor çıkış bölgesi göbeğime doğru sancı yayılıyor çatlayacak gibi olup kalkıyorum... ay şmdi tedavi olmaz herlde gitsem de ben gebelikten sonra mı gideyim bir baktırayım kime gidiliyor bu bölge için :) ay hiç bilmiyorum utanırım yahu....
canım bence doktorunu ara yine de. 3 haftayı acaba böylemi acaba şöylemi diye geçirmektense gidip önlemini al. yaşayacağın streste bebişini olumsuz etkileyecek. benim başımdan bir sürü kanama geçti haftada bi doktordaydım
bu hamileligindemi cnm? kanamalar nicidi peki? korkuyorum süreklide doktora gitmk istemiyorum cok gittim bu hamileligude
amin canım heo beraberseda ve berrak güle güle kullanın aldıklarınızı mutlulukla giydirmek nasip olsun inşallah
saol canım...bencede gelme o tarafta bak mafolursuncanım bence doktorunu ara yine de. 3 haftayı acaba böylemi acaba şöylemi diye geçirmektense gidip önlemini al. yaşayacağın streste bebişini olumsuz etkileyecek. benim başımdan bir sürü kanama geçti haftada bi doktordaydım
ohhh yarasın gülegüle kullanın cicişlerinizi bende istanbuldayım anadolu yakasında ama havuzlu hana gitmeyi gözüm yemiyor kesin pestilim çıkar. dün bi mağaza dolaşayım dedim yarım saatte çıkamadım
canım herşey gönlünce ve yolunda gider inşallah. ne güzel el birliğiyle halletmişsiniz biz daha hazırlıkta yolun başındayız. sağlıklı günlerde kullanın aldıklarınızı
nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar
nasılsınız ,minişler nasıl?
benımki gece 3 gibi coştu eşim şaşırdı yuh bu tepiniyor diyor
korkmuyormusun ben olsam korkardım diyor garibim ya
neyse soru soracaktım ben size
bebeklerin kıyafetlerini yıkmaka için ne kullanacağız
hacı şakirin tozunu çok methediyorlar
Herkese Merhabalar
O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktımDün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum
Neyse sanki bebek kıyafetleri cennetiydi yok yoktu
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldımayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldımsizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş bakalım denicez ilerde renginide pembe aldım fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi
şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm
cnm nerden aldin?ben sadece hastane cikisi aldim ve onu da sirf almak icin. cok pahali hersey. bi de korkuyorum bekle diorum kendime. ama aralik ortasi gibi herseyini almayi planliyorum oglumun
teşekkurler canım...evet eşim mutlaka gelir benim birde parayı o ödüyor o yuzden gelmesini bende istedimiyi akşamlar fıstıklar
ya eşiyle alışverişe gidenlere cok imreniyorum ya valla aferin eşlerinize ne güzel herseyi birlkte hallediyosunuz..güle güle giysin minikleriniz inşşş resimleri de ekleyin de görelim
ben bikaç şey aldım ama hep tek başıma benle gelmedi hiç. onunla gitmeye niyetlendim 3 sefer, hepsinde de mırın kırın etti hiç bi heves yok adamda. benimde moralimi bozdu sadece 3ünde de bişey almadan geldim. madem söyleniceksin hiç cıkmayalım alışverişe o zaman dimi amazaten bu sebepten kaçgündür tavırlıyım dünde gelmiş karnımı öpüp oğlum anne bana kızmış filan diyo zalak hevesimi kursağımda bırakma bari
bu bebiş kıyafetlerini elde yıkamıcaz demi yoksa ben sırf onun için birini tutmak zorunda kalırımçok üşenirim öle şeylere valla.
hemen girişte sağda mesela aldığım lohusa kıyafetcisiBebegin de sen de gule gule giy ins:) Ben de havuzlu Hana gitmeyi dusunuyorum. Senin aldigin yer en alt katta dedikleri yer mi. Kac lira harcadin.
slm kızlar nabıonuz be yaa
ben iki gündür o kadar yoğunum ki yeni oturdum diyebilirim
hafta içi çalışınca temizlikti alışverişti misafirdi hep haftasonuna
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
ama iki gündür hareketlerini daha az hisseder oldum çok korkuyorum
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak
offfffff fenalardayım yani
Herkese Merhabalar
O kadar yorgun o kadar yorgunum ki bugun 3 de kalktımDün meşhur Havuzlu Hana gittim söylemiştim sizlere de iyiki bu dönemde gitmişim şu an ki hafif durumuma göre böyle bitkin yorgun düştüysem ilerleyen zamanlarımı düşünemiyorum
Neyse sanki bebek kıyafetleri cennetiydi yok yoktu
Bayağı bişeyler aldım bebişe uzun kollu çıtçıtlı badiler desenli ve düz olmak üzere -ayakları patikli pijama yani tulum tarzı aldım.Zıbın aldım- battaniye bir kalın aldım birde pusette felan üstünü örtmeye 2 yönlü kuzu tüyümü ne dedi adam öle bişey aldımayy saymakla bitmioo bayağı oldu bişeyler yok yok derken
kendime de lohusa gecelik sabahlığı aldımsizlerede tavsiye ederim en uygun benim aldığım yerdi çok baktık fiyatlara çünki BEn çiçekli böcekli yani resimli gecelik sabahlığı tercih etmedim sonradan da giyebilmek için sade tek renk aldım ileride pijamalarımla kullanmak için sabahlığımı sade seçtim yani Geceliğim A pili geliyor önden pililerin içinde 2 taraflı açıklık var bebişi emzirmek içinmiş bakalım denicez ilerde renginide pembe aldım fiyatınıda yazayım sizlere nakit 85 tl idi
şimdilik aklıma gelenler bunlar çoookk bitkinim çoookkk çarpılmış gibiyimm
slm kızlar nabıonuz be yaa
ben iki gündür o kadar yoğunum ki yeni oturdum diyebilirim
hafta içi çalışınca temizlikti alışverişti misafirdi hep haftasonuna
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
ama iki gündür hareketlerini daha az hisseder oldum çok korkuyorum
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak
offfffff fenalardayım yani
Berrakçım bebişin güle güle giysin cicilerini ben havuzlu hana gittiğimde ayy burası cennet dedim herşey bızdık bızdık kendimi kaybetmiştim.Ben gecelik aldığın yere bakmıştım güsel şeler vardı ama almadım yakın zamanda bende gidip eksikleri tamamlıcam inşallaahh..
Bizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedikbütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?