2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar benim doktorum önce açlık şekerime baktırdı o da düşük çıktı
şeker yüklemesinin adını bile anmadı acaba ben sorsamıydım yaa
bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra o zaman ister mi ki?

Ztn basindan beri diyet yapiyodum. riskli diye. Bi de diabet cikmasin diye. Hic ise yaramamissss!!! Hic hamile gibi canimin istedigini yiyemedim ki dogru durustt! Simdi iyice kotulescek diyet! Ne yicem beeeeeeeeennnnn!!!!!!

e peki neden böyle çıkmış ki hem de dikkat ettiğin halde

selamm anneler nasılsınızz sizlere bişey danışıcam bende ara ara yemekten sonra bulantı oluyo zaten ilk 4 ayımda cok bulantılıydı azaldı fakat şimdi yemekten sonra oluyo acaba gebelik reflüsü hazımsızlık falanmı yaşıyorum midemle alakalı sizlerdede oluyor mu böyle bişi

valla ben almayı düşünmüyorum canım gereksiz görüyorum onun yerine eski usul kaynatmaya giderim ben

Bizimde apartmanın sularını ilaçlıyolar ama sarı sarı akabiliyor arada borulardan. değişmesi lazım...O yüzden güvenemedim dedim bakem ne yapem ?

Öncelikle hepinize ve güzel bebişlerinize sağlık sıhat diliyorum. Birçoğunuz beni hatırlamıyor bile olabilirsiniz çünkü ben çok vefasız bir arkadaşım ama inanın kendime göre haklı sebeplerim var. Zor elde edilen bir gebelikten sonra bende resmen pisikolojik sorunlar oluştu herşeyden etkilenir oldum kötü şeyler duymayayım hemen ya banada olursa deyip kendimi perişan ettim o nedenle kendimi sosyal ortamlara falan da kapattım bu delirmelerimi gören eşimde yasakladı bana K.K nü... hala da tam düzelmiş değilim gene birşey duyunca ağlama ve endişe komalarına giriyorum... Bu gün bir kaçamak yapıp girip bir selam vereyim dedim...

Geçtiğimiz zaman içinde bebeğimizin cinsiyeti için 13. haftada doktorumuz %99 erkek dedi benim en baştan beri içime kız doğuyordu ve deli gibi de ekşi yiyordum... 13. haftadan sonra doktorumu da değiştirdim ve 17. haftada yeni doktorum bize kızımız olucağını müjdeledi ve 21 haftamıza kadarda her gittiğimizde yineledi ama ben detaylıya girmeden ikna olamamıştım tam olarak ve detaylıda da kız çıktı... Yanlış anlaşılmasın bu sonuca gerçekten çok ama çok sevindik....

17+3 den beri pıtır pıtır hissediyorun kızçemin hareketlerini... hoş bu defada bi süre duymasan gene ne oldu buna oynamıyor diye ağlama krizine girip soluğu hastanelerde alıyoruz. Artık civardaki tüm hastaneler tanıdı beni gidince kesin ''Geldi yine bizim deli diyorlardır....

Alışverişi ufak ufak yapmaya başkadım ama sadece giyim alışverişi geri kalanları 7. aydan sonra yapıcam Allah nasip kısmet ederse...

Bu akşam buralarda olabilicem sanırım... Umarım hepiniz iyisinizdir... Burda olamasan bile heran kalbimde ve dualarımdasınız....

ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii

cvp verecek yokmu kızlaarrrr

hoşgeldinnn hadi gözün aydın kavuştun kocişine Allah ayırmasın bi daha nasıl geçti ana kucağı ?

amiiiiiiiiiiiiin sağol canım valla gayet el bebek gül bebek geçirdim diyebilirim bayağı bi kaldım zaten 4 haftaya yakın...ama ek 3.5 kiloyla geri döndüm hem de 1 ayda çok moralim bozuldu ilk başta da şimdi sallaaaaaaa diyorum kızçem iyi ya çok şükür o bana yeter

Kizlar moralim cok bozuk seker sonucum 167 cikmis. Nolcak simdi?

canım heralde diyet verirler diyecektim ama zaten yapıyodum demişsin çok yüksek bi değer değil normalde ama hamilelikte bebek gelişimi hızlanıyomuş belki biliyosundur yani şekeri yüksek olanların bebişlerinde 3-4 hafta ilerde olma obezlik falan olabiliyomuş o yüzden öncelik bebişin sağlığında yani belki de daha da kısacaksın yiyeceklerinden....eğer yine düşmezse önce hap tedavisi o da kesmezse insüline geçiyolar inşallah gerek kalmaz da diyetle düşer canım geçmiş olsun

bende hiç olmuyo o dediklerinden sadece mide yanması oluyo..sebebine dair de pek bişey bilmiyorum bulantının..doktoruna danış istersen yemeni etkileyecek düzeydeyse ilaç tavsiye edebilir.

ay ciddi misin? bi daha mı içicen yani o şekerli şeyi...anaaaam çok üzüldüm yaa terslik işte seni bulmuş canım...bi daha içicen yaptırcan artık olmuşla ölmüşe çare yok

Kizlar moralim cok bozuk seker sonucum 167 cikmis. Nolcak simdi?
Nolcek ıspanak yıcen roka yıcen ot yıcen yuksek cıkarsa bende yıcem:)

tesekkurlerrrrrrr evet ya sen dondun ben gıdıyommmmmmm :)
Kısçeler !!...Biberon Sterilizatör almayı düşünen yada daha önce kullanan var mı içinizde..?
Hangisini tavsiye ederisniz acep acep?
gerek yok bence eskı usul kaynat aynı hesap

sağol canım allah hepımıze nasıp etsın bu gunlerı ben oğlum dogdugunda cok aglamıstım mutluluktan

geçn hafta gelemedin kız ist a ne güzel gezerdik soran arkadaşa hitaben: ben de biberon sterilizatörü almayı düşünmüyom kaynatcam gitcek

sizinde vardı galiba bunun benzeri bi beşik yanlış hatırlamıyorsam Rabbim güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin inş.
evet canım arkadaş verdi banada geçen hafta getirdik eveamin hepimiz gzuel gunlerde kullanalım
kardeşimin ki daha basit bir sepet demirden diyeyim onun ki oğlu şu an bile yatıyor içinde 6 ayı bitti
22 ile 26 hafta arası yapılıyor şeker yuklemesi kaçırmayasın sonradan gittiğinde:26:
geçmiş olsun diyeyim canım ya neden böyle yapıyorsun çok evham iyi değilrahat ol biraz Rabbimm beterinden korusun hepimizi

ayyy gülelim mi ağlayalım mııkısmet böleymiş de bari:26:sağlık ocağında bende kan verip tsh ma baktırıyordum onlar kanı alıp merkeze yolladıkları için işgillendim bir daha yaptırmıyorum sanki yuksek çıkıyor oranın tahlilleri

kızlarrrr bu hafta benım kızanım tekmelerın yanında kaykaya da basladıııı balık gıbı kayıyor ıcımde

kızzz bırsyyyyy nasıı o şekerrr cok kotumuu ac karnına o kadr tatlı mıdenı felan bozuyormu anlatsanaa kısss acıkkk

herkese iyi akşamlar okuldan 3 de çıktım ama anca kendime gelebildim okuldaki afacanlar canımı okudu. Doktorum şeker yüklemesi için aç gelmene gerek yok dedi. ama siz hep aç gitmekten bahsediyorsunuz kafam karıştı?

merhabaaa kızlarrr bugün yine bol bol gezdim arkadaşımla ...okumalık kitap aldım :))) sonrada çok hoş bir pembeli lohusa taçı aldım kendime ...zaten gördüğüm gibi aşık oldum taç'a...ama anladım ki eski performansım kalmamış artık eve geldim tekrar yattım okadar yorulmuşum ki anca dinlendim...neyse şunun şurasında anca 1 ay daha gezeriz zaten sonra kış gelecek ....sonrada bebişlerimiz gelecek

bende bugun 1 tene beyaz bır tane de kırmızı lohusa tacı aldım eee bıde ruzgarın annesı dıye yazdırmıstım 3ledım 1 tanede mavı ıstıyorumm

bende bugun 1 tene beyaz bır tane de kırmızı lohusa tacı aldım eee bıde ruzgarın annesı dıye yazdırmıstım 3ledım 1 tanede mavı ıstıyorumm

Aynen bende beyaz ve kırmızı istiyorum birer tane..kırmızı ilk doğduğunda, beyazda pembeli beyazlı pijamalarım var onları giyince takmayı düşünüyorum ....pembe de mevlüt e artık :) ama senin yazılı taç ın da çok güzel.. keçe den yapılmış sanırım muhteşem...

oyyy maşallah kuzuya yaa
buldun tabı guclu kuvvetlı damadıııııı:)

evet canım keceden yapılmış onu nasıpse hastanede ıstıyprum takmayı

ben almadım henuzlohusa gecelik sabahlığı aldım hemde pembeherşey pembe oldu beaaa
bende de gecelık pıjama yok daha ama taclar hazır olsun:))))
bu arada ben hastane ıcın yarım kollu gecelık alıcam 1 tane baska almayacagım kısın gıyemeyız bı daha 1 kac takımda pıjama ev ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…