- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 40
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.601
Ztn basindan beri diyet yapiyodum.riskli diye. Bi de diabet cikmasin diye. Hic ise yaramamissss!!! Hic hamile gibi canimin istedigini yiyemedim ki dogru durustt! Simdi iyice kotulescek diyet! Ne yicem beeeeeeeeennnnn!!!!!!
valla ben almayı düşünmüyorum canım gereksiz görüyorum onun yerine eski usul kaynatmaya giderim ben
selamm anneler nasılsınızz sizlere bişey danışıcam bende ara ara yemekten sonra bulantı oluyo zaten ilk 4 ayımda cok bulantılıydı azaldı fakat şimdi yemekten sonra oluyo acaba gebelik reflüsü hazımsızlık falanmı yaşıyorum midemle alakalı sizlerdede oluyor mu böyle bişi
hoşgeldinnn hadi gözün aydın kavuştun kocişine Allah ayırmasın bi dahanasıl geçti ana kucağı ?
Kizlar moralim cok bozukseker sonucum 167 cikmis. Nolcak simdi?
selamm anneler nasılsınızz sizlere bişey danışıcam bende ara ara yemekten sonra bulantı oluyo zaten ilk 4 ayımda cok bulantılıydı azaldı fakat şimdi yemekten sonra oluyo acaba gebelik reflüsü hazımsızlık falanmı yaşıyorum midemle alakalı sizlerdede oluyor mu böyle bişi
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
Nolcek ıspanak yıcen roka yıcen ot yıcen yuksek cıkarsa bende yıcem:)Kizlar moralim cok bozukseker sonucum 167 cikmis. Nolcak simdi?
tesekkurlerrrrrrr evet ya sen dondun ben gıdıyommmmmmm :)kızlarrrrr nasılsını bakalım? ben kocamın yanına yavru vatana döndüm çok şükür sorunsuz bi şekilde...baya bi üzüldü annecim ben dayanamam doğuma kadar bi posta gider gelirim yanına dedi çok mutlu oldum valla inşallah gelebilir...bu sabah da geç uyandım tambel tembel yatıyodum kızçem tekmeliyo falan dedim açayım da bakayım göbeğimi nerelerde bu haylaz derken bi tekme attı dışardan gördüm vallailk defa hareketlerini böyle dışardan gördüm şok oldum bi ordan bi burdan vurup durdu sıpam çok heyecanlandım kahvaltıyı unutmuşum izliycem diye sonra dedim bu sıpa böyleyse kesin karnı acıktı kalktım yedim şimdi uykuya geçti heralde tık yok çocuğumun derdi oymuş meğer gömem falan değil karnı acıkmış eşim de aradı napıyon diye dedim kızın kudurdu dışardan gördüm tekmelerini hem heyecanlandı hem üzüldü ben yoktum dedi..dedim üzülme sana da yapar gösterisini sabah geç kahvaltı yapsam yeter anaammmm ne çok konuştum heyecandan...sizde ne var ne yok geçmişi okudum alışkanlıktan okumadan yazamıyorum ama aklında ne kaldı derseniz hiç bişey kalmadı inşallah herkes iyidir...
kızzzz ben geldim ist dan sen gidiyon bi denk getiremedik yaaaoğluşunun da doğumgünü kutlu olsun bu arada nice güzel yaşlara..
gerek yok bence eskı usul kaynat aynı hesapKısçeler !!...Biberon Sterilizatör almayı düşünen yada daha önce kullanan var mı içinizde..?
Hangisini tavsiye ederisniz acep acep?
sağol canım allah hepımıze nasıp etsın bu gunlerı ben oğlum dogdugunda cok aglamıstım mutluluktanehene güzel işte sevindim bak işe yaramış gazlarım ben 2. battaniyeyi bayramda bitiririm heralde sonra yelek, patik örücem kuzuma
iyi ki doğmuş kuzucuk daha nice yaşlar olsun inşallah. yaa sorma meltem ben de yazacaktım zaten ama geçmişi okuyodum cumartesi akşam en yakın arkadaşım doğum yaptı normal doğumdu. maşallah ikisi de çok iyi ama doğumdan bi çıktı o ağladı ben ağladım bizim kocişler yazık bişey de yapamıyorlar 2 saat sakinleştiremediler bizi kuzum nasıl korkmuş yapamayacağım diye nasıl korkmuştu anlatamam 2 saate zor geldi kendine ama şükür iyi şimdi. çok acayip bi duyguymuş ben arkadaşımda böyleyim kendim doğurunca nasıl olacam çok merak ediyorum
Nolcek ıspanak yıcen roka yıcen ot yıcen yuksek cıkarsa bende yıcem:)
tesekkurlerrrrrrr evet ya sen dondun ben gıdıyommmmmmm :)
gerek yok bence eskı usul kaynat aynı hesap
sağol canım allah hepımıze nasıp etsın bu gunlerı ben oğlum dogdugunda cok aglamıstım mutluluktan
evet canım arkadaş verdi banada geçen hafta getirdik evesizinde vardı galiba bunun benzeri bi beşik yanlış hatırlamıyorsam Rabbim güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin inş.
kardeşimin ki daha basit bir sepet demirden diyeyim onun ki oğlu şu an bile yatıyor içinde 6 ayı bittibencede alıyım cok süslü bişey ben beğendimtek satan yer olduğu için kasabilir belki ama yinede 300 e bağlarım bence bu işi
sence 1 yaşına kadar kullanırmıyım bunu yada daha fazla sonra genç odası alırım ben tosunuma inşallah şimdi oda yapmıcam çünki
bide bebiş hareketlenince sakata gelirmiyim acaba düşmeye filan karşı korumasız bu
22 ile 26 hafta arası yapılıyor şeker yuklemesi kaçırmayasın sonradan gittiğinde:26:ya kızlar benim doktorum önce açlık şekerime baktırdı o da düşük çıktı
şeker yüklemesinin adını bile anmadı acaba ben sorsamıydım yaa
bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra o zaman ister mi ki?
geçmiş olsun diyeyim canım ya neden böyle yapıyorsun çok evham iyi değilÖncelikle hepinize ve güzel bebişlerinize sağlık sıhat diliyorum. Birçoğunuz beni hatırlamıyor bile olabilirsiniz çünkü ben çok vefasız bir arkadaşım ama inanın kendime göre haklı sebeplerim var. Zor elde edilen bir gebelikten sonra bende resmen pisikolojik sorunlar oluştu herşeyden etkilenir oldum kötü şeyler duymayayım hemen ya banada olursa deyip kendimi perişan ettim o nedenle kendimi sosyal ortamlara falan da kapattım bu delirmelerimi gören eşimde yasakladı bana K.K nü... hala da tam düzelmiş değilim gene birşey duyunca ağlama ve endişe komalarına giriyorum... Bu gün bir kaçamak yapıp girip bir selam vereyim dedim...
Geçtiğimiz zaman içinde bebeğimizin cinsiyeti için 13. haftada doktorumuz %99 erkek dedi benim en baştan beri içime kız doğuyordu ve deli gibi de ekşi yiyordum... 13. haftadan sonra doktorumu da değiştirdim ve 17. haftada yeni doktorum bize kızımız olucağını müjdeledi ve 21 haftamıza kadarda her gittiğimizde yineledi ama ben detaylıya girmeden ikna olamamıştım tam olarak ve detaylıda da kız çıktı... Yanlış anlaşılmasın bu sonuca gerçekten çok ama çok sevindik....
17+3 den beri pıtır pıtır hissediyorun kızçemin hareketlerini... hoş bu defada bi süre duymasan gene ne oldu buna oynamıyor diye ağlama krizine girip soluğu hastanelerde alıyoruz. Artık civardaki tüm hastaneler tanıdı beni gidince kesin ''Geldi yine bizim deli diyorlardır....
Alışverişi ufak ufak yapmaya başkadım ama sadece giyim alışverişi geri kalanları 7. aydan sonra yapıcam Allah nasip kısmet ederse...
Bu akşam buralarda olabilicem sanırım... Umarım hepiniz iyisinizdir... Burda olamasan bile heran kalbimde ve dualarımdasınız....
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
kızzz bırsyyyyy nasıı o şekerrr cok kotumuu ac karnına o kadr tatlı mıdenı felan bozuyormu anlatsanaa kısss acıkkk
bende bugun 1 tene beyaz bır tane de kırmızı lohusa tacı aldım eee bıde ruzgarın annesı dıye yazdırmıstım 3ledım 1 tanede mavı ıstıyorummmerhabaaa kızlarrrbugün yine bol bol gezdim arkadaşımla ...okumalık kitap aldım :))) sonrada çok hoş bir pembeli lohusa taçı aldım kendime ...zaten gördüğüm gibi aşık oldum taç'a...ama anladım ki eski performansım kalmamış artık eve geldim tekrar yattım okadar yorulmuşum ki anca dinlendim...neyse şunun şurasında anca 1 ay daha gezeriz zaten sonra kış gelecek ....sonrada bebişlerimiz gelecek
kızlarrrr bu hafta benım kızanım tekmelerın yanında kaykaya da basladıııı balık gıbı kayıyor ıcımde
bende bugun 1 tene beyaz bır tane de kırmızı lohusa tacı aldım eee bıde ruzgarın annesı dıye yazdırmıstım 3ledım 1 tanede mavı ıstıyorumm
buldun tabı guclu kuvvetlı damadıııııı:)oyyy maşallah kuzuya yaa
evet canım keceden yapılmış onu nasıpse hastanede ıstıyprum takmayıAynen bende beyaz ve kırmızı istiyorum birer tane..kırmızı ilk doğduğunda, beyazda pembeli beyazlı pijamalarım var onları giyince takmayı düşünüyorum ....pembe de mevlüt e artık :) ama senin yazılı taç ın da çok güzel.. keçe den yapılmış sanırım muhteşem...
bende bugun 1 tene beyaz bır tane de kırmızı lohusa tacı aldım eee bıde ruzgarın annesı dıye yazdırmıstım 3ledım 1 tanede mavı ıstıyorumm
bende de gecelık pıjama yok daha ama taclar hazır olsun:))))ben almadım henuzlohusa gecelik sabahlığı aldım hemde pembe herşey pembe oldu beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?