- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.641
herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir...ya ben ayrıntılı için randevu almakta gecikmişim. 23+4 günlük olduğum güne alabildim teldeki kız olur falan dedi ama içime sinmedi sizce geç mi olur.hastane değiştireceğim için doktoruda arayıp soramıyorum.yardımcı olursanız sevinirim bu kadar geç yaptıran olmuşmuydu???
Kısçeler !!...Biberon Sterilizatör almayı düşünen yada daha önce kullanan var mı içinizde..?
Hangisini tavsiye ederisniz acep acep?
slm hanımlar aşırı şiştim nefes alamıyorm sanırım yemeği fazla kaçırdım
bana hcbısı demedı haftaya gel 100 mg test yapalım dedı ekstra seylermı varmıs yapılması gerekenKizlar 100 gr seker yukleme testi yaptiran var mi aranizdaaa??? 3 gunluk 300gr. Karbonhidrat beslenme programi uygulaniyomus. Nasi yapacagim hakkinda bilgi verebilir misiniz? Dr sadece 12 saatlik aclikla gelmemi ve 4 gun sonra yaptirmami soyledi. Bunu mu kastetmisti acaba pek anlamadim.
ahh bu dert bendede var gercı buara yemek ısıne dıkkat edyrum ama yınede nefes daralması cok yasyrum
bana hcbısı demedı haftaya gel 100 mg test yapalım dedı ekstra seylermı varmıs yapılması gereken
kızlar dikkat bebek var filmini izliyorum bitmek üzere çok güzel bi filmmiş yaa herkese tavsiye ederim her tür anne çeşidi mevcut filmde özellikle ikizlerin annesine hasta oldum yaa hepimiz onun gibi doğururuz inşallah
bir gün bende bakarım inş.
gaza geldım gectım yatsgıma seyredıcemmmmtavsiye ederim süper film çok güldüm gerçekten
Eger diyabet varsa kontrol icin 33. Haftada mi ne bi 75lik yapiliyomus. Direkt 75 duymadim garip geldi. Simdi yapamaz cunku referans araligi haftana uygun olmaz. Sonra yapacaksa gec kalinma durumu var. Ben de anlamadim. Bence sen 50lik yaptir simdi bi yerde. Bazi drlari anlamiyorum gercekten, sirf farkli olsun cinslik olsun diye mi boyle bi taraflarindan uyduruyolar?:)bana da direk 75 lik doz uygulayacaklarmışanlamadım gitti herkese 50 başlıyorlar sorun olursa 100 yapıolar öyle değilmi
kızlar dikkat bebek var filmini izliyorum bitmek üzere çok güzel bi filmmiş yaa herkese tavsiye ederim her tür anne çeşidi mevcut filmde özellikle ikizlerin annesine hasta oldum yaa hepimiz onun gibi doğururuz inşallah
gaza geldım gectım yatsgıma seyredıcemmmm
Eger diyabet varsa kontrol icin 33. Haftada mi ne bi 75lik yapiliyomus. Direkt 75 duymadim garip geldi. Simdi yapamaz cunku referans araligi haftana uygun olmaz. Sonra yapacaksa gec kalinma durumu var. Ben de anlamadim. Bence sen 50lik yaptir simdi bi yerde. Bazi drlari anlamiyorum gercekten, sirf farkli olsun cinslik olsun diye mi boyle bi taraflarindan uyduruyolar?:)
Ben bebisi yeni ogrendigimde 6/8 haftalikkene sinemada izlemistim.:) cok guzel.
Tugbacim bugun yatirdim ya ben 50 gri 4 gun arayla olur en az dedi ve 12 saat aclikla gel dedi. Kitaplarda ve nette de 50 grda aclik onemli degil ama 100lukte mutlaka 12 saat ac diyo. Bi de test oncesinde 3 gun boyunca 300 gr karbonhidrat iceren diyet uygulanir diyo. Ben de onu soruyodum nasi olcak bilmiyorum. Yaninda biriyle git cnm mumkunse. 3 saat daha ac kalicaz.
aaaa neden böyle bişey yaptı ki benim doktorumm yaaabu cuma 26 haftanın içinde olcam gittiğimde doktorum tanıdık yabancıda değil arkadaş gibiyiz cinslik yapmaz gibime geliyor:26::26::26::26:ne dersin haftama bakınca birsy:26::26::26:
hastaneden randevu almaya çalışıyorum vermiyor bir türlü
Valla cnm belki bosuna para verme diyedir ama 28 haftaya kadar 50 gr yapiliyo. 75 dedigim gibi diyabet varsa gidisati kontrol icin. Yani oyle yaziyor heryerde. Ben ozelde 20 liraya yaptirdim cok da pahali degil. Saglik ocaklari da yapiyo bazi yerlerde. Bilemiyrm tatlim yaptirmanin bi zarari yok bence sen bilirsin.
Hangi hastane cnm?
Eger diyabet varsa kontrol icin 33. Haftada mi ne bi 75lik yapiliyomus. Direkt 75 duymadim garip geldi. Simdi yapamaz cunku referans araligi haftana uygun olmaz. Sonra yapacaksa gec kalinma durumu var. Ben de anlamadim. Bence sen 50lik yaptir simdi bi yerde. Bazi drlari anlamiyorum gercekten, sirf farkli olsun cinslik olsun diye mi boyle bi taraflarindan uyduruyolar?:)
Ben bebisi yeni ogrendigimde 6/8 haftalikkene sinemada izlemistim.:) cok guzel.
Tugbacim bugun yatirdim ya ben 50 gri 4 gun arayla olur en az dedi ve 12 saat aclikla gel dedi. Kitaplarda ve nette de 50 grda aclik onemli degil ama 100lukte mutlaka 12 saat ac diyo. Bi de test oncesinde 3 gun boyunca 300 gr karbonhidrat iceren diyet uygulanir diyo. Ben de onu soruyodum nasi olcak bilmiyorum. Yaninda biriyle git cnm mumkunse. 3 saat daha ac kalicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?