- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.621
bende de gecelık pıjama yok daha ama taclar hazır olsun:))))
bu arada ben hastane ıcın yarım kollu gecelık alıcam 1 tane baska almayacagım kısın gıyemeyız bı daha 1 kac takımda pıjama ev ıcın
buldun tabı guclu kuvvetlı damadıııııı:)
evet canım keceden yapılmış onu nasıpse hastanede ıstıyprum takmayı
canını sıkma canmm bendede cıktı haftaya 100mglık yapcak ondada cıkarsa dyet napalm katlancaz artıkKizlar moralim cok bozukseker sonucum 167 cikmis. Nolcak simdi?
aaa hiç kaçırmamama kızım da maşallah kıpır kıpır cilveli olacak heralde
gecelık hastanede kısa kollu daha rahat oluyor butun gun kolda serum takılı olacak damar yolu hastaneden cıkarken cıkartılıyor unutmayınbenimki uzun kollu yani geceliğimpijama benim evde var bir sürü onları giyerim saten bakalım sezeryan mı normalmi doğum olacak ona göre giyerim Rabbim bilir ne olacakkk
Anasına benzıcek benceeeeeeee:)
gecelık hastanede kısa kollu daha rahat oluyor butun gun kolda serum takılı olacak damar yolu hastaneden cıkarken cıkartılıyor unutmayın
gözün aydın diyelimm Rabbim korusun bizleri bebişleriDoktordan geldim arkadaşlar, ayrıntılı usg sonuçlarımızı gösterdik 1 haftalık gelişim geriliğini çok önemsemedi kendisi tekrar ölçtü 2 farklı makinede benim sonuçlarım normal dedi :))
suyun fazla olması gebelik şekerinden kaynaklı olabilir dedi , biraz erken olmasına rağmen 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucumuz yarın çıkacak...
suyun 200ml üstünde olması riskmiş bizimki tam sınırda eğer şekerimiz normal çıkarsa 4 hafta sonra rutin kontrole çağırdı :)))
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşşalah, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
ayrıca bugün okuldan bir arkadaş hamile kıyafetlerini getirdi bana 3 tane üst, 1 kadife pantolan, 1 kumaş, 2 tane de kot... birkaç parçada kendim almıştım artık kendim için kıyafet olayını kapadım
canım hepsini kendimiz almaya kalksak bir dünya masraf
herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir...ya ben ayrıntılı için randevu almakta gecikmişim. 23+4 günlük olduğum güne alabildim teldeki kız olur falan dedi ama içime sinmedi sizce geç mi olur.hastane değiştireceğim için doktoruda arayıp soramıyorum.yardımcı olursanız sevinirim bu kadar geç yaptıran olmuşmuydu???
benim 24. 25. haftada giden tanıdıklarım var, eğer gebelik normal seyrinde değilde aksilikler varsa erken girmemizi öneriyor doktorlar...
Ah bi bilsEme peki neden böyle çıkmış ki hem de dikkat ettiğin halde
Aynen tatlim. Midem iyice kuculdu galiba. Sanki fazla geliyo kusma hissi uyandiriyo.selamm anneler nasılsınızz sizlere bişey danışıcam bende ara ara yemekten sonra bulantı oluyo zaten ilk 4 ayımda cok bulantılıydı azaldı fakat şimdi yemekten sonra oluyo acaba gebelik reflüsü hazımsızlık falanmı yaşıyorum midemle alakalı sizlerdede oluyor mu böyle bişi
Drla konustum. Cuma gunu 100luk yaptiriyrm ben de. Tugbacim insallah onlar iyi cikar :26:canını sıkma canmm bendede cıktı haftaya 100mglık yapcak ondada cıkarsa dyet napalm katlancaz artık
Cnm gecmis olsun umarim iyi cikar sonuclarin.Doktordan geldim arkadaşlar, ayrıntılı usg sonuçlarımızı gösterdik 1 haftalık gelişim geriliğini çok önemsemedi kendisi tekrar ölçtü 2 farklı makinede benim sonuçlarım normal dedi :))
suyun fazla olması gebelik şekerinden kaynaklı olabilir dedi , biraz erken olmasına rağmen 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucumuz yarın çıkacak...
suyun 200ml üstünde olması riskmiş bizimki tam sınırda eğer şekerimiz normal çıkarsa 4 hafta sonra rutin kontrole çağırdı :)))
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşşalah, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
ayrıca bugün okuldan bir arkadaş hamile kıyafetlerini getirdi bana 3 tane üst, 1 kadife pantolan, 1 kumaş, 2 tane de kot... birkaç parçada kendim almıştım artık kendim için kıyafet olayını kapadım
Yok tatlim 24u bitirene kdr vakit var merak etmeherkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir...ya ben ayrıntılı için randevu almakta gecikmişim. 23+4 günlük olduğum güne alabildim teldeki kız olur falan dedi ama içime sinmedi sizce geç mi olur.hastane değiştireceğim için doktoruda arayıp soramıyorum.yardımcı olursanız sevinirim bu kadar geç yaptıran olmuşmuydu???
Benim aklima bisey gelii amma... Sussam daha iyi!kılo almamla ılgılı cok degısık yorumu sızlerle paylasyrum kızsammı gulsemmı bılemedım...
yavrum sen ogretmensn akıllı yemen lazım nıe bukadar kılo aldınnn?????????
ne dyeyım ben sımdı bu cok mantıklı akla acaba
Ya ben ayni porsiyon yesem de oluyor. Mideler ve cigerler sıkısıyoooorrrrslm hanımlar aşırı şiştim nefes alamıyorm sanırım yemeği fazla kaçırdım
hahahahah cok guldum ben bunaaaaakılo almamla ılgılı cok degısık yorumu sızlerle paylasyrum kızsammı gulsemmı bılemedım...
yavrum sen ogretmensn akıllı yemen lazım nıe bukadar kılo aldınnn?????????
ne dyeyım ben sımdı bu cok mantıklı akla acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?