2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende de gecelık pıjama yok daha ama taclar hazır olsun:))))
bu arada ben hastane ıcın yarım kollu gecelık alıcam 1 tane baska almayacagım kısın gıyemeyız bı daha 1 kac takımda pıjama ev ıcın

benimki uzun kollu yani geceliğimpijama benim evde var bir sürü onları giyerim satenbakalım sezeryan mı normalmi doğum olacak ona göre giyerimRabbim bilir ne olacakkk

bende daha ne pijama ne gecelik ne taç aldım annnem gecelik alalım diyyor daha rahat olur lavaboya gitmen bi de sezaryan olursak bakalım alcaz artık bişeyler

aaa hiç kaçırmam ama kızım da maşallah kıpır kıpır cilveli olacak heralde

Anasına benzıcek benceeeeeeee:)
benimki uzun kollu yani geceliğimpijama benim evde var bir sürü onları giyerim satenbakalım sezeryan mı normalmi doğum olacak ona göre giyerimRabbim bilir ne olacakkk
gecelık hastanede kısa kollu daha rahat oluyor butun gun kolda serum takılı olacak damar yolu hastaneden cıkarken cıkartılıyor unutmayın

Anasına benzıcek benceeeeeeee:)

gecelık hastanede kısa kollu daha rahat oluyor butun gun kolda serum takılı olacak damar yolu hastaneden cıkarken cıkartılıyor unutmayın

eee ben burda örnek olarak dururken başka kime çekecek kısa kollu alıp üzerine sabahlık almak daha mantıklı bence

Doktordan geldim arkadaşlar, ayrıntılı usg sonuçlarımızı gösterdik 1 haftalık gelişim geriliğini çok önemsemedi kendisi tekrar ölçtü 2 farklı makinede benim sonuçlarım normal dedi :))

suyun fazla olması gebelik şekerinden kaynaklı olabilir dedi , biraz erken olmasına rağmen 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sonucumuz yarın çıkacak...

suyun 200ml üstünde olması riskmiş bizimki tam sınırda eğer şekerimiz normal çıkarsa 4 hafta sonra rutin kontrole çağırdı :)))

rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşşalah, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

ayrıca bugün okuldan bir arkadaş hamile kıyafetlerini getirdi bana 3 tane üst, 1 kadife pantolan, 1 kumaş, 2 tane de kot... birkaç parçada kendim almıştım artık kendim için kıyafet olayını kapadım

gözün aydın diyelimm Rabbim korusun bizleri bebişleri

bende bir kaç kıyafet alıcam kardeşlerimden onlar benden önce doğum yaptılar

herkese iyi akşamlar umarım siz ve bebişleriniz çook iyisinizdir...ya ben ayrıntılı için randevu almakta gecikmişim. 23+4 günlük olduğum güne alabildim teldeki kız olur falan dedi ama içime sinmedi sizce geç mi olur.hastane değiştireceğim için doktoruda arayıp soramıyorum.yardımcı olursanız sevinirim bu kadar geç yaptıran olmuşmuydu???

benim 24. 25. haftada giden tanıdıklarım var, eğer gebelik normal seyrinde değilde aksilikler varsa erken girmemizi öneriyor doktorlar...

benim 24. 25. haftada giden tanıdıklarım var, eğer gebelik normal seyrinde değilde aksilikler varsa erken girmemizi öneriyor doktorlar...

teşekkürler cevapladığın için 2li testimiz ve son ultrason normal çıkmıştı bir hafta kadarda önden gidiyordu ama aklıma takıldı işte.inş. bir sorun olmaz .

kılo almamla ılgılı cok degısık yorumu sızlerle paylasyrum kızsammı gulsemmı bılemedım...
yavrum sen ogretmensn akıllı yemen lazım nıe bukadar kılo aldınnn?????????

ne dyeyım ben sımdı bu cok mantıklı akla acaba

e peki neden böyle çıkmış ki hem de dikkat ettiğin halde
Ah bi bilsEm ama itiraf ediyorum iki haftadir nutella fln yedim ama hemencik hasta mi olunur yaa?
Aynen tatlim. Midem iyice kuculdu galiba. Sanki fazla geliyo kusma hissi uyandiriyo.
canını sıkma canmm bendede cıktı haftaya 100mglık yapcak ondada cıkarsa dyet napalm katlancaz artık
Drla konustum. Cuma gunu 100luk yaptiriyrm ben de. Tugbacim insallah onlar iyi cikar :26:
Cnm gecmis olsun umarim iyi cikar sonuclarin.
Yok tatlim 24u bitirene kdr vakit var merak etme
Benim aklima bisey gelii amma... Sussam daha iyi!
slm hanımlar aşırı şiştim nefes alamıyorm sanırım yemeği fazla kaçırdım
Ya ben ayni porsiyon yesem de oluyor. Mideler ve cigerler sıkısıyoooorrrr daha az daha sık

Kizlar 100 gr seker yukleme testi yaptiran var mi aranizdaaa??? 3 gunluk 300gr. Karbonhidrat beslenme programi uygulaniyomus. Nasi yapacagim hakkinda bilgi verebilir misiniz? Dr sadece 12 saatlik aclikla gelmemi ve 4 gun sonra yaptirmami soyledi. Bunu mu kastetmisti acaba pek anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…